Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Yiğit Bulut operasyonun iç yüzünü anlattı

21 Aralık 2013 Cumartesi, 09:02
yigit-bulut-operasyonun-ic-yuzunu-anlatti-52b53ae06dfc5

Geçtiğimiz günlerde yaşanan operasyon oldukça dikkat çekiciydi. Özellikle dershane olaylarından sonra cemaatle arası bozulan Hükümete bir saldırı olacağı gündemdeydi. Dikkat çeken ayrıntı ne zaman Cemaatle Hükümetin arası bozulsa Amerika’ylada hükümetin arasının bozulmasında mı gizli? İşte Yiğit Bulut’un konuşmasından Nabız var. Tanrıya şükür. Oğlunuz evli mi? Doğru kızla tanışamadı. Ya eşiniz? ‘de kaybettim. Daha iyisin Haber. Gözlerini aç. Kan basıncı ‘a . Dopamini artır. Dayan oğlum. Dayan. Krikoide daha çok basınç. Satürasyon düşüyor. Çek. Ses telleri çok önde. Oksijen vermek güçleşiyor. Çocuk gözlerini açıyor. Güzel. Hemen soluk borusu içini görmem lazım. Tamam. Hemen geliyorum. Çiçekçinin beyin tomografisi temiz. İyi haber. Farsça çeviri yapacak biri lazım. Evet. Kafasından yaralı. Zihni karışık olabilir. Farsça konuşmuyor. Galiba Ermenice bu. Üzgünüm. Yukarıda Ermeni hemşire var mı? Bu o. Bu adamı nereden tanıyorsun? Bizi kurtardı. Ağabeyim nerede? Julio. Benim, Thomas. Sağa kaydırmalısın. Daha iyi mi? Hayır. Astımı var. O kısmı çözdük. Kardeşler. Nasıl oldu bu? Eczaneye gidiyorduk. Yürüyemiyordu. Sonra konuşamadı. Çiçekçi adam bizi aracın arkasına attı ve hastaneye getirdi. Yani Yakov iyiliksever bir adam. Lanet olsun. Oksijen verin. İhtiyacınız varsa spreyini düşürmüştü. Hayır. Haydi Tomas. Bekleyeceğin daha iyi bir yer var. satır başları;

Yolsuzluk iddiası varsa, prosedürü belli, kimseye haber vermeden yapılamaz.

Sermaye Piyasası’nda işlem gören bir şirketle ilgili operasyon yapılamaz.

3. kişilerin zarar göreceği bir operasyon yapılamaz.

Sermaye piyasası kanununa göre amatör yatırımcıları korumak esastır.

Bu dalgalanma, fiyat dalgalanması birilerinin cebine kâr olarak girmiş olabilir.

AVRUPA’DA BANKALAR ÇÖKERKEN TÜRKİYE’DE…

Avrupa’da kamu bankaları çökerken, Türkiye’de kamu bankaları dünyanın en iyileri arasında.

HALK BANKASI’NIN EN BÜYÜK SUÇU…

Halk Bankası’nın en büyük suçu, İsrail yapma demesine rağmen, Ağabeyimin yanında kalmak istiyorum. Sorun değil. Birkaç dakika sonra döneceğiz. Oldu mu? Fiberoptiği denemek ister misin? Hayır. Sam’i istiyorum. Nefes almayan bir hastam var. Tamam. Bekleyebilirim. Hemen geleceğim. Her şeyi getirdim. Nabız . Peki. Satürasyon tüp yutturacak kadar yüksek mi? Hayır. Hava yastığı istiyorum. Satürasyonu ‘e çıkaralım. Tamam. Bekleyeceğiz. Tüpün uzundaki küçük kamera. Hazır. Peki. Yavaşla Lily. Ekspiratuar evresi uzun. Kardeşin için geçen yılın acil servis teknisyenliği sınavının kopyasını alabilirim. Güzel. ‘ye yükseldi. Pekâlâ. End tidal detektörünü al. Mülakatı kimin yaptığını da öğreneceğiz. Hobilerini, sevdiği spor takımlarını falan öğreneceğiz. Tamam. ‘e çıktı. Güzel. Ben yapabilir miyim? Sana bir şans vereceğim. Tamam. Laringoskop lazım mı? Evet. Hayır. Hayır. Ekrana bak ve Haber tellerin arasından geçir. Bunu biliyordum. Haydi. Peki. Tat alma cimcikleri, Haber bademcik, epiglotlar. Ve de vaat edilmiş topraklar. Ses telleri net görünüyor. Tamam. Tam isabet. Karenaya az kala duruyorum. küresel düzenin saldırdığı İran’a en çok sıkıştığı dönemde can verdi.

Halk Bankası’nın en çok arkasında duran isim Zafer Çağlayan oldu.

Bugün kamu bankalarını en çok karalayan isimler, 2001’den önce bu bankaları alabilmek için Başbakan’ı tehdit ediyordu.

Sayın Başbakan kefenini giymiş bir halde yolsuzlukların üzerine gitti.

Türkiye’de son 10 yılda sadece faiz yoluyla çalınması engellenen para 642 milyar Türk Lirasıdır.

İmar yolsuzluğundan söz ediliyor, bu ülkenin Başbakanı yazın 200 bin binanın yıkılması için işaret verdi.

Yabancı ülkeler diyor ki, 1699’dan beri biz bu ülkeyi sömürüyoruz, biz bunlara üretmemeyi, asalak olmayı aşıladık.

2003 yılına kadar üretmeyen, IMF’den borç alan bir Türkiye vardı. Türkiye’deki burjuva sistemi üretmek değil, montaj sanayi üzerine kurulmuştur.

YABANCI ÜLKELER TÜRKİYE’Yİ HAZMEDEMİYOR

2003 yılından bu yana yabancı ülkeler Türkiye’yi hazmedemiyor.

Hangi makamda görevi yerine getirememe varsa, hangi makamda görevi kötüye kullanma varsa, görevden almalar devam edebilir.

Çok uzun zamandan beri Türkiye’deki finansal Ergenekon, Halkbankası’nın içindeki datalara ulaşmak istiyor.

Halkbank’ın infaz emri önceden verilmişti, operasyonu bekliyorduk.

Avrupa Birliği kendi içindeki finansal Ergenekon’a faizi usulsüz yükseltip, Avrupa Birliği devletlerini zarara uğrattığı için 2.3 milyar dolar ceza kesti.

Son 20 yılın tüm siyasi ve finansal manipülasyonları Oksijen verin. Güzel. Kovac’ın yardıma ihtiyacı var gibi. Evet. iyi görünmüyor. Bunu yapmama izin verdiğin için teşekkürler. Öğrenmem iyi oldu. Ventrikül fibrilasyonu. Kalp masajına devam edebilir misin? Sorun değil. Bir ampul daha epinefrin. ‘a ayarlayın. Güzel. Sok uygulayın. Daha önce işe yaradı. Çekilin. Hâlâ ventrikül fibrilasyonu. Bay Haberleri, pek ilerleme kaydedemiyoruz. Ne demek oluyor bu? Kalbi çok zayıf. İlaçlara tepki vermiyor. Pes etmeyeceksiniz ya? Hayır. Pes etmeyeceğiz. Sadece durumun iyi görünmediğini anlamanızı istiyorum. Ölebilir mi diyorsunuz? Öyle bir olasılık var bayım. O benim oğlum. Küçük oğlum. Beni bırakma Haber. Sosyal Hizmetler’i ara. Beni bırakma. Beni bırakma. Ağrım var. Üç saattir buradayım. Üzgünüm. Benim için bir halt yapmadınız. Ona yine başlama. Son seferinde ne hâle geldiğime bak. Doktorların hepsi meşgul. Yatıştırıcı istemem gerekiyor. Ağrı kesici olmadan mı? Yerine oturtabilir misin? Vurulduğum oldu benim. Üstesinden gelebilirim. Bence bunu bir doktor yapmalı. haydi Sam. Korkak olma. devletin elinde.

Başbakan yerleşik düzenin unsurları ile mücadele ettiği için seviliyor.

HEDEFLERİ ERDOĞAN’SIZ TÜRKİYE

Hedef: Erdoğansız Türkiye, AK Partisiz Türkiye, eski Türkiye. Bu saldırılar daha da artarak devam edecek.

Yolsuzluk yaptıysa birisi babam bile olsa en ağır ceza verilsin.

Türkiye’de küresel sisteme biat etmeyen liderler her zaman hedef oldular.

1974’te Ecevit ve Erbakan küresel sisteme biat etmeden Kıbrıs’a çıktılar, ikisi de sistem tarafından infaz edildi. Biri 28 Şubat’ta, biri 2001 krizinde.

Türkiye’yi çıktığı ceviz kabuğunun içine yeniden sokmaya çalışıyorlar.

Başbakan ideolojinin devlete bulaşmaması için elinden geleni yaptı. İstese her yere adamlarını yerleştirebilirdi, ama yapmadı.

Bu olaylar olamasaydı zaten kabine değişikliği olacaktı. Bu olayın zamanlaması bu bakımdan da ilginç. Kamuoyunda “Bak biz patlattık ta revizyon oldu” imajı yaratılmak isteniyor.

Bazı medya grupları karnaval yapıyor. Bir gazeteci her şeyden önce vicdanlı olmak zorunda. Yazıpta kanıtlayamazsan şerefsizsin.

Türkiye’de yargısız infazın yapıldığı ana kurum medyadır.

Devlette yargının, emniyetin ideolojisi olmaz.

Türkiye küresel bir koalisyonun saldırısı altındadır. Türkiye ile ilgili inanılmaz açıklamalar var.

Türkiye, Kurtuluş Savaşı’nın öncesinden bile ağır bir saldırının altında. Küresel koalisyonun saldırıları bundan sonra da devam edecek.

Türkiye, ayağa kalkıp güçlü durduğu için saldırının boyutu ağır.

Küresel koalisyon Başbakan’ın infazını istiyor, Türkiye buna izin vermez.

Küresel saldırıya karşı vereceğimiz ne bir başbakanımız, ne bir bakanımız var.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...