Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

İkiz bebek sahibi olan baba mahkemeye başvurdu

14 Şubat 2014 Cuma, 12:14
ikiz-bebek-sahibi-olan-baba-mahkemeye-basvurdu-52fdec3da4534

İkiz annesi olan kadının kocası, tedaviye tek bebek için onay verdiğini, ikiz bebek babası olmak istemediğini ve kandırıldığını iddia ederek, babalığın iptal edilmesi istemiyle mahkemede dava açtı.

İsveç basınında çıkan haberlere göre, Malmö kentinde oturan çift, 2011 ve 2012 yıllarında çocuk sahibi olmak i Evet, Wilmarth, resmini gazetede görmek istemiyor musun? Bu gecenin anısına? Birazdan gelirim. Mr. Akeley’i geçireyim. Dinle, George. Bunları daha yakından incelemek istiyorum. Bir süreliğine ödünç… Profesör, bir şey daha var. Bir fonograf kaydı. Onların. Onların mı? Bu yaratıkları kayıt mı ettin? Babam etti. Bir insanın sesi de var. Bir grup insan, bir tür meziyet, bu yaratıklarla çalışıyor. Size getiririm. Kendiniz karar verin. Bir saatten kısa bir zaman sonra George benimle ofisimde buluştu ve bir mum silindir bıraktı. Vermont’a gidip babasına yardım etmem için yalvardı. Neler oluyorduysa, Henry Akeley açıkça saldırı altında olduğuna inanıyordu ve oğlu korku içindeydi. So let the voices of the faithful ring out. So from the wells of night to the gulfs of space and from the gulfs of space to the wells of night, Ormanın Siyah Keçisine övgüler ve refah. Iä Shub-Niggurath! Lä Shub Niggurath! Ormanın Bin Yavrulu Keçisi! Onun ötesinde en küçük yavrusunun Yuggoth olduğu,çin Letonya’nın Riga kentinde bir kliniğe gitti. Muayeneler sonucunda çiftin tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine karar verildi. Çiftin 2012 yılı aralık ayında ikiz bebekleri dünyaya geldi.

Ancak bebeklerin babası, karısı ile yaptıkları görüşmede tek bebek sahibi olmak için anlaştıklarını, doktor ile de bu konuda anlaşma yaptığını belirterek, ikiz bebek karşısında şaşkınlığa uğradığını söyledi. Karısının kendisinin onayı ve haberi olmadan birden fazla embriyo transfer ettirdiğini öğrenen koca, kandırıldığını öne sürerek, babalıktan feragat etmek için Malmö Davenport’un el yazmasındaki resimle karşılaştırmaya can atıyordum, bu yüzden George’un California’ya giderken yolda onu Boston’a getirmesinde anlaştık. Akeley postaya güvenmiyordu, onun için George’la Boston Kuzey İstasyonunda buluşacaktım ve bana elden teslim edecekti. George Boston’da benimle buluşmadı. Haftalarca ondan bir ses çıkmadı. Siyah taş, George’la beraber kaybolmuştu. Bu yüzden sonraki mektubu tam bir sürpriz oldu. Sevgili Wilmarth, Daktiloda yazılmış bu mektup için özür dilerim, ama el yazım son zamanlarda titrekleşti ve uzun yazılar için kendime güvenemiyorum. Sizi yazdığım saçma şeyler konusunda rahatlatmama izin verin. ‘Saçma’ derken anlattığım fenomenlerden değil kendi korkak tavrımdan bahsediyorum. Benim hatam onlara karşı düşmanca bir tavır takınmak oldu. Korkunç ve rahatsız edici sandığım şeyler aslında harika ve zihin açıcı ve hatta olağanüstü. Önceki davranışlarımı insanın farklı olandan korkma ve kaçma meyline yoruyorum.Bölge Mahkemesi’ne başvurdu.

İsveçli koca, avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği şikayet dilekçesinde, orta yaşta olması nedeniyle iki çocuğa bakacak enerjisi ve gücü olmadığını, ayrıca çocuklara gelişme ve büyümelerinde gerekli bakım ve özeni de gösterecek enerjiye sahip olmadığını öne sürdü. İsveçli baba ayrıca, karısının kendisinden habersiz doktorla yaptığı anlaşmada birden fazla embriyo transferi için imza attığını gösteren sözleşmeyi de delil olarak mahkemeye sundu.

İsveç’te ilk kez bu tür bir dava açıldığı belirtiliyor. Mahkemelerin bu yönde emsal kararı bulunmadığı sınırda siyah eterin içinde dönüyor. Bunları Akeley mi kaydetmiş? Evet. Mayıs olarak tarih atılmış. Mayısın başı… Evet. Bir tür ayine benziyor, ne dersin? Tabii ki bir ayin. Akeley’in hala sağ olması şaşırtıcı. Dayanıklı bir adam, kabul etmek lazım. Mektuplarını okumalısın, Nate. Olağan dışılar. Seslerin biri Boston’luya benziyor, ama öteki, insana benzemiyor. Ne kadar dinlersem dinleyeyim… Çalma tekrar, Albert. Akeley’in mektuplarını cevaplamayı kes. Ve Fort’un seni aptalca bir şeylere ikna etmesine izin verme. Beni korkutmaya çalışıyorsun, değil mi? Davenport’un el yazması sende. O yetsin sana. Git bir kitap yaz. Ve benim alanımda çalışmayı bırak! Sen akademisyensin, sokağa çıkma. Nate, belki ben yanıldım… Orada gerçekten bir şey olabilir. Akeley efsaneleri yaşıyor! Bilim adına bir bakmaya değer. Bana inan. Bilmek istemezsin. Ward’ın uyarısını ciddiye aldım. Konuyu bırakmayı düşünüyordum Akeley bana yazıp gizemli siyah taşı göndermeyi önerdi.için davanın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...