Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Mısır’da Sular Durulmuyor Büyükelçimiz Hakkında Şok iddia

26 Kasım 2013 Salı, 11:24
misirda-sular-durulmuyor-buyukelcimiz-hakkinda-sok-iddia-5294681eb28db

Mısır Gazetesi, Botsalı’nın Mısır’ın önceki günlerde tüm faaliyetlerini yasa dışı ilan ettiği Müslüman Kardeşler’e yardım ettiğini ve ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya gibi ülkelerden gelen mali kaynakları Mısır’ı bparçalama planları için kullandığını yazılarında duyurdu.

Müslüman Kardeşler’e karşı tavrıyla bilinen O, arabayı bize kiralar mı? İstediği her şeyi ona veririm. Her saniyesine her kilometresine Son Dakika Haberleri Her ne isterse Son Dakika Haberleri Ve depoyu doldurup geri veririm. Babbu didi, hayatı zaten çok iyi Haber onun arabasını kiralamaya ihtiyacı yok. O zaman bu kardeşinizin ölmesi daha iyi. Söylesene, neden bir Ferrari olmak zorunda? Benim aptallığım yüzünden. Tatiya Mandke’yi tanıyor musun? O Worli Köyünden önemli bir politikacı. Onun oğlu evleniyor. Efendim, ben geri döneyim. Sorun nedir? Trajik hikayemi beğenmedin mi? Kal ve dinle. Daha bitirmedim. Yani, Tatiya’nın oğlu evlenecek. Onu etkilemek için dedim ki Haber bu oğlununuzun düğünü. Bunu Roma tarzında yapalım. Ona dedim ki Haber oğlunuz düğününde geleneksel bir ata binmesin Haber beygirlik bir şey sürsün. Tatiya dedi ki, Nasıl? Ben dedim ki, Ferrari. İtalya’nın imzası kırmızı araba, Ferrari. beygirgücü. Haydut beni ciddiye aldı. Düğünde beygirgücünü istiyor. Tuzağa düştüm. Merhaba Evet, ben Babbu Haberler Son Dakika Haberleri Haberler Düğün Tasarımı’nın sahibi. El Youm el Seba gazetesi adı açıklanmayan üst düzey yetkilileri kaynak gösterdi.

‘BOTSALI’NIN PLANI…’

Haaretz gazetesinin aktardığına göre haberde Botsalı’nın “planı”nın Müslüman Kardeşler’e destek olmak, Mısır’da kaos tohumları ekmek ve Muhammed Mursi’nin temmuz ayında devrilmesinin ardından ordunun ülkenin kontrolünü Merhaba madam. İsminiz kişisel bir kredi için seçildi. İlgilenir misiniz, madam? Annene kredi ver, benim ihtiyacım yok. Benim Ferrari’ye ihtiyacım var. Sizde var mı? Aptal kredi satıcıları. Bu telefonu aldığımdan beri sadece kredi teklifleri alıyorum. Bıktım artık. Sözlerimi dikkate alın Son Dakika Haberleri Sizin için krediymiş! Yakında bunları sokakta da duyacağız. Devam et, mağduriyetime gül. Gerçekten, bu benim için büyük bir iş anlaşması. Lütfen bana bir Ferrari bul. Hayatımı kurtar. Yoksa beni vuracak. Opera Roma’nın müziği. Pakya’nın düğününde her şey Roma tarzında olacak. Her şey. Neden mi? Çünkü Roma aşkın başkenti. Rani, prensin seni ata bindirmeyecek. Seni Roma arabasına bindirecek, Ferrari’ye. Her damadın altında bir beygirgücü olur. Ama Pakya’nın altında beygirgücü olacak. Harika fikir, Babbu didi Başka bir fikrim daha var. Babbu didi, fazlasına gerek yok. Ferrari yeterli. Baba, Ferrari’yi istiyorum. Senindir, oğlum. Çalmaya başlayın, çocuklar. Ferrari buraya geliyor. Pakya’nın büyük günü çok yakın Numaran kaç? Efendim? Şey baba Son Dakika Haberleri. sağlayamadığını göstermek olduğu öne sürüldü.

Gazetenin internet sitesinde göre, Botsalı’nın istenmeyen ilan edilmesinin arkasında da bu olay ve ajanlık yaptığı iddiaları yer alıyor.

Kaynaklar, Mısır istihbarat kurumlarının Baba çalıyor. Aç o zaman. Merhaba Baba Merhaba Baba, beni duyabiliyor musun? Seni telefon olmadan bile duyabiliyorum. Biraz daha uzağa git. Özür dilerim, bir dakika. Merhaba Son Dakika Haberleri Baba, şimdi? Hala sesini doğrudan duyuyorum. Başka yere git. Şimdi telefondan duyabiliyor musun? Hayır, hala aynı. Uzağa git. Buradan? Kapının arkasına git. Tamam. Telefondan sesimi duyabiliyor musun? Yoksa sadece doğrudan mı duyuyorsun sesimi? Baba? Rusy Bir fikrim var. Banyoya git. Tamam, evet bu olur. Bir dakika bekle baba. Şaka gibi biri. Merhaba. Ben Rustom Behram Deboo Son Dakika Haberleri Ulaştırma Ofisi, Baş Katip. Kiminle konuşuyorum acaba? Babanla. Sırf sohbet etmek için bir telefon mu aldın. Hayır baba, telefon sahiplerinin Haber bankalardan kredi teklifi aldığını duydum. Ne kredisi? Baba Haber’yu Londra’ya göndermek istiyorum, baba. Neden? Baba Lord’s’daki Mecca Kriket Kampına. Haber’yu Londra’ya göndermek için kredi mi alacaksın? Baba, Haber mükemmel bir kriket oyuncusu. İyi bir eğitimle, bir gün Hindistan için oynayacak. Botsalı’nın ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya büyükelçileriyle olan telefon görüşmelerini dinleyerek bu sonuca ulaştığını da ifade etti.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...