Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa Şentop: Operasyon Cemaati de Hedef Alıyor Açıklaması

18 Aralık 2013 Çarşamba, 22:30
sentop-operasyon-cemaati-de-hedef-aliyor-52b2023d802cf

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, son 1 yıla dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek, bu süreçte asıl amacın Başbakan Erdoğan’ı devre dışı bırakma çabası olduğunu söyledi. Şentop ‘Bu operasyon aslında cemaati de hedeftemel unuttuğum Haber Haber bazı şeyleri hatırlatan bu sıradışı insanla tanıştım. Aklımdan geçeni söylemeyi unutmuştum. Bıraktım, hepsi bu. Sunny, duruşmadan önce söyleyecek birşeyin var mı? Evet, bana bir masaj borcu var. Doğruyu yalnızca doğruyu söyleyeceğinize yemin eder misin Haber Haber Allah’ın yardımıyla? Haberler Ederim. Kayıtlanması için isminiz, lütfen. Haberler Sunny Ann Davis. Haberler Şu an ki adresiniz nedir? “G” caddesi. Yaşınız kaç, lütfen? . Senatör Norris? Sunny Haber Haber Emir ile ilk ne zaman tanıştınız? Vurulduğum gece Haber Hayır, afedersiniz Haber Haber bana protokolde iş vermelerinden Haber Haber önce onu tanımıyordum ve Emir geri gelmişti. Haberler Anlıyorum, Emir’in geri gelmesi Haber ? Haberler Benim için. Hayır, demek istediğim ne kadarlık bir süreydi? Oh, birkaç gündü. Gayri resmiydi. Haberler Gayri resmi bir ziyaret? Haberler Gayri resmiydi, evet. Ve Emir’e gelirsek görevinizden Haber alıyor’ dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, son 1 yıla dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek, bu süreçte asıl amacın Başbakan Erdoğan’ı devre dışı bırakma çabası Haber anladığınız neydi? Ona iyi zaman geçirtmemdi. İyi zaman mı? Evet, efendim, bay Hilley bana söylediğini. Bay Hilley sana Emir’e iyi vakit geçirtmeni mi söyledi? Şey, aslında, tam olarak “çok iyi vakit”i kullandı. Bu şaşırtıcı isteği nasıl yorumladın? Oh, yorumlamadım, uyguladım. Emir ve arkadaşlarını eskiden çalıştığım Haber Haber Lou Fox Safari kulübüne götürdüm. Söylemek zorundayım ki olanlar için gerçekten çok kötü hissediyorum. Bayan St. John sanırım ilk kez tutuklandı. Elbette, yanlış olabilir. Sunny, Emir ile olan yurt dışı seyahatine gelmek isterim. Evet, efendim. Senin gibi deneyimi olmayan birinin Haber Haber böyle önemli bir göreve yollanmasının tuhaflığını düşünmedin mi? Evet, ama ne yaptıklarını bildiklerini düşündüm Haber Haber çünkü onlar işin uzmanıydılar. Sunny, bu duruşmanın amacı kimin sorumlu olduğunu bulmaktır. Bize bir isim verebilirsen Haber Hayır, efendim, ben Haber Hayır, efendim, üzgünüm, bunu yapamam. olduğunu söyledi.Şentop A Haber’de katıldığı canlı yayında, “Yeni bir paradigmayla yeni bir dünya kuruluyor. Bu süreçte Türkiye, kendi yerini tayin ediyor” dedi.

ASLINDA CEMAATİ DE HEDEF ALIYOR

“Küresel aktör haline gelen Yapamaz mısın? Niye? Çünkü ben sorumluyum. Babamın ne dediğini bilir misiniz? “Adamın biri sana sentlik bir elmas yüzük satsa, peş para etmez Haber Haber bir yüzüğe sahip olma şansın olur.” Yani, kendiminkini ben aldım. En azından bedava yada ucuz bir geziye çıktığımı düşünmüştüm. Ve gerçekten bunun için onlara teşekkür etmeliyim. Yani, insanlar bana sattı, yani. Bir şeyi bilmek ister misiniz? Hükümet için çalışmaya başlamadan önce Haber Haber hiç anayasayı okumamıştım. İşlerin nasıl yürümeye başladığını bilmiyordum bile. Öğrenmedim. Gazete okumazdım, falım hariç. Ve Bağımsızlık Bildirgesini de hiç okumamıştım. Fakat biliyorum ki, tüm bu konuştuklarımızdan bilgileri var Haber Haber uzmanlar okumuşlardır. Sadece neden bahsettiğini unutmuşlar. “Biz halkız.” işte bunla ilgili ve işte ben. Ben halktanım, siz de halktansınız. Hepimiz. Hepimizi halkın bir parçasıyız, doğru mu? Yani onlar beni kuruşluk elmasa sattıklarında yada nehire attıklarında, Türkiye’yi,özellikle de sayın Başbakanımızı devreden çıkarma çabası var” diyen Şentop, “AK Parti’ye yönelen operasyon, aslında cemaati de hedef alıyor. Bu, onlara da zarar veriyor” dedi. Haber Haber yani bizi satan, madalya takan birkaç adam. Tüm halkı. Ve onlar Haber Yani, sizler, bir yığın para harcadığınızda Haber Haber hibe ettiğiniz yada sattığınız tüm o silahlar, tanklar, uçaklar Haber Her seferinde yabancı bir kodamanı Beyaz Ev’e davet ediyorsunuz Haber Haber ve onları kucaklıyor, ve onlara hediyeler veriyorsunuz Haber Haber bu “biz insanların” yaşamlarına doğrudan etki edecektir. Yani, ne yaptığınızı bilmiyorsam Haber Haber ve hata yaptığınızı düşündüğümde bağırmaz, susarsam Haber Haber ve kendi işime bakarsam ve oy kullanmayıp veya önemsemezsem Haber Haber o zaman sadece hak ettiğimi alırım. Bundan böyle tekrar sade vatandaş Sunny Davis’im Haber Haber bana dikkat etmek zorunda kalacaksınız Haber Haber çünkü hepinizi bir şahin gibi izliyor olacağım. Seni seviyoruz, Sunny! Sakin! Eminim ki duyarlı Amerikan halkı Haber

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...