Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

ABD İŞİD’i Vuruyor

21 Ağustos 2014 Perşembe, 00:25
abdişidivuruyor

Irak’taki insanlar IŞİD’e karşı mücadelemizi desteklemek için bir araya gelmeli. James Foley Buyrun, Bayan Reynolds. Palmer! Onun karısı değilim. Burada oturmak istemiyorum. Kesinlikle olmaz. Korkarım oturmak zorundasınız, bayan. Bütün masalarımız dolu ve bunlar da sizin aileniz. Lütfen bizimle oturun. Bir şans verin. Pekâlâ. Her aile kavga eder. Siz arayı düzeltmelisiniz. Oldu mu? Oldu. Chakalaka’yı deneyin. Merhaba, yeni gelenler. Merhaba. Bu Lauren, bu arada. O ve çocukları Karate Kid cilalama ve temizleme. Sizce de burası harika değil mi? Çok romantik bir yer. Affedersin, ne demiştin? Çok romantik bir yer. Sakin ol! Kaliteden ödün vermiyorsun, Ginger. Jakey, yüzünde bir şey var. Benmiş. Oraya oturamazsın. Niye? Oradan annem oturuyor. Lavaboya falan mı gitti? Hayır, şu anda tam orada oturuyor. Kafayı mı çekt Önemli değil, ESPN. Brendan’a başka bir sandalye çekeriz. Teşekkür ederim. Boşversene. Ben gidip açık büfeden yiyeceğim. Tyler, gel benimle. Burada kızarmış tırtıl yiyecekler. İşte bu! Çok hoş. Kızlar siz neden açık büfeye gitmiyorsunuz? Larry, bir sürü sığır eti al kendine. gerçekleri aktarmak için elinden geleni yaptı. Hepimiz yas tutacağız. Tanrı James’i kutsasın. ABD’yi kutsasın”

IŞİD, OBAMA’YA Bu sezon biraz kilo almak zorundasın. Seni seviyorum. Git hadi. Bu sezon biraz kilo almak zorundasın mı? Nedir o ayı mı? Bu seneki kızlar takımına girmeye çalışıyor. Takımda bir sürü büyük kız var. Günde öğün yemeye başladı. Tanrım! Merhaba, millet. Benim adım Nickens. Bizler Thathoo’yuz! Birazcık Amerikan ruhunu yansıtarak geleneksel Güney Afrika İsicathamiya müziği ile dans ediyoruz. Yebo! Bruası biraz sıcak oldu. Evet! Sonunda, büyük Afrikalı kollarım özgür. Evet, bebeğim. Evet, büyükler. Hayır. Size her sene yapılan . Karışık AileBalayı Haftamızı takdim edeyim. Yebo! Karışık Aile ne demek? Bilmiyorum, kulağa can sıkıcı bir şey gibi geliyor. Gözlerim her yerde üvey çocukları, üvey babaları, üvey anneleri evlatlıkları, ailevi partnerlerini artık rağbet görmeyen eski usul tipleri arıyor. Aile kavramı üzerine vurgu yapsak bile burada, bu güzel güneşli TEHDİTLER SAVURMUŞTU

IŞİD tarafından yayınlanan korkunç görüntülerde infazı gerçekleştiren militan, ABD Başkanı Baracktatil beldesinde size yalnız başınıza vakit geçirtmek için buradayız. Bazen bu süre uzayıp gidebiliyor. Gözetimimiz altında gerçekleşen, gençlerin takılabileceği bir sürü etkinliklerimiz var. Muhteşem bir oyun alanımız var. Geceleri havuz partisi Hey, ESPN. Neden avuza gelmiyorsun? Annen sudan korkuyor mu? Bu iyiydi, anneciğim. Büyüleyici hayvan mekânları Küçük bey, kucağına canlı bir hayvan almak ister misin? Öldü mü ki? Ve ünlü Tekula ergen diskomuz var. N’aber dostum? Ortalık hatun kaynıyor. Vakit çok iyi geçiyor. Ne oluyor lan Nedir bu? Şaka mı bu? Aman tanrım! Şaka mı bu? Aman tanrım! Aman tanrım Aman tanrım! Timsah! Timsahlar saldırıyor! İmdat! Lütfen biri yardım etsin! Lütfen beni öldürmeyin! Aman tanrım! Bay Bellyflopolis, timsahlar sahtedir! Sahteler mi? Evet, sahteler. Neden bu kadar gerçekçi yaptınız ya? Babunları korkutup kaçırmak için. İç çamaşırımdaki kobrayı korkuttunuz şu an! Merak etme! Afrika’da olan Afrika’da kalır. Tyler! Tamam bir şey yok! Affedersiniz. Obama’ya tehditler savurmuştu.

Militan, Obama’ya seslenerek, “Müslümanların, İslami devlet halifeliği altında huzurDemek geceleri onu böyle uyutuyorsun. Gördün mü? Duydum daha doğrusu. Bence bütün Uganda duydu. Lou’nun yaşlarındayken, taşıması çok daha kolay oluyordu. Öyledir. Dur sana yardım edeyim. İşte oldu, evine geldin. Teşekkür ederim. Önemli deği Yine vurdun! Tamam, tamam, tamam. Kaldır yerden. Üç saniye kuralını uygula. Tanrım! Üç saniye kuralını uygula. Tamam, tamam. Bir şeyin yok. O da iyi durumda. HAYALLERİNE DİKKAT ET! Şimdi korkmaya başladım işte! Uyumaya devam et, uyumaya devam et. Zaten sıcak burası, battaniye falan örtmeyeceğim. Arkadaşın da burada! Seni seviyorum, seni seviyorum. Orada annem yatıyor. Ben de yanına yatabilir miyim? Hayır, onu ezersin. Hayır, yanına kıvrılıveririm. Çok hoş olur bence. Bunu görmek istemiyorum. Peki, tamam. Bırakalım, anneciğin tek başına yatsın. Ben başka bir yer bulurum. Seni seviyorum. Ben de seni seviyorum, baba. İyi geceler. İyi uykular. Beraber uyuyacağız, ufaklık. Yat üzerime! Benim için çok iyi bir gece olacak. Çocuklar, uyanma vakti geldi. la yaşamasına engel olma girişimlerin, kendi insanlarının kanlarının dökülmesiyle sonuçlanacaktır” dedi.

Gazeteci James Foley’in infazı sonrası ABD vatandaşı olduğu iddia edilen bir başka gazeteci Steven Joel Sotloff’la kameraların karşısına geçen militan, Afrika bizi bekliyor. Bugün çok güzel bir gün olacak. Kafayı mı yedi bu? Git başımızdan. Daha çok erken. Lou, baban uyanmanı istiyor. Lucifer adına, bırak uyuyalım. Uyanın, uyanın, uyanın. Bugün için büyük planlarım var. Bir kahve alsam iyi olur. Günaydın. Büyük planların mı vardı? Evet, : doğa yürüyüşü. : hayvanat bahçesi ziyareti. : a.m. yerel el sanatları. Oğlanlar çok heyecanlı. Öyle mi? Benim kızlarımın da ağzı kulaklarında. Yatağın üzerinde zıplayıp duruyorlar. Burada olduklarına inanamıyorlar. Krema ister misiniz? Hayır, teşekkür ederim. Şeker ister misiniz? Evet, lütfen. Oğlanları yataktan çıkaramadın, değil mi? Hayır. Kızlar ne durumd? Muhtemelen tatil bitene kadar uyuyacaklardır. Küçük olan da ler savurup duruyor. Ne olacağını görürüz yakında. Çok güzel bir yer. Aynen öyle. Sonra görüşürüz. bu gazetecinin kaderinin Obama yönetiminin atacağı adımlara bağlı olduğunu söylemişti.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...