Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Siyasi Partileri Birbirine Düşüren İl Hangisi

06 Aralık 2013 Cuma, 07:30
siyasi-partileri-birbirine-dusuren-il-hangisi-52a15ef6998b0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD seyahati sırasında gazetecilere, başka partilerin elinde bulunan 6 büyükşehiri CHP’nin kazanma şansı olduğunu söylemesi ve bu iller arasında Balıkesir’i de sayması, kentte farklı tepkilere neden oldu.

“KILIÇDAROĞLU SÜRÇÜLİSAN ETMİŞ”

Balıkesir Belediyesi’nin MHP’li İsmail Ok’un başkanlığında çalışmalarını sürdürdüğünü anımsatan MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını saygıyla karşılıyorum. Ancak sanırım sürçülisan etmiş. Bizim, belediyeyi ne AK Parti ne de CHP’ye kaptırmaya niyetimiz var. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni de büyük farkla yeniden biz kazanacağız. Rakibimiz olan iki parti de bizim adayımız İsmail Ok’a karşı adaylarını açıklamakta zorlanıyor. Çıkaracakları adaylar da kim olursa olsun biz kazanacağız. İl merkezindeki başarımızı il geneline yayacağız. İlçelerde de sürprizler yapıp, bu seçimden başarıyla Bana bir sorunla gelip, sonra da üstünlük taslıyorsun. Amacım üstünlük taslamak değildi. Günlerdir uyuyamıyorum ve çok gerginim. Tamam mı? Tamam. Söylediklerimi unut. Her şeyi baştan alalım. Bakalım seni doğru anlamış mıyım? Ondan kurtulmamı mı öneriyorsun? Sen bu işe karışmayacaksın. Sadece biraz nakde ihtiyacımız olacak. Ne yapacaklar? Ne mi yapacaklar? Halledecekler işte. Bir insan hakkında konuştuğuma inanamıyorum. O bir böcek değil. Üzerine basıp, kurtulamayız. Biliyorum. Beyzbol hiçbir zaman senin oyunun olmamıştır. Ellerini kirletmekten hoşlanmazsın. Ama görünen o ki, bu kadın tam bir bela. Kendi kendine yok olmasını bekleyemezsin. Yapamam. Bu şekilde düşünemem. Bana söyleme. Bu konu hakkında hiçbir şey bilmek istemiyorum. Bu bir sanat eseri. Ağırlıkları ayak bileklerine bağlayacağım. Daha sonra ipler kopacak. Son Dakika Haberleri Lütfen! Kes artık. Son Dakika Haberleri Düşün biraz. Ortadan kaybolacak. İki ya da üç hafta. Sonra su yüzüne çıkacak; üzerinde hiçbir şey olmadan. çıkacağız” dedi.

“AK PARTİ AÇIK ARA ÖNDE”

AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ise MHP’nin şu an sadece Balıkesir belediye başkanlığını elinde tuttuğunu anımsatırken, “MHP’nin elindeki belediye şu an merkez belediyesidir. Büyükşehir için yapılacak seçimde en şanslı parti AK Parti’dir. CHP’nin de MHP’nin de seçimde idddalı olması iyi bir şey. Ancak 2009’daki il genel meclisi, 2011’deki milletvekiliSon Dakika Haberleri Bir intihar olarak görülecek. Nasıl ama? Son Dakika Haberleri İğrenç. Son Dakika Haberleri Seni kimsenin görmediğine emin ol. Son Dakika Haberleri Merak etme. Böyle şeyler sadece filmlerde olur. Dinle, gitmemiz gerekiyor. Lester her an otelden ayrılabilir. Yetişiriz. Bütün hafta Lester’la beraberdik. Bıktım artık. Onu yakalarız, merak etme. Gündüz vakti sinemaya gitmek konusundaki zaafımdan sana hiç bahsetmemeliydim. Gündüzleri yeğenimle sürekli sinemaya gideriz. Bu harika bir şey. Okulu kırmak gibi. Dün de yetişiriz demiştin ama geç kalmıştık. Geç kalmamıştık. Hiçbir şey kaçırmadık. Bir cheeseburger daha ye. Öğle yemeği zamanı geldi. Profesör Siyaset konusunda kanaldakileri de heyecanlandırmayı başardım. Daha sonra sana göstereceğim harika şeyler var. Dinle. Sana bir hediye aldım. Harika. Böylece kalan birkaç dişimden de kurtulurum artık. Siyaset Mutlu yıllar sana Siyaset Mutlu yıllar sana Bir koşu bandı. seçimlerinde partilerin aldığı oy sayıları da ortada. Biz iki partiye oranla açık ara öndeyiz. Önümüzdeki dört ay daha da çok çalışıp bu farkı arttıracağız ve büyükşehiri kazanacağız” diye konuştu.

“KAZANAMAZSAK MUCİZE OLUR”

CHP İl Başkanı MUZAFFER MAVUK da “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağımıza inanıyorum. Özellikle ilçelerde çok güçlüyüz. En az 13 ilçe belediyesini kazanacağız. Bu Bana bir şey anlatmaya mı çalışıyorsunuz? Son Dakika Haberleri Bisikletten sıkıldığını söylemiştin. Son Dakika Haberleri Artık bundan sıkılırsın. Son Dakika Haberleri Bence zaten gayet zindesin. Son Dakika Haberleri Evet, bu yaşta biri için. Seni mutlu görmek çok güzel. Son zamanlarda oldukça gergindin. Bu şey tansiyon için harika. Son Dakika Haberleri Ben bakarım. Son Dakika Haberleri Kulüpte gördüğünün aynısı. Son Dakika Haberleri Bunu nereye koyacağız? Son Dakika Haberleri Yirmi adam çağırıp, yukarı çıkartırız. Son Dakika Haberleri Buradan kımıldaması zor görünüyor. Son Dakika Haberleri Orta yerde kalamaz. Son Dakika Haberleri Kaç kalori yaktığını Haber, Haberler Son Dakika Haberleri Baba, telefon sana. Bayan Gündem Son Dakika Haberleri Bir hastam. Son Dakika Haberleri Buradan mı arıyor? Evet. Bir kriz geçiriyor olmalı. durumda büyükşehiri kazanamazsak mucize olur” dedi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...