Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa Sarıgül bugün Belediye Başkan adaylığını açıklıyor

12 Aralık 2013 Perşembe, 14:44
mustafa-sarigul-bugun-belediye-baskan-adayligini-acikliyor-52a9a9379958d

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na bugün saat 13.00’te gidecek olan Sarıgül İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı dilekçesini verecek, başvuru öncesi Sarıgül, şunları söyledi:

20 YIL: İstanbul’da 20 yıldır aynı anlayış var. Yorgunlar, heyecanları azaldı. 20 yıl uzun bir zaman. Biz iyiye iyi deriz eleştirmeyiz ama sorunlar Dinle, harika bir fikrim var. Majesteleri. Sunny. Bunun ne olduğunu biliyor musun? Haberler O Anayasa Mahkemeniz, doğru mu? Haberler Doğru. Orada yasalar yapılıyor. Doğru. Yaşadığın yerde o kurum var mı? Tam olarak değil. Kanunlarımız Allah tarafından verilmiştir, Tanrı tarafından. Haberler Kime? Haberler Bana. Merhaba Emir Hey, ne oluyor? Sözüm ona kodamanlar için bir eğlence varmış. Protokoldan bir çağrı aldım, bir sosyal olaydan bahsetti. Bende aynı çağrıyı aldım. Çok önemli bir kişiden bahsetti Haber Haber “Çok iyi bir vakit kesinleşti.” gibi bir laflar etti. Bu batakhanede mi? Hey, eskiden Sunny Davis burada çalışmıyor muydu? Haberler Arap Şeyhi. Haberler Kim bu? Teşekkür ederim. Haberler Hey, bu Sunny Davis değil mi? Haberler Majesteleri. Sizi Lou Fox’la tanıştırayım. Hey, bu çok büyük bir onur, majesteleri. Tek söyleyebileceğim, onurluyum. Çok teşekkür ederim. Haberler Gidelim. Haberler Gidelim. Haberler İşte gidiyoruz. çözülmüş değil.

BERLİN: Berlin’den İstanbul’a 2 saat 35 dakikada gelen bir vatandaş, Yeşilköy Havaalanı’ndan Sultanbeyli’ye ya da Anadolu yakasında bir semte 3 saatte gidebiliyor. Yani Yeşilköy, Berlin ve İsviçre’den daha uzak Sultanbeyli’ye. Seçim sürecinde trafikle ilgili projelerimizi tek tek açıklayacağız.

KATILIMCI: İstanbul’da ben döneminin bitmesi, biz döneminin başlaması lazım. Katılımcı, yurttaşlarımızla beraber olan, hiçbir siyasi parti ayırımı yapmayan, bilim adamları, üniversitelerden, kanaat önderlerinden destek olan bir yönetim felsefesi hayata geçirilecek. Önemli, yapılması Haberler Buraya, Sunny, lütfen. Biraz çömelebilirseniz Haber Haber resme girebilelim? Geliyorlar! Kızlar, gösteri zamanı! Gösteri zamanı, yerlerinize! George, selamla. Kızlar, bayraklar kalplerin üzerine. bunu uzaklardaki vahanız olarak düşünmenizi isterim. Majeste ve dostları Haber Haber Şehirdeki en zengin içkileri burada bulacaksınız. Haberler Buradan, majesteleri. Haberler Tamam. Hey, bu arada, gecenin özel yemeği Haber Haber sebzeli Virginia jambonudur.. Haberler Hey, Lou? Haberler Ne, Sun, ne? Bu adamlar kim? Bu küçük bir doğum günü partisi. Onlara içinde çiğ balık olmayan pasta yapmamı istediler. Şey, nice yıllara ! gereken kent projeleri mutlaka toplumsal destek alındıktan sonra hayata geçirilecek. Bütün bunları çözmek için tarih CHP’den beni göreve çağırıyor.

MODEL: Bazıları süslü laflar eder, bazıları hizmet için vardır. Ben hizmet için varım. Yerel yönetimlerdeki Şişli Modeli’ni inşallah İstanbul Modeli yapacağız. O modelde bölge, mezhep, dil, din, kültür farkı yok. O modelde camiler de, cemevleri de, kiliseler, sinagoglar da bizim. O modelde bize gelen vatandaşa, nerelisin, hangi siyasi partiye oy verdin diye sormayız, size nasıl yardımcı oluruz diye sorarız.

GÜÇLÜ: (Muhafazakâr ilçelerde nasıl oy alacaksınız?) Benim en güçlü olduğum yerler oralar. Çünkü insanlar biliyorlar ki Sarıgül, inançlara saygılı laikliği Nice yıllara. Oh, selam, aşkım! Neler oluyor orada? Bu ne? Hey, bunu alalım. Hey, arkadaşlar. Arkadaşlar, bunu alalım! Ralph, kameranı getir. Hanımlar, Sunny’in arkadaşları mısınız? Halkla ilişkilerdeniz. Deve sütümüz kalmamış, bu yoğurt ve gazoz. Gloria! Oh, afedersiniz. Muhteşem görünüyor! Selam, aşkım! Oh, Allah’ım, gelebildiğinize o kadar sevindim ki. Şaka mı yapıyorsun? “Büyük ikramiye” sana ne anlatıyor? Oradaki küçük adamı gördün mü? Ona pek yüklenme çünkü bilge bir adam. Svami yada bir guru gibi. (Svami=Hint Bilgesi=Guru) Dediğimi anladın mı? Tamam. Hey, bu Navaf değil mi? Navaf! Bobbie! Charmaine! Evet. Ne? Nerede? Sen ne Haber ? Basın mı?! Bir dilek tut. Haberler Merhaba. Haberler Selam. Müthiş bir yer, değil mi? Evet, öyle. Müthiş. Eskiden burda çalışırdım. Biliyorum. Oradaki kızı görüyor musun? Oradakini. Bir tavuk gibi giyinmiş o kızı gördün mü? Bir emu, anımsadım. Ne olmuş ona? Burada çalıştığımda çoğu kez o kıyafeti giymek zorunda kalmıştım. Çok salakça, savundu ve herkesin inancına saygı gösterdi. O yurttaşlarım benim yaptığım hizmetleri çok çok iyi biliyorlar. Önemli ölçüde destek alacağımı düşünüyorum.

KIRMIZI ÇİZGİ: (Rabbim ve Atatürk kelimesi kullanmadan konuşamıyor eleştirisi) Ben inançlı bir ailenin çocuğuyum. Ancak inançlar Allah’a ulaşma yoludur, iktidara ulaşma yolu değildir. Benim felsefemde camilerimize de, cemevlerine de girerken siyasi parti rozetlerini çıkarmalı, değil mi? Çok güzel görünüyor olmalısın. Çok daha erkek! Ben! Haberler Oh, teşekkürler. Haberler Şuna bak. Oh, geldiğin için teşekkürler. Gelip Emir’i görmeni istiyorum. Haberler Burada! Haberler İhtiyacımız olan sadece, daha fazla erkek. Majesteleri, size Ben Granger ve Jerry Jerome’u takdim ederim. Bunlar birlikte yaşadığım arkadaşlar. Ve bu da Haber Haber ekselansları. Haberler El Emir Halid bin Abdül Mecid. Kısa bir süre önce, Emir ve çevresi Sunny Davis öncülüğünde Haber Haber arkamda gördüğünüz Safari Kulüb’e girdiler. Şuradaki limozinlerle geldiler. Bu arada, misafirler gelmeye devam ediyorlar. Davetlileri belli bir toplumsal sınıfa ilişkilendiremeyiz Haber Pekala, Sue! Evet, ama yaparım. Sanırım misafirleriniz iyi vakit geçiriyorlar. Oh, evet. Haberler Hey. Haberler Jimmy? Bu Jimmy! Hey, seni görmek harika, bugece olmaz. Orada özel bir eğlence var. Hey, Jimmy! Haberler Selam, aşkım! Haberler Hadi! Hadi, seni biriyle tanıştırmak istiyorum. oraya gönül bahçesi olarak girilmeli. Atatürk de benim kırmızı çizgimdir. Onunla gurur duymalıyız. Varlığımızı ona borçluyuz. Yani ne rabbimden ne de Atatürk’ten vazgeçerim.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...