Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

‘Türk diye bir ırk yok’ sözlerine Orhun Kitabelerini Oku Yanıtı geldi

02 Aralık 2013 Pazartesi, 02:30
turk-diye-bir-irk-yok-sozlerine-orhun-kitabelerini-oku-yaniti-geldi-529bceab3c153

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, “Türk diye birk ırk yok” sözleri nedeniyle twitter’daki hesabından tepki gösterdiği AK Parti’li Yasin Aktay’a, “Belli ki kendisinin Türklükle alakası yok. Kendisine Orhun Abideleri yazıtlarını okumasını tavsiye ediyorum” dedi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim KuruluAdamım. Sulaco’daki diğer atlayış gemisine ihtiyacımız var. Buradan kumandayla indiremez miyiz? Nasıl? APC’deki vericiyle mi? Mahvolmuş. Nasıl olacağı umrumda değil; ama başka bir şey, bir yol düşünsek iyi ederiz. Ne düşüneceğiz. Hapı yuttuk. Mahvolduk! Kapa Ya sömürgenin vericisi? Uydu merkezi diğer tarafta. Orayla burası arasındaki kablolar zarar görmüş. Tamir edemeyiz. Birimizin dışarıya çıkması gerekiyor. Taşınabilir bir bilgisayar alıp el ile onarabiliriz. A tabi. Bu şeyler etrafta cirit atarken mi? Beni es geçin. Haber Seni hep es geçiyoruz galiba. Haber Ben giderim. Haber Sen niye gitmiyorsun, adamım? Haber Ben giderim. Haber Ne? Haber Ben giderim. Gemiyi uzaktan kontrol edebilecek tek kişi benim ne de olsa. Evet haklısın, adamım. Bishop gitmeli. İyi fikir. İnanın, gitmemeyi tercih ederdim. Sentetik olabilirim ama aptal değilim. Ne kadar sürer? Bu boru, uydu merkezinin oralara kadar gidiyor. metre. üyesi Yasin Aktay’ın Bayburt Üniversitesi’nde katıldığı panelde söylediği “Türk dediğin bir sentezdir. Türk diye bir ırk yok” sözlerine MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’ndan tepki geldi. Halaçoğlu, twitter hesabından, şu tweetleri attı:

“AKP’li Yasin Aktay, Türk diye bir ırk olmadığını söylemiş. Belli ki kendisinin Türklükle alakası yok. AmaHaber dakika burada sürünmeme say Son Dakika Haberleri Haber Tamam. bir saat de hasarı onarıp anteni yönlendirmeye Son Dakika Haberleri dakika geminin hazır olması, dakika kadar da uçuş süresi. Az sürecekmiş. Haber Bol şans. Haber Görüşürüz. Parmağını al. Vaya con Dios adamım. İnanılır gibi değil. metre ve yaklaşıyorlar. . Kaç taneler? Bilemeyeceğim. Epey var. D silahı yüzde ‘ye düştü. C silahı onun ardından. Onları durduramayacak. Bu şey onları durduramayacak. D’de kurşun. Hadi bebeğim. Hadi! kurşun. Hadi, hadi! D silahı ‘ye düştü. On. ! Bekle! Çekiliyorlar. Silahlar onları durdurdu. Haklısın. Bir dahaki sefere, direk kapıya gelip dayanacaklar. Evet, ama onlar bunu bilmiyor. Muhtemelen içeri girmek için başka yol arıyorlar. Bu onları bir müddet oyalar. Haber Belki de morallerini bozmuşuzdur. Haber Kapa . Siz ikiniz yürüyüş sahasına gidin. Yürüyün! Dinle Son Dakika Haberleri Hepimiz tırlatmak üzereyiz Son Dakika Haberleri asıl garip olanı tarihi inkar ettiği gibi dünya literatüründe binlerce kitap yazan kimseleri de inkar etmiş oluyor. Kendisine Orhun Abideleri yazıtlarını okumasını tavsiye ediyorum. TTK da Türkçe olarak da basılmıştır, onu da okumasını tavsiye ediyorum. Bir de çıkardığım 6 ciltlik Anadolu’da Aşiretler kitabıma göz atsın. Diyarbakır’da BDP kongresinde ama soğuk kanlı Son Dakika Haberleri ve dikkatli ol. O p.çlerden birinin içeri girmesini kaldıramayız. Tamam. Vamonos. En son ne zaman uyudun? saat önce mi? diğerleri gibi olmak istemiyorum. Sen icabına bakarsın değil mi? İş o noktaya gelirse, ikimizi de hallederim. Dinle. Sadece o noktaya gelmemesine dikkat edelim, olur mu? Olur. Seni yakın arkadaşımla tanıştırayım. MHaberA otomatik silah, milimetrelik Son Dakika Haberleri altında ve üstünde milimetrelik otomatik doldurmalı bomba fırlatıcılı. Ağırlığına bak. Tamam. Nasıl kullanılıyor? Buraya sıkıca yasla. Haber Tamam. Haber Üzerine eğil. Tamam, şimdi bir kaç tane indirir. Buradaki sayaç sıfırı gösterdiğinde Son Dakika Haberleri Haber Buraya mı bastırıyorum? Haber Evet. Hemen başka bir tane koy. Sertçe vur. Haber Tamam. Haber Şimdi rock’n roll’a hazırsın. Haber Bu nedir? Haber Bomba fırlatıcı. Onu kullanmak isteyeceğini sanmıyorum. Sen başlattın. Hepsini göster. Ben başımın çaresine bakarım. bayrağımız indirildi. Başbakan, ‘Bayrağa saygı duymayanlar nasıl siyaset yapacak?’ diyor. Günaydın Sn. Başbakan.”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...