Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

Paul Walker ölüme 160’la gitmiş!

04 Ocak 2014 Cumartesi, 17:11
paul-walker-olume-160la-gitmis-52c82301ea445

“Hızlı ve Öfkeli” filmleriyle ününe ün katan ABD’li aktör Paul Walker’ın 30 Kasım’da hayatını kaybetmesine neden olan araba kazasında, hızın, kazaya yol açan faktörlerden birisi olduğu bilgisine ulaşıldı. O zaman muhabir olmayan biriyle konuşmam gerek. En Son Haberler ile konuşmak istiyorum. O çocuk nerede şimdi? Abim öldü. Ne? Annem insanlarla iletişim kuramıyor. Abim öldü. Ben de sizinle konuşamam. O yüzden aklınızdan ne cinlik geçiyorsa Haber Sitesi unutun ve planlarınızı size olacakları düşünerek yapın. Eve döndüğünüzde şimdikinden daha çok yoğun olacaksınız. En Son Haberler nasıl..? Nasılını bana mı soruyorsunuz? Siz öldürdünüz ya! Kapatıyorum. Fikrini değiştirecek mi dersiniz? Haber Sağlığı’nun abisine olanları öğren. Efendim? Nerede ve nasıl öldüğünü ayrıntısıyla öğren. Bu biraz acıtabilir. Bu komik mi sence? Ağlayayım mı yani? Birbirinizi tanıyor musunuz? Bana bırak. Hayır, ben yaparım. Bırak dedim. Neden? Bence senden çok daha iyi. Seni uyarmıştım değil mi? Belirtiler gittikçe hızlanacak demiştim. Doktorlara güvenmiyor musun? Bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Geçen sefer bir çığın altında kaldım. Rüya olduğunu sanmıştım. Ama bu sefer uyumuyordum. Gözlerim açıkken oldu her şey. Farkında olmadan boynum kesilmiş.

ABD’li aktör Paul Walker (40) ve arkadaşı Roger Rodas’ın (38) geçtiğimiz Kasım ayında hayatlarına mal olan kazaya ilişkin nihai adli tıp raporu açıklandı. Raporda, ikilinin içinde bulunduğu 2005 Porsche Carrera GT model lüks aracın, saatte 160 kilometre hızla gittiğinin tespit edildiği bilgisi yer aldı.

“Hızlı ve Öfkeli” filmlerinin unutulmaz yüzü Paul Walker, Yolun sonuna mı geldim acaba? Nasıl yani? Bilmiyorum. Hayalimdeki de büyük bir su akvaryumuydu. Gerçek hayatta ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Gittikçe daha da kötüleşecek. İşi bırakmalısın. Kabullen ve hastahaneye yat artık. Bunu düşüneceğim. Bu düşünmen gereken bir şey değil! Eğer kemoterapiye hemen başlamazsak Haber Sitesi her an yolun ortasında düşüp geberebilirsin. Bir yıl yeter mi? Bir yılın garanti mi sanıyorsun? O olabilecek en uzun süre. Eğer şanslı değilsen yarın bile nalları dikersin. Baş ağrıları ve halisunasyonlar hiçbir şey. Bu daha başlangıç. 30 Kasım’da ABD’nin California eyaletindeki Santa Clarita kentinde meydana gelen araba kazasında hayatını kaybetmişti. Yakın arkadaşı Roger Rodas’ın kontrolündeki araç bilinmeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkarak bir sokak lambasına çarptıktan sonra dönerek iki ağaca daha çarpmış ve anca durabilmişti. İkili, bir anda alevler içinde kalan araçta feci şekilde yanarak hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...