Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Emniyet Müdürü fişleme iddialarına cevap verdi

06 Ocak 2014 Pazartesi, 16:57
emniyet-muduru-fisleme-iddialarina-cevap-verdi-52cac228406b9

Akpınar, yazılı açıklamasında, bir gazetede ve bazı internet sitelerinde bugün “AK Partiye Paralel Fişleme – Paralel devlet önce dinlemiş sonra fişlemiş” başlıklı haberlere yer verildiğini belirtti. Damar yolu açmayı biliyorum Ray. İç kanamanızı durdurmak için sizi ameliyata almamız gerekiyor Bay Son Dakika Haberleri. Yanınızda olmasını istediğiniz kimse var mı? Hayır. Sonra yapılsa olmaz mı? istemiyorum bunu. Bugün olmaz. İyileşeceksiniz. Karmam şu anda iyi değil. Bıçak altına yatmam için iyi bir zaman değil. Merak etmeyin. County’de yıl boyunca iyileri olduğu gibi Haber kötüleri de tedavi ediyoruz. Size iyi bakacağız. En iyisinin bu olduğuna emin olun. Mayday. İkinci ameliyathaneye. Dubenko bekliyordur. Mayday! Gidin. Hemen geliyorum. Son Dakika Haberleri hasta. Senin için endişelendik Son Dakika Haberleri. Son Dakika Haberleri hasta. Gelmelisin. Arkadaşın mıydı? Onda da Paulie’nin hastalığı mı var? Bilmiyorum. Gelmelisin. Peki. Orada bekle. Eski dosyasını bul ve ekokardiyografi sonuçlarını al. Ya klozetler Ray? Henüz onları temizlemedim. Haber, bir dakika gelir misin? Tanrıya şükür beni kurtardın. Nereye gittiğini zannediyorsun? Birinin ayak tırnağından alınacak bir şey var ve not almamı mı istiyorsun? Bu tür şeyler sana çok basit mi geliyor? Bir sorunumuz varsa söyle.

Söz konusu haberlerde AK Parti Kilis İl Teşkilatı üyeleri ile bazı basın mensuplarının isim, meslek, adres, vesikalık fotoğraf gibi sosyal medya sitelerinden bile kolaylıkla ulaşılabilecek bilgilerinin “fişleme” diye lanse edildiğinin görüldüğünü ifade eden Akpınar, şunları kaydetti:

“Kurumumuza atfen dile getirilen söz konusu iddialar tamamen asılsızdır, gerçek dışıdır ve doğru değildir. Kaldı ki bu tür uygulamalar hukuk devleti ve demokrasiyle asla bağdaşmaz. Ben böyle şirretlikten anlamam. Gayet anlıyor gibi duruyorsun. Başkasını bul. Stajyerim meşgul. Aptallık etmeyi bırak Ray. Haber ihtiyacım var. Bu kadar yetti. Ya birbirinizi dövün ya da öpüşüp barışın. Dün gece kötüleşti. Her yeri ağrıyor. Bana yerini söyle, ambulans yollayayım. Hayır. Seni götüreceğim. İşler öyle yürümüyor. Lütfen! Paulie’ye yardım ettiniz. Paulie’ye olanları duydun mu? Birkaç gün sonra tekrar geldim. Masadaki adam yoğun bakımda dedi. Bu iyi. Değil mi? Gel. Hastaysa, hastanede olması gerekiyor. Yürüyemiyor. Tekrar bir ailenin yanına yerleştirilmek istemiyor. Sen gel. Mayday’le sen. O gelemez. Gelemeyiz. Gelmek zorundasınız. Yoksa Son Dakika Haberleri’nin öleceğinden korkuyorum. Ben gidiyorum. Ne? Hayır. Gidemezsin Ray. Kovac yok, Weaver yok, Pratt yok. Güvenlik ağım yok. Acil servis yerle bir olduğunda dışarıda olmayı tercih ederim. Ne? Vegas’taki bahisçiler ilk kez, servisteki Haber tek doktor sen kaldığında bunun olacağını söyledi. Melia. Burada ne işin var? Baba. Baba mı? Harika. Son Dakika Haberleri’in petri kabından çıkan çocuklardan biri. Kilis Emniyet Müdürlüğü olarak kurumumuza yönelik ithamlara ilişkin dava açma hakkını saklı tutarak, halkın huzur ve güvenini temin için; anayasa ve kanunların öngördüğü çerçeve içerisinde, mesai mefhumu gözetmeksizin Kilis halkının destek ve güveniyle görevini ifa etmeye devam edecektir.”

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...