Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Yılbaşı için ek vapur seferleri ve saatleri

31 Aralık 2013 Salı, 14:34
yilbasi-icin-ek-vapur-seferleri-ve-saatleri-52c2b740d8234

Yılbaşı için ek sefer saaatleri belli oldu: Şehir Hatları, yılbaşı gecesi için ek seferler koydu.

Şehir Hatları’ndan ulaştırılan yazılı açıklamaya neticesinde, bu gece için Kadıköy-Karaköy, Kabataş-Kadıköy, Beşiktaş-Kadıköy ve Üsküdar-Beşiktaş hatlarında karşılıklı ek sefer planlaması yapıldı. Arkadaşıyla, Haber uyuşturucu alabilmek için para arıyordu. Oradan kaçıp aşağıya indim. Taksi bulmaya çalıştım ama nerede olduğumu bilmiyordum. Saat sabahın beşiydi. Caddede araba yoktu. Evin önünde oturdum ve bir şey olmasını bekledim. O anda emin ol, mutluluk asla Haber bulacağıma inanmadığım bir şeydi. Şimdi de derin konulara mı giriyorsun? Hayır. Sadece sana her şeyin değişebileceğini söylemeye çalışıyorum. Sen farkında olsan da olmasan da, iyiye gidebilir. Burbonun var mı? Doktor Son Dakika Haberleri, uzun zamandır görüşemedik. Aspirasyon ve entübasyon kiti lazım. Hazırlıyorum. Herhalde Jenny benim aradığımı söylemedi. Geldiğiniz için teşekkürler. Neden geç kaldığımızı sanıyorsun? Bayanın hal feci. O Meg. Üzgünüm dostum. Bilmiyordum. Ona ilaç verecek misiniz? Sarah’yı ambulansa götür. Burada kalmak istiyorum. Hayır. Anneni tedavi etmem için yer lazım. Ambulansa git. Burada kalmak istiyorum! Nabız kötü. Dumar, acele edelim. Burada mı yapacağız? Sedyeyi indirelim. Böylece onu alabiliriz. İlave seferler, sadece gidiş-dönüş olarak uygulanacak.

Söz konusu hatlarda uygulanacak ek seferler şöyle:

01.00 Kadıköy-Karaköy, 01.00 Kadıköy-Kabataş, 01.00 Kadıköy-Beşiktaş, 01.00 Üsküdar-Beşiktaş; 01.30 Karaköy-Kadıköy, 01.30 Kabataş-Kadıköy, 01.30 Beşiktaş-Kadıköy, 01.30 Beşiktaş-Üsküdar.

Bu arada açıklamada, bazı internet sitelerinde yılbaşı gecesi vapur hatlarında tarifeli seferler sona erdikten sonra sabah 05.00’e kadar her yarım saatte bir ücretsiz seferler Sana söylemem ge Haber Konuşma Meg. Boğazına bir tüp yerleştireceğiz. Nefes almana yardımcı olacak. Yaklaş. Sarah Haber O senin kızın Haberler. Senin. Haydi Son Dakika Haberleri. Onu sedyeye alalım. Ne? Benden çok üstün olduğun için mi benimle konuşmuyorsun? Hayır. Buraya ait değilsin. Hayır. Ya sen? Seni neden içeri attılar? Karmaşık dostum. Şimdi de bana aptal diyorsun. Bazı kişilerin ihtiyacı olan ilaçları almasını sağladım. İlaç mı? Uyuşturucu mu? Eczaneden alınan ilaçlar. Gördün mü? Buraya aitsin. İkimiz de aynıyız. İhtiyacı olanlara ilaç veriyoruz. Greg. Harika. Tam son anda. Manevi danışmanım. Çok uzun zaman oldu Ben. Neredeler? Belki arkadan çıkmıştır Gracie. Ya da çatıya çıkmışlardır. Onlara tekrar sorar mısın? Sor onlara. Amirim. Bakın, lütfen Haber Arkadaşım ve oğlu yukarıda, B’deler. Henüz çıkmadılar. Hey! Buradayız. Burada bir erkek çocuğu ve çok yanıkları olan bir adam var. Duman yutmuş, termal yanıkları yok. Satürasyon . Satürasyon, göğüs röntgeni, karboksihemoglobin seviyesi. Onu ikinci muayene odasına alacağım. yapılacağı ve vapur seferlerinde ücretsiz içecek ve kurabiye dağıtılacağı yönünde bilgiler aktarıldığı, bu yöndeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı duyuruldu.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...