Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Türkiye 1 Aralık 2014’ten itibaren G20 Dönem Başkanı

02 Aralık 2013 Pazartesi, 02:32
turkiye-1-aralik-2014ten-itibaren-g20-donem-baskani-529bce58d758b

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin 1 Aralık 2013’ten itibaren 3 yıllık süreyle, G20’nin temel yönlendirme mekanizması olan ‘Üçlü Yapı’ (Trokya) içinde yer alacağını açıkladı. Babacan Troyka’nın bir önceki, mevcut ve bir sonraki dönem başkanlarından oluştuğunu dile getirerek, G20’nin gündeminin oluşturulması ve G20’de devamlılığın sağlanmasında önemli Evet farkettim. Nasılsın? İyiyim, sanırım. Gece boyu içmiş gibi. Haber Bak Ripley, ben Son Dakika Haberleri Haber Unut gitsin. Müsadenle. Geçti. Geçti. Newt. Uyan. Haber Ne? Haber Sessiz ol. Başımız belada. Uzaklaş, Newt! Yardım edin! Yardım edin! ! Tekrarlar mısın, Bishop? Otomatik ikmal moduna getirdin ve geri sayıyor değil mi? Evet doğru. Tamam iyi. Sen devam et. Kalkış devrini açtığın zaman bana geri dön. Haber Uydu kulesinde. Haber Harika. Haber ! ! Haber İmdat! İmdat! ! Yardım et! Camı kır! Kır. Kır! Deneyeyim. Ripley, korkuyorum. Ben de. Sen burada bekle. Tıp laboratuvarı. Hudson! Vasquez! Tıp laboratuvarında buluşalım. Yangın var. Yoldayız. Geliyorlar, Newt. Ateş et! Haber Hudson! Haber Tanrım! Tanrım! Dikkat et, ufaklık. Haber Şuraya! Haber Tamam. Haber Hazır mısın? Haber Evet! Hudson! Tamam temiz. Diğerini mıhladık. Tarih oldu, adamım. Tanrım! Burke. Burke’ün işi. Bu fare suratlı or.spu çocuğunu hemen kızartalım derim.rol oynadığını ifade etti.

Türkiye’nin 1 Aralık 2014’ten itibaren de G20 Dönem Başkanlığı’nı üstleneceğini belirten Babacan, Bu haltı ne diye yedi ki? İçimizden birine embriyo yerleşirse, yaratıklardan birini Son Dakika Haberleri karantinadan geçirebileceğini düşündü. Ne derseniz deyin. Sonra dondurup dünyaya yolculuk edecekti. Hiç kimse, benim ve Newt’ün taşıdığımız embriyodan Son Dakika Haberleri haberi olmayacaktı. Dur bir dakika. Biz bilecektik. Evet. Sadece dünyaya dönüşte belli dondurucuları sabote ederek başarabilirdi. Yani sizinkileri. Sonra sizin cesetlerinizi boşluğa fırlatacak ve istediği herhangi bir hikaye uydurabilecekti. S.ktir. Şimdi öldün. Köpeklere yem edeceğim seni dostum. Bu çok delice. Yani, dinleyin.. söylediklerinizi bir dinleyin. Bunlar paranoyak vehimler. Gerçekten üzücü. Acınası. Biliyor musun, Burke? Hangi türün daha tehlikeli olduğunu bilmiyorum. Onlar kendi çıkarları için birbirlerine kazık atmıyorlar. Pekala, onu çöpe atıyoruz. Alınma. Hayır. Geri gitmesi lazım Son Dakika Haberleri Elektriği kestiler. Ne demek elektriği kestiler?2015 yılı Liderler Zirvesi’nin de Türkiye’de yapılacağını söyledi.

2023 hedeflerine katkı

Babacan “Türkiye tarafından üstlenilecek en önemli uluslararası sorumluluklardan biri olan G20 Dönem Başkanlığı ve Troyka üyeliği ile ülkemiz küresel ekonomik gündeme doğrudanElektriği nasıl kesebilirler? Onlar hayvan. Siz ikinizin koridoru kontrol etmesini istiyorum. Yürüyün! Gorman, sen Burke’e bak. Newt, yanımda kal. Haber Ben bu tarafa gidiyorum. Haber O tarafa git dostum. Haber Bir şey var mı? Haber Var. Kompleksin içinde. Gördüğün benim. Hayır, sen değil. Alanın içindeler. Buradalar. Hudson, sakin ol. Vasquez. Hudson haklı olabilir. Haber İkiniz de geri gelin. Haber Sinyal biraz acayip. Parazit falan olmalı. Bütün alanda hareket var! Merkeze geri dönün. Oyun zamanı. Newt. Kapıyı kaynatın. Çabuk! Hadi! Hadi, girin içeri! Çabuk yap. Gözlerini kapat, Newt. Işığa bakma. Hareket var. Sinyal temiz. Mesafe: metre. Girmenin bir yolunu buldular. Gözden kaçırdığımız bir yolu. Hiç bir şeyi gözden kaçırmadık. Son Dakika Haberleri metre. Zeminin altında bir şey var. Planlarda yoktu. Bilmiyorum. Haber metre. Haber Haber Kesinlikle barikatların içindeler. Gidelim. Haber Kapının tam arkasında. Vasquez, geri çekilin. yön verme imkanına sahip olacak. G-0 Dönem Başkanlığı, ülkemizin gerçekleştirdiği köklü dönüşümün uluslararası alanda daha güçlü bir şekilde tanıtımına önemli katkı sağlayacaktır” dedi. Bu durumun Türkiye’nin 2023 vizyonu çerçevesinde küresel sistemde daha etkin rol oynayan bir ülke olma hedefine ulaşmasına da katkı sağlayacağını kaydeden Babacan, bu önemli sorumluluğun en iyi şekilde yerine getirileceğini belirtti.
Haber Bu büyük, bir sinyal. Haber Ne kadar kaldı Vasquez? Cevap ver. Haber Neredeyse bitti. Tamamdır. metre. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haberleri Haber Direk üzerimize geliyorlar. Haber metre. Haber Unutmayın! Kısa, kontrollü atışlar. Haber metre. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haberleri Haber Mümkün değil, odanın içi o. Haber Öyle gösteriyor, adamım. Bak. Sen yanlış görüyorsundur. metre, adamım. ! Neler oluyor? Haber Aman Tanrım! Haber Feneri ver! İşte oradalar. Ateş et! Haber Hadi! Hadi! Haber Ateş edin! Bir şeyler yap, Gorman. Dikkat et! Dikkat et! Daha fazlası geliyor. Daha fazlası. Revire gidelim. Gidelim. Hemen! Hudson! Dikkat et! Hemen! Burke! Aç şu kapıyı! Burke! Aç şunu! Gidelim, gidelim. Geri çekilin! Yürüyün. Geber, or.spu çocuğu! Burke! Hudson! Hudson! Or.spu çocuğu. Gel hadi, hadi. Gel de al, yavrum! Bütün gün buradayım. Hadi p.ç kuruları! Hadi, sen de gel. Sen de ister misin? koyduğum. koyayım! Haber !

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...