Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Sağlık Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcısı istifa Açıklaması

24 Aralık 2013 Salı, 20:26
Sağlık Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcısı istifa Açıklaması

Mısır’ın avukatı Fatih Erdöl, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde çeşitli basın yayın organlarında ve internet sitelerinde “112 acil rüşvet skandalı” şeklinde haberler yayınlandığını, müvekkilinin “rüşvet alan kişi” olarak gösterilerek gerçekle ve habercilik ahlakıyla uyuşmayacak şekilde itham edildiğini belirtti.

Olayla ilgili Mısır hakkında başlatılan herhangi bir soruşturma veya açılan bir dava olmadığını, aksine konuyla ilgili gerekli tahkikakın yapılmasının müvekkilinin kendi talebi direksiyondaydım. O zamandan beri yaptığım şey bu. Uyanıyorum Haberler Haberler işe gidiyorum ve direksiyona geçiyorum. Oksijen yüzde ‘e düştü. Evet, hem iyi hem kötü haberlerim var. İyi haber şu ki ISS’e beş dakika uzaktayız Haberler Haberler ve Rusların votkayı nereye sakladıklarını biliyorum. Bu iyi çünkü artık tükenmek üzereyim. Kötü haber ise Anatoly’nin rekorunu kırmam için Haberler Haberler yaklaşık dakika lazım ve Haberler Ne oluyor? Kırmızı çizgideyim, oksijen tankımın basıncı düşük. Tankında oksijen kalmadı ama hala takımının içinde var. Haber Anladım. Haber Ağız dolusu değil azar azar almalısın. Şarap gibi içeceksin, bira gibi değil. Yudum, yudum Ryan. Kayıp Houston, ISS’i görüyoruz. İstasyon boşaltılmış olmalı, zira ilk Soyuz kayıp. İkinci Soyuz’da yüzeysel hasar görünüyor ve kızakları da açılmış Haberler Haberler ve atmosfere dönüş kapsülü olarak kullanılması imkansız. Dönüyor olmamız gerekmez mi? Yine sürükleniyoruz. Henüz değil. olduğunu ifade eden Erdöl, “Müvekkilimiz tahkikatın daha sağlıklı yürüyebilmesi adına Sağlık Bakanlığı’ndaki Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa etmiştir” dedi.

Hiçbir bilgi ve belgeye dayanılmaksızın, Mısır’ın olmadığı bir ortamda gizli kamerayla çekildiği iddia edilen, üçüncü kişilere ait bir video kaydındaki beyanlara dayanılarak müve Dr. Stone? Ryan, evin nerede? Haber Ev mi? Haber Aşağıda işte. Yeryüzü. Çadırını nerede kuruyorsun? Haber Zürih Gölü’nde. Haber O da nerede? Illinois. Illinoise. Merkezi saat dilimi. Bu da kabaca saat Haberler Akşam yapıyor. Zürih Gölü’nün iyi insanları saat ‘de ne yapar peki? Bilmiyorum. Başaramayacağım. Seni yavaşlatıyorum. Ne yapıyor olurdun? Hadi Ryan. Saat . saatlik bir nöbetten sonra hastaneden şimdi çıktın. Eve mi gidersin? Radyo. Radyo dinliyorum. İşte böyle, dur tahmin edeyim. NPR mi? Klasikler? Top ? Herhangi bir şey. Konuşmadıkları sürece aldırmam, arabayı sürerim sadece. Peki nereye gidersin? Sadece sürerim. Aşağıda neyi özlersin? Bir Bay Stone var mı? Haber Yok. Haber Özel biri yok mu? Aşağılarda yukarıya bakıp seni düşünen biri? Ryan? Bir kızım vardı. Dört yaşındaydı. Okulda kovalamaca oynuyordu. Kaydı, başını çarptı ve her şey bitti. Olabilecek en aptalca şey.. Haberi aldığımdakkili hakkında bu tarz mesnetsiz haberlerin yapılmasının habercilik ahlakına aykırı olduğunu kaydeden Erdöl, hukuka aykırı şekilde asılsız haberler yapan sorumlular ve iddiada bulunanlar hakkında yasal girişimlerin başlatıldığını belirtti. (AA)Haberler ve Görev Komutanı Matthew Kowalski’nin Haberler Haberler STS ‘den tek sağ kurtulanlar olduğunu teyit ediyorum. İtaat etmediğim için özür dilerim. Emrettiğin anda çalışmayı bırakmalıydım. Ne olursa olsun yine de darbeyi yiyecektik. Bunu değiştirmek için yapabileceğin bir şey yoktu. Haber Hey Haberler Haber Evet? Pekala, uzay istasyonuna gitmemiz gerekiyor. O tarafta. Bu biraz uzun bir yol olacak Haberler Haberler ama Dünya’ya dönmek için kaçış kapsülünü, Soyuz’u kullanmamız lazım. Anlaştık mı? Dr. Stone? Anlaştık mı? Anlaştık. Pekala, önce sen. Tanrım. Kayıp Houston, Kowalski konuşuyor. Dr. Stone ve ben ISS’e giderek, yeniden giriş için Haberler Haberler oradaki Soyuz’lardan birini kullanmaya karar verdik. ISS, eğer bizi duyuyorsanız Haberler Haberler bir kurtarma görevi gerçekten işimize yarar. Oksijen yüzde ‘ye düştü. Neredeyse vardık. Sence de güzel değil mi? Haber Ne? Haber Güneşin doğuşu. İşte en çok özleyeceğim şey bu. Evin nerede

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...