Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ataması belli oldu

23 Aralık 2013 Pazartesi, 15:33
mali-suclari-arastirma-kurulu-masak-atamasi-belli-oldu-52b8386b43037

Türkiye’yi sarsan, bazı bakanların oğulları ve Halk Bankası Genel Müdürü’nün de aralarında bulunduğu operasyon kapsamında görevinden alınan Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu yeni görevine atandı. Elieyioğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in imza attığı üçlü kararname ile vergi başmüfettişi olarak atandı.

Türkiye’yi sarsan İstanbulBen buna inanmadım. Bizler değişebiliriz. Bizler değişiyoruz. Onun gibi pişmanlıklarımızı mezara kadar götürmek zorunda değiliz. Onların hepsinden kurtulabiliriz. İçimize atarak ölmeyiz. İçimizden atarız. Hepsini arkamızda bırakırız. Teşekkürler. Onu seviyorum. O ben değil. Umarım çek yeterlidir. Yeterli. New York’a mı döneceksin? Her yerde fakir olabilirim. Bir süre daha yollarda olsam iyi olur. Burada havaalanı nerede? Bilmiyorum. Uçmadığını sanıyordum. Artık onu halletmenin zamanı. Pilotlar ne yaptıklarını biliyorlar. Ve arabadan daha güvenli. Kimin sürdüğüne bağlı. Sanırım her şey tamam tatlım, ama kaşkolünü unutmuşsun. merkezli yolsuzluk kapsamında, Emniyet ve bazı kurumlarda yaşanan görevden almaların yanısıra MASAK Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Elieyioğlu’nun yeni görevi belli oldu. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Atama Kararları kısmında eski MASAK Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu’nun, Vergi Başmüfettişi olarak atandığı belirtildi.

Elieyioğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Maliye Bakanı MehmetThom Haberler arabanda mı yaşıyorsun, dostum? Neden? Neden mi? Şu kötü çocuktaki dekorasyona bir bak. Harika değil mi? Burası sanki mobilya mağazasına benziyor. Ama harika, harika. Son kez bir bakayım. Evet, iyi fikir. Haberler Sanırım her şey tamam. Haberler Gitmek zorunda değilsin. Claire! Az önce ne dedin? Dedim ki Haberler Keşke kalsaydın. Yapamam. Biliyorum. Claire. Hey, Claire! Baban için üzgünüm. Teşekkürler. O Haberler Asla unutulmayacak. Burada olması gereken kişi sensin. Haberler Tamam. Haberler Tamam. Yılbaşı için süveterleri istiyorum, lütfen. Söz veriyorum bu pisliği temizleyeceğim. Şimşek’in imza attığı üçlü kararname ile vergi başmüfettişi olarak atandı.

Resmi Gazete’ye bakın demişti
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu’nun görevden alınması hakkındaki sorulara ilginç bir yanıt vermişti. Ödeme yok. Haberler Dikkatli olun. Haberler Sizi seviyorum. Ben de sizi seviyorum. Haberler Güle güle. Haberler Güle güle. Asla alışılmıyor, tatlım. yıldır hayatımda ve onun gittiğini görmek beni üzüyor. Tamam, otoyola geri döneceğiz Haberler km. yol gideceğiz Haberler sonra hamburgerciyi göreceğiz Haberler ve orada duracağız. Hadi! Hadi! Battery Park City. Dawn onu gördü mü? Ve ne dedi? O zaman sorun ne? Bende onu dedim. Kusura bakma tatlım. Tamam, bak Haberler Tamam güzel, yani Selena, uçakta dört buçuk saatimi Haberler aslında hiç bir zaman ilgilenmeyeceğim Haberlerca bir şeyi Haberler okuyarak harcadığımı söylüyorsun. Sen bana onun gerçekten okuduğunu söyledin. Şimdi mi onun daha yeni okuduğunu söylüyorsun? Neden bunu ben California’dayken söylemedin? Şimşek, “Her an herhangi bir personelimizi görevden alabiliriz. Binlerce personelim var. Resmi Gazete’ye bakın. Resmi Gazete’de çıkmışsa alınmıştır” demişti. Tamam bak, bana bir iyilik yap ve Haberler o kararını vermeden önce bana be yapacağımı söyleme. Haberler Güzel evim. Haberler Güzel evim. Şu küçük renkli topları görmeyi seviyorum. Kirpiğimi bulursan Haberler bana postalar mısın? Çünkü o insan kılı. Tabii gönderirim. Telefonumun sesini duyuyorum. Ben hareket ettiğim an her şey oluyor. Bana mı söylüyorsun, Yani sen Haberler anlamsız konuşuyorsun. Bu arayan da kim? Telefonu ona ver. Tamam. Haberler Merhaba. Haberler Selam. Eve tek parça halinde ulaştın mı? Hayır, hayır, hayır o Haberler Tanrım hayır, o Bill Samorack. Hayır, hayır, hayır bu Bill Walls. Galeri sanatçısı. Hatırladın mı? Greenpoint’e şovu olan adam. Hani bayrak direğine kendini meme uçlarından asmıştı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...