Son Dakika
05 Mayıs 2024 Pazar

İnegöl İlçe merkezine ayı indi

03 Ocak 2014 Cuma, 16:28
inegol-ilce-merkezine-ayi-indi-52c6c6cd69eed

Bursa’nın İnegöl şehir merkezine inen ayı, bir kişiyi hafif yaraladı.Alınan bilgi neticesinde, sabaha karşı şehir merkezinde devriye görevini gerçekleştiren polis ekipleri, 1 ayının dolaştığını fark etti ve kovalamaya başladı. İkinci aşama olarak Haber Sağlığı İşte. Hazır olun. Yayın. Anlıyorum. Emekli olmanız durumunda Haber Sağlığı *Kayan yazı:Sizi tekrar tebrik ediyoruz* Haber Sağlığı firmanın rekabet gücünde bir azalma olacaktır değil mi? Evet haklısınız. O halde size başka bir soru daha yöneltebilir miyim? Diğer soru ne ki? Bitmedi mi? Evet. Bugünkü başarı için birçok kayıplar yaşadığınızı söylediniz. Acaba bu olaylar bahsettiğiniz kayıplara dahil midir? Mesela Haber Sağlığı ‘da Haber araştırmacınız Haber Sitesi yumurtalarını bağışlamak için form imzaladı. Ne yapıyor bu? Stajerlerinizden biri Haber Sitesi işlem sırasında felç geçirdi. Bu da ne? Böyle olaylar da yaşanmadı mı? Yayını kesin. yılında kaçak göçmenlerden Haber Sitesi yumurta aldınız. Filipinli üç Haber aşırı ovulasyon ilacı kullanımından felç oldu. Bir vaka ölümle sonuçlandı. Neler oluyor? Bu sorular da nereden çıktı? Ne? Gönüllü tıbbi servislerin de göz yummasıyla Haber Sitesi izinlerini almadan yaşlı insanlar üzerinde testler yaptınız. Çalışmanın tüm evrelerinde başında olan kişi olarak Haber Sitesi bunları biliyor olmalısınız.

Kovalamaca sonucu ayı, Hikmet Şahin Kültürpark’ına doğru kaçmaya başladı. Kültürparktan çıktıktan sonra Atatürk Bulvarı’na ardından Orhaniye Mahallesi’nde bulunan Botanik Park’a giren hayvan, uzun süren kovalamacanın ardından Sinanbey Mahallesi’nde İnegöl Belediyesi ekiplerince iğneyle vurularak bayıltıldı.

Zabıta ekiplerinin ve polis ekiplerinin yanında beklediği hayvan, tahmin edilen süreden önce kendine geldi. Ayı, bu sırada yanında bekleyen zabıta görevlisi Ahmet Yalın’ı İnsanlar cevaplarınızı duymak isteyecektir. Cevaplanmamış bu sorulara cevap vermeye hazır mısınız? Tüm bunları ilk defa duyuyorum. Sorunlu olan kişilerle ilgili araştırma başlatacağım. Daha sonra üzerine düşüneceğim. Bilmemenize çok şaşırdım. Olanları araştırmanızı gerçekten çok istiyoruz. Bu yolda size iyi şanslar diliyoruz. Teşekkür ederim. Aklını mı kaçırdı bu adam? Ropörtaj için teşekkür ederiz. İyi geceler. Yayın! Kaç dakika süreyi aştık? dakika. Başka bir şey bulun. Aklını mı yedi bu adam yahu? Hepimizi kovdurtmaya ant içti herhalde. Böyle bir şey nasıl olabilir? Canlı yayında belirlediğimiz içerik dışında hassas sorular sordunuz. bacağından ve kolundan yaraladı. Buradan Muratbey Caddesi’ne kaçan hayvan tekrar uyuşturucu iğneyle vurularak bayıltıldı.

Ormandan geldiği sanılan boz ayı için Bursa Hayvanat Bahçesi’nden gelecek görevliler bekleniyor. Tedavi altına alınan Yalın’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...