Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Twitter çok yakında internet olmadan karşınızda

15 Aralık 2013 Pazar, 08:37
twitter-cok-yakinda-internet-olmadan-karsinizda-52ad4c1baf6c0

Fikirlerimizi, isteklerimizi, yaşantımızı 140 karakterde ifade etmeyi bize öğreten Twitter, şu sıralarda “çevrimdışı” telefonlara ulaşmanın yolunu arıyor. Bileği kırılan hastam hâlen süyek bekliyor. Sihirbaza benziyor muyum? Zaman bulduğumda yapacağım Archie. İlk bilen sen olacaksın. Dikkatli ol dostum. Geldiğinden bu yana havlıyor. Seni duyabiliyorum Frank. Sana da havlamamı ister misin? Sam. Her şey yolunda mı? Evet. İyiyim. Alex’i sorunlu ergenlerin gittiği Haber bir okula göndereceğim. Bilirsin, duygusal sorunları olanların. İyi olabilir. Çok olumsuz şey yaşadı. Öyle. Elimde değil ama ondan vazgeçiyormuşum gibi hissediyorum. İkimiz de bunun doğru olmadığını biliyoruz. Evet. Yardım edin. Mario Dunston. yaşında. Göğsünün solundan vurulmuş. Nasılsınız bayım? Nefes alırken acı çekiyorum. Satürasyon beş litreden sonra . Taşikardi. . Kan basıncı . Dört miligram MS verildi. Diğer adam nasıl? Peşimizden biri daha getiriliyor. Peki. Röntgen cihazı iste ve göğüs tüpü gereçlerini hazırla. Travma ikiye Morris. Dawn! Donnie Moore. yaşında. Vurulmuş. Kurşun sağ şakaktan girmiş. Çıkış yok. Agonik solunum olduğundan tüp yutturduk. Donnie. Donnie. Elini hareket ettiriyor. Peki. Yeni bir rapora göre Twitter, gelişmekte olan piyasalarda internetsiz ceplere farklı bir yöntemle ulaşacak.

FACEBOOK BENZER HİZMETİ SUNUYOR

U2opia Mobile’in Reuters’a yaptığı açıklamaya göre firma, basit bir kod girerek kullanıcıların popüler konulara erişmesini sağlayacak. U2opia Mobile, benzer hizmeti Facebook için de sunuyor ve 11 milyonun üzerinde kullanıcı, U2opia’nın Fonetwish hizmeti üzerinden, veri bağlantısına ihtiyaç duymaksızın Tomografi ve ameliyathane hazır olsun. Bu çocuğun bir şansı olabilir. Aracını ödünç verdiğin için teşekkürler Tony. Sorun değil. Gece görüşürüz. Fazla geç kalmam. Ne yapıyorsun? Bırak önde büyük annen otursun. Sorun değil. Beni bir şoför gezdiriyormuş gibi hissediyorum. Uslu ol. Tablo çalma. Hastaları öldürme. Günde birini öldürmeye iznim var. Birini. Peki. Kavisli Kelly. HemoCue ,. Sana birkaç soru sormam lazım Mario. Biraz meşgulüm. Mahalledeki arkadaşınla nasıl bir anlaşmazlık yaşadın? Niye benim üstüme geliyorsun? Vurulmam dışında bir şey olmadı. Dışarı çıkmalı ve birilerini tutuklamalısınız. Aklında biri var mı? Nereden bileyim? Polis sizsiniz. Haydi arkadaşlar. Çalışmamıza izin verin. Bir yere gitmeyecek. Teşekkürler. Kendim için söyledim, senin için değil. Vasküler pense ‘lik French. Kaç kez vuruldun? Bu sekiz oluyor. ‘lık ipek ip. Sadece cc. kan. Ana damara gelmemiş gibi. Şanslısın. Evet. Şanslı İrlandalı siyah dedikleri benim. Çok fazla ektopisi var. Evet. QRS geniş. Ateşi kaç? ,’e düştü. Neler oluyor? Uzuvlarındaki soğuk kan, Haber core ısısını düşürüyor. Facebook ve Google Talk’a erişiyor.

140 KARAKTER OLMASI AVANTAJ

U2opia, internetsiz ceplere veri iletmek için USSD protokolünden faydalanıyor. Bu protokol ile sadece metin iletimi mümkün oluyor ve resimleri göremiyorsunuz. Twitter’daki paylaşımların 140 karakterle kısıtlı olması, U2opia’ya göre onu USSD’ye son derece uygun hale getiriyor.

U2opia’nın verdiği bilgilere gelişmekte olan pazarlarda 10 kişiden 8’inin cep telefonundan veri erişimi bulunmuyor. U2opia 30 farklı ülkede, 8 dilde konuma özel Twitter hizmeti sunacak.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...