Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Zaman Gazetesine protesto!

23 Aralık 2013 Pazartesi, 09:09
zaman-gazetesine-protesto-52b7df2979d73

Son Dönemde Operasyon desteğiyle gündemden düşmeyen Zaman ve Gurubuna. Bir grup vatandaş, Zaman gazetesinin duvarına astıkları pankartla Fethullah Gülen’e “Müslümanlar ezilirken Bütün sabah sana bunu hazırlamak için uğraştım. Lütfen, dene en azından. Olur mu? Çatalını al. Mutlu oldun mu? Hayır, olmadım. “Vay canına Tony, bana dünyaca ünlü kreplerinden Son Dakika Haberleri yaptığına inanamıyorum” diyene dek mutlu olmayacağım. Vay canına Tony, bana dünyaca ünlü kreplerinden yaptığına inanamıyorum. İşte öyle yemeğin. Gitme zamanın geldi. Çocuklar bana bugün garip mi davranacak? Hayır. Annem hakkında konuşmak istemiyorum. Konuşmak zorunda değilsin. Beni büyük anne ve babamın yanına mı yollayacaksın? Bunu neden sordun? Cenaze töreninde bahsettiğin bu değil miydi? Cenaze töreninde birçok konudan bahsettik. Onlarla yaşamayı istemiyorum. Seninle ve kötü kreplerinle olmak istiyorum. Haydi. Güle güle. Hoşça kal. Röntgenler ciğerinin iyiye gittiğini gösteriyor. Güzel. Nefes almam lazım. Oksijen seviyelerin yükselmeye devam ederse, birkaç saat sonra eve gidebilirsin. Timmy’ye söyle. Benim için çok endişe etti. Alex de. O nasıl? Bir garip davranıyor. Onun yaptığını düşünüyorsun, değil mi? O mumları söndürdüğümü biliyorum. Buna inanmıyorum. neden sessiz kaldın?” diye sordu.

Zaman gazetesinin Yenibosna’daki binası önünde toplanan bir grup, üzerinde Fethullah Gülen’in fotoğraflarının ve “Dershaneler kapanıyor beddua, İslam dünyasına katliam yapılırken sessiz” yazılarının bulunduğu pankart açtı.

Burada bir süre “Dik dur eğilme, bu millet seninle”, “Hainlik yapmayın, Başbakanı satmayın” ve “Hepimiz Tayyip’in askerleriyiz” sloganları atan gruptan bir kişi, gazete binasının bahçesine yazarkasa fırlattı.

Grup adına açıklama yapan Murat Balıbey, 28 Şubat döneminde çalıştığı gazetenin kapatıldığını ve işsiz kaldığını söyledi.

Her defasında Fethullah Gülen cemaatini savunduklarını aktaran Balıbey, “Cemaatin, 11 yıllık AK Parti iktidarı döneminde her istediğini almasına rağmen Fethullah Gülen’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a beddua ettiğini” savundu.

Bunu şiddetle kınadıklarını dile getiren Balıbey, “Ey Fethullah Gülen, O iyi bir çocuk. Doktor Haber’in kredi kartını çalmış, sana saygısızlık ediyor. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. O yaptıysa bile, Son Dakika Haberleri eminim kasıtlı yapmamıştır. Sence Alex yangını kazara mı çıkardı? Bence onu terapiste götürmeye devam etmelisin. Polis ise mum yüzünden çıktığını düşünmeye devam etsin. Bırak öyle bilsinler. İyi olduğunu duyduğuma sevindim. Evet. Elinin iyileşmesi için zamana ihtiyacı var. Şuna bir bakın. Bir değil, iki geç kalan doktor. Metro tehir yaptı. Salağın teki metronun önüne atladı. Erkeğin nerede? Bir gün daha izin yapacak. Sorun değil. Hallettim. O zaman şunu da hallet. Takım elbiseli bir adam yukarı geldi. Servisin başında kim varsa ona ver, dedi. Lanet olsun! Lanet olsun! Haber nerede? Hareket etmeyin hanımefendi. Sen hareket etme şıllık! Benzodiazepine verebilir miyiz? Etkisini göstermesi yarım saat alır. Damar yolu tamam. Ne istiyorsun? Dört miligram Ativan mı? Ativan mı? Haldol mü? Ne? Kafam iyi. Keyfimi kaçırıyorsun gerzek. Haber, konuşmalıyız. Biraz meşgulüm Haber. Bana Midazolam ver. Tamam. Etkisini çabuk gösterir. beddua etmeyi biliyordun da neden İslam kanı akarken beddua etmeyi bilmiyordun? Müslümanlar ezilirken neden sessiz kaldın? Haksızlıklar karşısında susanın dilsiz şeytan olduğu şimdi mi aklına geldi? 5 günden beri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yayınını yapan Zaman gazetesini, STV’yi ve Gülen’i kınıyorum” diye konuştu.

Grup, konuşma sonrası pankartı gazete binasının bahçe duvarına astı.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...