Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Savcı Öz, Soruşturma Savcısı ile Görüştü

20 Aralık 2013 Cuma, 06:41
savci-oz-sorusturma-savcisi-ile-gorustu-52b3c8bf494e5

Savcı Öz, Soruşturma Savcısı ile Görüştü. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Öz’ün çıkışta gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı.

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, akşam Evet, doğum günüm. Teşekkürler. Sen iyi misin? Testte babam olduğun ortaya çıkarsa seninle kalabilir miyim? Elbette. Peki. Emin misin? Acıyacak mı? Hayır, hayır. Sadece yanağımızdan tükürük örneği alacağız ve Haber laboratuara yollayacağız. Sonucu postayla yollayacaklar. O kadar mı? O zamana dek ne olacak? Hiçbir şey değişmeyecek. Elbette hafta sonu geleceğim. Evet. Belki sana… Kapatman mı gerekiyor? Süren doldu. Anladım. Ben de seni özledim. Aradığın için teşekkürler. bebeğim.Seni seviyorum Peki. Hoşça kal. Yani hukuk diploman var ve tıp fakültesinde mi okuyorsun? Şirketler hukuku bana göre değildi. Kimseye yardım etmiyordum. Hem heyecan olan bir yerde olmalıyım. Bu ne? Haydi soytarılar. Dans pistine çıkın. Haydi. Hayır. Hayatta olmaz. Haydi Frank. İstediğini biliyorum. Larry. Gençleri bir arada gördüğüm böyle zamanlarda Haber insanoğlunun geleceği için korkuyorum. Yapabileceğimiz basit bir test var. Babalık testi deniyor. İstersen Haber bu gece yapabiliriz. “Ailevi Mevzular” Ağrım var. Üç saattir buradayım. Üzgünüm bayım. Çok yoğunuz. Benim için hiçbir halt yapmadınız. Doktor bulmaya çalışıyorum. Bunu bir saat önce söyledin şıllık! Elimden geleni yapıyorum. Sakin olsana. Hayır. sen sakin ol. Peki. Sorun neydi? Sükunetini kaybetti. Ses tonu tehditkârdı. Mesafe koyması gerekirdi. İyi misin? Pekâlâ. Güzel. Saldırgan davranışlarla baş etmenin önemli noktalarını gözden geçirelim. Kahve yaptım. Teşekkürler. Bu tarih dersi projen mi? Hayır. Faturaları ödüyorum. Üç aydır hiçbir faturayı ödememişsin. Elektriği kesmelerini istemiyorum. saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu binaya giden Zekeriya Öz, basın mensuplarının ilgisi karşısında zor anlar yaşadı. Yürümekte zorluk yaşayan başsavcı vekili gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Savcı Öz’ün emniyette gelen soruşturma savcılarından biri ile görüştüğü öğrenildi. Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz yaklaşık 2 saat emniyette kaldıktan sonra dışarıya çıktı. Basın mensuplarının sorularını çıkışta da yanıtsız bırakan gülümseyen Öz, makam aracına binerek emniyet müdürlüğünden ayrıldı.

 

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...