Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Sarıgül Sonunda Adaylığını Duyurdu

09 Aralık 2013 Pazartesi, 01:26
sarigul-sonunda-adayligini-duyurdu-52a4f568ecf0e

Zeytinburnu İstasyon Meydanı’nda miting düzenleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, konuşma yaptı. Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu ilk kez kendi cümleleriyle duyurdu.

Sarıgül, perşembe günü saat 13.00’de resmi adaylığını koyacağını belirtti.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Demek istediğim yol boyunca fırtınaya tutulacaksın. Anne, yalnızca seni düşünüyorum. Anne, ben Haber biz Haber elbette senin aramızda bulunman hoşumuza gider. Elbette, seyehat edecek kadar genç olduğunu biliyorum, bunun için hiç birşeye ihtiyacın yok. Anne Haber anne, lütfen, lütfen Anne, lütfen dibini deşme. Ne oldu? İyi misin? Ben Haber karıncalar, her yer karınca. Karınca. Ben karınca görmüyorum, neden bahsediyorsun? Anne, burada heryerde karıncalar var. Anne, lütfen dibini deşme. Çünkü ona hiçbir zaman ihtiyacın olmadı. Ne o? Ne o? Son Dakika Haberleri Ayağıma kramp girdi. Son Dakika Haberleri Kramp mı? İyi, kendine doğru çek, bağırmayı kes. Ben, ben üzgünüm, ben Haber Hayır, anne, karımla tartışmıyorum. Seninle tartışıyorum. Yani, anne anne, lütfen Seni yine ararım. Anne, tekrar arayacağım, tekrar arayacağım. Sakin duramaz mısın? Şimdi niçin senle beş dakika sonra lobide buluşmuyoruz? Son Dakika Haberleri Beş dakika. Son Dakika Haberleri Olur mu? Beş dakika. Sarıgül, İstanbul’u artık Ankara’dan yönetme devrinin biteceğini söyleyerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Zeytinburnu İstasyon Meydanı’nda miting düzenleyen Mustafa Sarıgül, “İstanbul’daki yurttaşlarımın yüzde 10’nunu 20’sini değil yüzde 100’ünü kucaklamak için Zeytinburnulu yurttaşlarımız izni ile, Allahımın izni ile perşembe günü tam saat 01.00’de CHP’mize Allah’ım izin verirse Ve ayrıca bunları çamaşıra verme bana pahalıya gelir. Ah, bu kesinlikle gerçek olamaz. Bu, bu, sahte, bu sahte. Allah’ım. Bayım. Son Dakika Haberleri İyi misin? Son Dakika Haberleri İyiyim. Ben sadece, acı yedim. Son Dakika Haberleri Ah, acı biber Son Dakika Haberleri Yürü, Siyaset. Hayır. Son Dakika Haber, iyi misin? İyiyim, ben sadece acı biber yedim. Kırmızı biber, iyiyim. Mini Son Dakika Haberleri bar’da su var, bayım. Hayır, hissetmeyi seviyorum. Ben Haber Ençilada. Tamam, herhangi birşey arzu ederseniz beni çağırın. Son Dakika Haberleri Çağırırım, teşekkürler, Gündem. Son Dakika Haberleri Siyaset yürü. Siyaset hadi. Siyaset. Son Dakika Haberleri Allah’ım. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber, neler oluyor? Polis, bu bir tertip olmalı. Oh Allah’ım. Bir kamera veya başka bir şey olmalı. ‘dayız. ‘da niçin bir kamera olmalıymış? kamera şakası, hala yayındayız. Son Dakika Haber Deli gibi davranıyorsun. Son Dakika Haberleri İyiyim. Son Dakika Haberleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım.” dedi.

Sarıgül, “Çabamız, gayretimiz bireysel değil toplumsaldır. Bu mücadele birimizin değil hepimizin mücadelesidir.” dedi. Sarıgül, çarenin kendisi olmadığını tek çarenin önce Allah’ın daha sonra ise CHP olduğunu söyledi.

‘Çıkamayacağı sandığa aday olmam’ diyen Sarıgül, “Artık İstanbul’u Ankara’dan yönetme Birlikte çözebilir miyiz? Son Dakika Haberleri İyi misin? Son Dakika Haberleri İyiyim. Neler oluyor? Bak, düşüncesizce davranmayacağına söz vermelisin, tamam mı? Tamam. Spor çantamda birşey buldum. Birşey, oh Haber yani, bak, bir Haber Son Dakika Haberleri Ne? Son Dakika Haberleri Boşver, hiçbirşey Haber Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber Siyaset, ne kadar sinsisin. Son Dakika Haberleri Hayır. Bana hediye almışsın, Hediye aldığını bilmiyordum. Hayır. Hediye değil . açma onu, o bir kafa. İyi misin? Tatlım, iyi misin? Evet. Son Dakika Haberleri Bayan, iyi misiniz? Son Dakika Haberleri O iyi, herşey yolunda. O da bir biber tattı. Biberleri sever, iyi olacak. Emin misiniz, bayan? Siyaset Siyaset yürü. Siyaset yürü. Siyaset. Siyaset gidiyoruz. Hadi. Siyaset. Bir şeye ihtiyacınız olursa beni çağırırsınız, he? Çağırırız, teşekkürler, Gündem, güle güle. Pekala. iyi misin? Bağırmayı kesecek misin? Aman Allah’ım, Son Dakika Haber, çantanda bir kafayla ne yapıyorsun? devri bitiyor. Artık İstanbul’da hakkın ve halkın gücü olacağız.” diye konuştu.

İstanbul’da kutuplaşmayı, kini, nefreti bitireceklerinin de altını çizen Sarıgül, yüzde olarak ayrım yapmadıklarını yüzde yüz herkesi kucaklayacaklarını belirtti.

Mustafa Sarıgül, başkan olduğu zaman hiç kimseye parti yüzünden ayrım yapmayacaklarını ifade ederek belediyede çalışanlara seslendi. Sarıgül, “Hiçbir yurttaşım, çalışanımı düşüncesinden partisinden dolayı işiyle, aşıyla Bilmiyorum, bildiğimi mi düşünüyorsun? Evet, bildiğini düşünüyorum Eğer çantamda bir kafa taşısaydım, öyle düşünürdüm. rahatsız olma ama birden fazla var. Ne? Son Dakika Haber, iki tane mi? Son Dakika Haberleri Hayır. Son Dakika Haberleri üç? dört? Kaç tane? Sekiz. Şu gringolar, deli ya. hol de değilsin, tuvalettesin. Öyle sandığı mı düşünmüyor musun? Son Dakika Haberleri Son Dakika Haberleri Çıkmıyorum. Son Dakika Haberleri . Son Dakika Haberleri Yokum. Son Dakika Haberleri Çıkmak zorundasın. Son Dakika Haberleri Hayır. Cesetler orada. Şaka Haber şaka yaptım. Şaka mı? Böyle bir zamanda şaka mı yapıyorsun? Evet, seni sakinleştirmek zorundayım. Allah aşkına, sakinleşmelisin, tamam mı? Sakin olmak mı? Sakin kalacağımımı sanıyorsun. Bavulunda ne zamandan beri sekiz insan başı var? Çin’de seni duymamış iki insan kalmış. Son Dakika Haberleri O halde neler oluyor? Son Dakika Haberleri Keşke bilsem. Steve veya Ernie bir tür hasta, iğrenç, tıbbi oyun oynamış olabilirler mi?oynatmayı bana nasip etmesin. Hangi diye sormam ben nasıl yardımcı olurum diye sorarım.” diye konuştu.

30 Mart akşamı saat 20.30’da Taksim’de başkanlıklarını da kutlayacaklarını kaydeden Sarıgül, “60 yıldır CHP gelemiyor diyenler görecek.” dedi.

“ÖNCE PARTİ SANDIĞINA GİRECEĞİM, SONRA HALKIMA KENDİMİ EMANET EDECEĞİM”

Öte yandan Mustafa Sarıgül, bulunduğu yere tayinle gelmek istemediğini belirterek şu sözleri söyledi: “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da uygun görürse önce partili arkadaşlarımın bulunduğu sandığa gidip kendimi halkımıza öyle emanet etmek istiyorum.”

Öte yandan İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş hakkında yapılan ‘Gezinin katili Kadir Topbaş’ sloganlarını susturan Sarıgül, “Bizim toplantılarımızdaÖyle olduğunu sanmıyorum, Kan fikri Steve’i rahatsız eder Haber Haber ve bu Ernie’nin tarzı değil. Onlar en iyi arkadaşlarım, hadi, renksiz yaşamlarıyla renksiz adamlar. Seni sapık.. Hiçbirşey bilmiyoruz. Bir bok bilmiyorum. Haklısın. Bundan başka kullanabildiğimiz kafalar kadavralardan gelir Haber Son Dakika Haberleri Ve bu kafalar taze. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber Üzgünüm, ama gerçek, kendin bak. Hayır. Son Dakika Haberleri Polis çağıralım. Son Dakika Haberleri Olmaz. Son Dakika Haberleri Niye? Son Dakika Haberleri Çünkü ‘dayız, . Bir üçüncü dünya ülkesi. Üçüncü bir dünya ülkesinde öylece polisi çağıramazsın. Ve çantanda sekiz tane insan başı bulduğunu söyleyemezsin. Son Dakika Haberleri Niye olmasın? Son Dakika Haberleri Çünkü burada kanun yok. Son Dakika Haberleri Beni böreği gibi yaparlar. Son Dakika Haberleri Pekala, öyleyse ne yapmayı öneriyorsun? Mantıklı düşünmek zorundayız. Son Dakika Haberleri Tamam mı? Son Dakika Haberleri hiçbir aday hakkında aleyhine tezahürat yapılmaz, yapılmayacaktır da.” diyerek sözlerini tamamladı.
Oh, Allah’ım, Son Dakika Haber Son Dakika Haberleri Ya senin çantan onlardaysa? Son Dakika Haberleri Ne? Çantan. Ya senin ki, bu çantanın sahibindeyse? Seni bulmak için geleceklerdir. çantamdakileri düşündüğümde Haber Yok Haber çantamda onları buraya getirebilecek hiçbirşey yok. Ailesi Clarion, Vermont’ta yaşıyorlar. Mobilya işindeler. Denver’lı. Soy adı, Bennett. B Son Dakika Haberleri e Son Dakika Haberleri n Son Dakika Haberleri n Son Dakika Haberleri e Son Dakika Haberleri t Son Dakika Haberleri t. ‘da gezide. Tamam, ne yapacağımızı yeniden değerlendirelim? Kolay. Yapacağımız tek şey onları uzak tutmak. Çöp kutularını kilitlemişler. Bay Siyaset? Son Dakika Haberleri Ah, Gündem Son Dakika Haberleri Yardım edebilir miyim? Yo, yo, Sadece çöpü atmaya çalışıyordum. Çöpe atmaya çalışıyorsunuz ha? Son Dakika Haberleri Verin sizin için yapayım. Son Dakika Haberleri Yo, yo ben yaparım. Son Dakika Haberleri O ne? Son Dakika Haberleri Bu mu? Seni ilgilendirmez.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...