Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Hakan Şükür’den 1’i yazar 24 tweet’çiye suç duyurusu!

01 Ocak 2014 Çarşamba, 14:49
hakan-sukurden-1i-yazar-24-tweetciye-suc-duyurusu-52c40d09b3da3

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na avukatı ile beraber gelen Hakan Şükür, müracaat savcısı Fuat Tekin ile bir görüşme yaptı.

Ak Parti’den istifasının ardından çoğu twitter hesabından olmak üzere çok sayıda hakaret mesajı aldığını David Koresh ve Al Sharpton’un evlilik dışı çocuğunu Haber seviyor gibi konuşuyorsun. Bunun farkındasın değil mi? Greg, bir şey arıyorsun. Kiliseme adım attığın gün bunu anlamıştım. Bir aileye ait olduğunu hissetme ihtiyacı içindesin. Biz senin aileniz. İsiah gayet iyi ama ben “Kayıp Oğul”la ilgili olanı tercih ederim. O bile sonunda geri döndü. Fazla umutlanma. Sarah anneni iyileştirmeye çalıştık. Bir saatten uzun süredir Haber ona ilaç veriyoruz. Ama işe yaramıyor. Onu iyileştir. Bu yüzden doktor olmayı istedin. İnsanları iyileştirmek için. Bazen iyileştiremezsin. Bazen Haber Kapa çeneni! Git buradan! Neden buradasın ki? Seni burada istemiyoruz. Seni burada istemiyor. İstemiyoruz. Sorun yok. Üzgünüm. Çok üzgünüm. Kalp masajını durduracağım. Eğer kalbi atmaya başlarsa bu iyi. Ama başlamazsa bu, annenin öldüğü anlamına gelir. Hazır mısın? Haberler. Hayır. Buna izin veremezsin Haberler. Hayır! Hayır anne. Uyanmalısın. Uyanmak zorundasın. Hayır! Anne. Uyanmalısın. Haberler, bir şeyler yapmalısın. Anne! Haberler Haber Pekâlâ. Haydi gidelim. ifade eden Şükür, tespit ettikleri kişilerle ilgili olarak hazırladıkları 24 şikayet dosyasını Savcı Fuat Tekin’e sundu.

Yaklaşık 1 saat savcılıkta kalan Hakan Şükür, ifadesinin alınmasının ardından adliyeden ayrıldı.

Dosyalardan ikisinin “halkı kin ve düşmanlığa teşvik” suçundan ilgili büroya gönderildiği belirtildi.

Bir dosyanın da bir televizyon programındaki konuşması nedeniyle Yeni Şafak yazarı Cem Küçük hakkında düzenlendiği öğrenildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...