Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Rusya’nın Ünlü İş Adamı Hodorkovski Affedildi Affını Putin imzaladı

20 Aralık 2013 Cuma, 21:31
putin-rakibi-hodorkovskinin-affini-imzaladi-52b499d2ee5db

Kremlin internet sitesinde yer alan açıklamada, Hodorkovski’nin bugün itibarıyla Devlet Başkanı Putin tarafından affedildiği belirtilen belge yayınlandı.

Putin dün Moskova’da düzenlenen büyük basın toplantısının ardından konuşarak, “Mihail Boriseviç’in (Hodorkovski) kanunlar gereği af talebinde bulunduğuna dair bir dilekçeyi bana yazması gerekiyordu. O kısa bir süre önce böyle bir dilekçe Peki ya ilk doğanın ölmesini düşündünüz mü? Benim büyük kardeşim öldü Haberler Haberler bu da beni bu lanetin dışına iter. Her ne olursa olsun Haberler Haberler bu adamı durdurana kadar Haberler Haberler yanınızdan ayrılmayacağım. Teşekkürler. Önemli değil efendim, aslındaHaber Ya sizden ilk doğan? Schenley! Çabuk iki araba ayarla, doktoru evine götür Haberler Haberler evinin etrafına koruma yerleştir Haberler Haberler ve hemen bana rapor vermeye gel. Arka kapı açıktı Haberler Haberler kilidi de zorlanmamış. Üst katta sürüklenme izleri var. Çocuk yok olmuştu. Burada Vesalius ile kal. Ben Trout’u görmeye gidiyorum. Zavallı çocuk. Çocuk kayıp. Phibes’tan iz var mı? Hayır, yok. Hemşireyi kontrol edip, oraya gidelim. Nasıl karşıladı? Vesalius mu? Tahmin edersin. Aç şunu. Yavaşça. Yakında Victoria Haberler Haberler yakında. Sahip olacağımız tek dünya olacak. Orada aşkımız yeniden var olacak Haberler Haberler ve kendi sonsuz cennetimizde Haberleryazdı. Af kararı yakın zamanda imzalanacak” demişti.

Rus lider, Hodorkovski’nin 10 yıl gibi uzun bir süredir hapiste olduğuna dikkati çekerek, “Bu ciddi bir ceza. Onun annesi rahatsız. Bütün bunlar göz önüne alındığında kendisinin affedilmesiyle ilgili kararın yakın gelecekte imzalanacağını Haberler uyuyacağız. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz efendim. Biraz brendinin faydası olabilir. Bunu engellemek için bir şeyler yapabilirdim. Alo! Kim var orada? Dokuz onu öldürdü. Dokuz ölecek. Sen misin Phibes? Phibes? Phibes? Sekiz öldü. Yakında dokuz olacak! Dokuz ruh cehennemde yanacak. Phibes, seni görmeliyim. Neredesin Phibes? Seninle konuşmalıHaber Oğlum nerede Phibes? Org gece yarısına kadar çalacak. Muldean meydanındaki büyük ev. Yalnız gel. Yalnız gideceğim. Kendi hayatımı oğlumunkinin yerine teklif edeceğim. Onunla mantıklı konuşabileceğini düşünüyorsan Haberler Haberler sen de onun kadar delisin demektir. Biz de seninle geliyoruz. Bu konu ile senin hiç bir ilgin yok. düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Sahibi olduğu Yukos petrol şirketinin hisselerini el altından Amerikan Exxon ve Chevron şirketlerine satmaya çalıştığı iddialarıyla 2003 yılında gündeme gelen ve vergi kaçırmak suçuyla 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hodorkovski ve şirket ortağı Lebedev, kararı bir çok kez üst mahkemeye ve AvrupaSadece oğlumun daha çabuk ölmesine sebep olursun. Üzgünüm ama yalnız gitmenize izin veremem. Oradaki benim oğlum! Her türlü önlemi alırız Haberler Haberler ama yalnız gitmene izin veremem. Beni güç kullanmak zorunda bırakmayın. Üzgünüm ama, benim sorumluluğum altındasınız. Peki, öyle olsun Trout. En azından bir telefon etmeme izin verir misin? Tabi ama çabuk olun. Brendiniz. Ben de üzgünüm Trout. İyi akşamlar Dr. Vesalius. Oğlum için geldim. O, gece yarısı ölecek. Eğer birini öldüreceksen, beni öldür. Tüm yaşamım boyunca Haberler Haberler dokuz kişi öldürdüm. Peki sen kaç kişi öldürdüğünü itiraf edebilir misin? Hayır, karını ben öldürmedim. İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşımıştı.

Dönemin en zengin oligarklarından sayılan ve Putin muhalifi söylemleriyle tanınan Hodorkovski cephesi, cezanın politik olduğunu savunurken, AİHM kararın siyasi olmadığını ve ikilinin finansal suçlardan cezaevinde bulunduğu kararınıHayır mı? Onu kurtarmaya çalıştım. Ellerinde bıçaklarla mı? Doktor, mesleğinize hiç inancım kalmadı. Kazadan sonra, asla konuşamayacağım söylendi. Doktorlar tabii ki hatalıydı. Gördüğün ve duyduğun gibi Haberler Haberler müzik ve akustik bilgimi kullanarak Haberler Haberler sesimi yeniden kazandım. Bana dehanı hatırlatmak Haberler Haberler zorunda değilsin Dr. Phibes. Oğlum nerede? Sana son bir hatırlama şansı veriyorum doktor. Oğlunu belli şartlar altında göreceksin Haberler Haberler öyle ki sen de bazı anılar canlanacak. Ne istiyorsun? El becerini doktor. Oğluna, karımın Haberler vermişti.

Dönemin verilerine göre, ülkenin en büyük dördüncü petrol şirketinin patronu ve 8 milyar dolarlık servete sahip petrol baronu Mihail Hodorkovski’nin tutuklanması da Rusya Haberler sahip olduğu şansın aynısını vereceğim. Paniklemene gerek yok. Çoktan uyuşturuldu. Karını ben öldürmedim Haberler Haberler ama seni öldüreceğim. Yapamazsın doktor. Ben zaten ölüyüm. Oğlunun sana ihtiyacı var. Çavuş! Beni duyabiliyor musun Vesalius? Oğlunun göğüs kafesinin röntgen filmi orada. Kalbine çok yakın bir yere, küçük bir Haberler Haberler anahtar yerleştirdiğimi göreceksin. Oğlunun boynunun etrafındaki kelepçeyi çözüyor Haberler Haberler ve masanın yürümesini sağlıyor. Eğer ameliyat masasını neden yürütmen Haberler Haberler gerektiğini merak edersen Haberler Haberler sana başının üstüne Haberler Haberler bakmanı tavsiye ederim doktor. Bir kaç dakika içinde asit o çocuğun üstüne boşalacak. Yavaşça ve merhametsizce süzülecek. Yüzünün üzerindeki çıkış deliğine varması Haberler Haberler tam olarak dakika sürecek. ve dünya kamuoyunu uzun süre meşgul etmişti.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...