Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

İŞİD Musul’da Bir Adamı Recm Cezasına Çarptıdı

23 Ağustos 2014 Cumartesi, 04:19
işidrecmcezası

Kafa kesme görüntüleri ile korku salan IŞİD terör örgütü, ilk kez bir erkeği recm Radha kulağındaki küpelerin. Radha senin dans adımın. Tüm şehir senin arkanda. Radha senin şalın. Radha senin yüzüğün. Radha senin yaramaz bakışın. Radha kulağındaki küpelerin. Radha senin dans adımın. Tüm şehir senin arkanda. Radha dans pistinde. Radha partileri sever. Radha hareketi sever, bu Radha’nın doğasında var. Alnında tavus kuşu tüyü var, ona yağcı hırsız denir. O flüt çalar, bazıları onun kalp hırsızı olduğu düşünür. Ama Radha daha fazlasını ister. Her yere bakacağım, başka birini bulacağım. Bu kalbimi ona vereceğim. Çünkü Radha daha fazlasını ister. Radha, Radha masum bir delidir. Radha, bu gençliğin iki dakikası. Biri Radha’yı kontrol etsin. Biri ona söylesin. Krishna gibi bir sevgili bulamazsın. Radha senin şalın. Radha senin yüzüğün. Radha senin yaramaz bakışın. Radha kulağındaki küpelerin. Radha senin dans adımın. Tüm şehir senin arkanda. Radha, neden bu kadar gururlusun? Bırak huysuzluğunu, nedir bu tavrın? Buradaki tek mükemmel sen misin?cezasına çarptırdı.

Reuters’ın bir görgü tanığına dayandırdığı habere göre, örgütün Irak’ın Musul kentinde kurduğu Burada benim için ölen gopiler var. Tüm dünya artık bunu kabul ediyor. Tüm hikâyeler sadece benimle başlar. Yaklaşma, sevgili Krishna. Sen bana asla sorun çıkarmazsın, ben sana aşık oldum. Davulcu, davulunu çal. Halhalım seni çağırıyor. Gel bana. Dans edeceğim. Sen beni dans ettireceksin. Radha senin şalın. Radha senin yüzüğün. Radha senin yaramaz bakışın. Radha kulağındaki küpelerin. Radha senin dans adımın. Tüm şehir senin arkanda. Radha dans pistinde. Radha partileri sever. Radha hareketi sever, bu Radha’nın doğasında var. Radha dans pistinde. Radha partileri sever. Radha hareketi sever, bu Radha’nın doğasında var. Radha dans pistinde. Radha partileri sever. Radha hareketi sever, bu Radha’nın doğasında var. Ne yapıyorsunmahkemede suçlu bulunan bir erkek, dün taşlanarak öldürüldü.
Reuters’a göre örgüt, Suriye’ Shanaya? Ne mi yapıyorum? Ne yapmaya çalışıyorsun? Üzerime geliyorsun. Tavsiyeni uyguluyordum. Tavsiyemi mi? Rotayı değiştirip işleri düzeltmem gerektiğini söylemiştin. Bunu senden başka kimle yapabilirim ki? Kes sesini. Rohan benim arkadaşım. Evet. İşte bu yüzden benden faydalanmazsın. Ben de işimi hallerim. Bunu bir düşün, Abhi. Sen gerçek bir dostsun. Arkadaşının ilişkini kurtarmayacak mısın? Ve kim bilir, belki biz de bu yolla arkadaş oluruz. Gayet iyi bir plan, değil mi? Değil mi? Düşündüğüm kadar aptal değilsin. Plan nedir? Shanaya. Shanaya. Shanaya. Shanaya. Buraya oturabilir miyim?de uyguladığı bilinen recm cezasını Irak’ta ilk kez hayata geçirdi.
“SİVRİ TAŞLAR TOPLADILAR”

Taksi şoförü olan görgü tanığı, Evet, elbette. Teşekkürler. Çok streslisin. Gerginliğini alabilir miyim? Evet, lütfen. İyi hissettiriyor mu? Çok iyi hissettiriyor. Evet, bebeğim. Shany daha sert Sert? Shanaya. Hadi! Ne yapıyorsun? Rohan, hoşuna gidiyormuş gibi yap. Başlarım böyle işe! Sanırım gitti. Çok iyi rol yapıyorsun. Hadi, gidelim. Davullar çalıyor, ben dans ediyorum. Davullar çalıyor, ben dans ediyorum. Şemsiyenin gölgesi altında dans ediyorum. Şemsiyenin gölgesi altında dans ediyorum. Davullar çalıyor, ben dans ediyorum. Davullar çalıyor, ben dans ediyorum. Şemsiyenin gölgesi altında dans ediyorum. Neden ona Romeo bakışları atıyorsun? İki gündür seni izliyorum. Shanaya’nın tipin olmadığını söylememiş miydin? Şimdi öyle. Ondan uzak dur. Neden? O benim sevgilim. Gerçekten mi? Ne zamandan beri? Abhi, ciddiyim. Sen mi ciddisin? Senin sorunun da bu. Sen ciddi biri değilsin. Ne zaman ciddi oldun ki? Yani? Yani en son ne zaman Shanaya’nın elini tuttun? Tuttun mu? Gözlerinin içine bakıp konuştun mu? Kim gözlerin dün Musul’da IŞİD’e ait 20 araçlık bir konvoyu ve kalabalığın toplandığını görünce durduğunu, bu sırada bazı militanların yerden sivri taşlar topladığını, birinin de olay yerini videoya çektiğini anlattı. Ardından militanlar araçlardan içine bakıp konuşur ki? Dinle, dostum. Böyle havalı takılmayı bırak. Shanaya’yı benimle görünce kıskandın, değil mi? Evet, kıskandım. Kıskançlıktan öldün, değil mi? Evet öldüm. İyi o zaman. Bunları seni yola getirmek için planladı. Hepsi bir plan mıydı? Evet, plandı. Shanaya gibi bir kız bulamazsın. Yani bir bak ona, o çok güzel. Gülüşüne bak, nasıl da etkileyici. Her nefes alışında sanki bir moda tasarımcısının adını anıyor. Kibirli, asabi. Ama o haklı. Sevgi eksikliği hissediyor, buna ihtiyacı var. Çok akıllı biri değil, ama sanırım seni bu yüzden çok seviyor. Çok iyisin. Bunları bana açıklamak için, onu iyice incelemişsin. Haklısın. Ben çok muhteşem biriyim. Evet, çok muhteşem. Şimdi onun ellerini bırakırsan, ben tutacağım. Seni öldürürüm. Ama önce birinden elleri kelepçelenmiş genç bir erkeği çıkarıp yere oturttu; sonra da onu taşlamaya başladı.
“İNSANLAR BAKAMADI”

Adamın ”Ben suçlu değilim” diye bağırdığını, izleyenlerin bu sırada recm uygulamasına bakamadığını anlatan şoför, ”Bazı taşların kafasına isabet ettiğini gördüm, başımı çevirdim’‘ dedi. Buna göre, militanlar 15 dakika sonra infazı izleyenlere ‘işlerinin bittiğini‘ söyledi ve sana sarılacağım. Emin misin? Shanaya ile aranda Hayır, sen ve ben Davullar çalıyor, ben dans ediyorum. Davullar çalıyor, ben dans ediyorum. Shanaya, gerçekten çok özür dilerim. Söylenene göre elindeki kınaya sevgilinin adını gizlemeliymişsin. Böylece ömür boyu birlikte olurmuşsun. Gerçekten mi? Gerçekten. Bakabilir miyim? Evet, bakabilirsin. Şemsiyenin gölgesi altında dans ediyorum. Senden ayrı kalamam, sevgilim. Dileğim bugün gerçek oldu. Abhi’nin planında Shanaya yoktu. Sürekli kazanırdı ama bu sefer kaybetti. Bana sorarsan, hepsi Shanaya yüzünden oldu. İkisinin de duygularıyla oynuyordu. Herkes senin gibi değil, Tanya. Bu olayda, Shanaya Abhi’nin hissettiklerini bilmiyordu. cansız bedeni bir ambulans alıp götürdü. Musul morgundan bir kaynaksa, olayı doğrulayarak kurbanın 30 yaşlarında olduğunu söyledi.
EN HOŞGÖRÜLÜ ŞEHİRDİ

Taksi şoförü, IŞİD öncesinde Irak’ın en ‘hoşgörülü‘ şehirlerinden biri olarak bilinen Musul’da Hissettikleriymiş! Abhi’nin hisleri yüzünden herkes mahvoldu. Her şey ters gitti! Bu doğru değil. Yarışma yüzünden her şey ters gitti. Her şeyi yarışma mı mahvetti, biz mi? Tüm kadro burada, ha? Aman Tanrım! Rohan! Gelmişsin! Selam, Rohan. Bekle bir saniye, sana sandalye getireyim. Nasılsın, Jeet? Çok iyiyim. Buraya gel. Pseudo! İyi misin? İyiyim. Shruti! Kız gibi görünüyorsun. Anneliğin etkileri. Sen de hayatında bir şeyler olabilmişsin. Babadan ayrılmanın etkileri. Gel bir sarılalım. Saçını sevdim. Sen de fena görünmüyorsun. Gerçekten mii? Doktorlar ne dedi? Rohan Nanda? Koç! Rock Star, ha? Efendim Seni gördüğüme sevindim. Gel. Nasılsın kardeşim? İyiyim. Sen nasılsın? İyiyim. Shanaya yüzünden Rohan’dan nefret ediyordum. Sanırım en yakın arkadaşı olduğum için. Rohan iyi bir sevgili değildi. Shanaya için başkasını arıyordum. Ve o gün, bir yolunu buldum. Selam! Selam! Bak Shanaya, erkek arkadaşın gelmiş. Selam yakışıklı. Bunun hesabını sonra vereceksin. herkesin bu olayı konuştuğunu anlattı. Şoför, ”Çoğumuz şaşırmadık, bu onların tipik davranışı” diye konuştu.
IŞİD geçen ay da, Suriye’nin Türkiye Neyse. Hadi gidelim. Hayıır Aman ne tatlı .. Dokunma ona! Çok komik! Naber? Bak, hafta sonu ne oldu bilmiyorum. Abhi’yi gözlemledim ve sanırım senden hoşlanıyor. Abhi mi? Çıldırdın mı? Onun sayesinde Rohan ve ben yakınlaştık. Uzaktan seni izliyordu, Shanaya. Sadece bir aşık böyle bakar. Sen de ona bakıyordun. Pardon, gözlemliyordun. Akıllı olmaya çalışma. Sana yakışmıyor. Ben sadece gördüğümü söylüyorum. Neyse, ne yaparsan yap. Görüşürüz. Görüşürüz. Abhi! Günaydın. Günaydın. Dinle! sınırında kontrol ettiği Rakka vilayetinde iki kadını zina suçlamasıyla taşlayarak öldürmüştü.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...