Son Dakika
17 Nisan 2024 Çarşamba

Kars ve Ağrı -25 Dereceyi Gördü

30 Aralık 2013 Pazartesi, 11:25
kars-ve-agri-25-dereceyi-gordu-52c13a871c835

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’nden elimize ulaştırılan bilgi itibariyle, Sibirya üzerinden gelen yüksek basınç sisteminin etkisi altında bulunan bölgede, soğuk hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. En baştan onu suçladın. Neden bir şey söylememiş. Ona inanır mıydın? Kardeşini korumaya çalışıyormuş. Ağabeyler böyle yapar. Dennis daha büyük. Yapmaması gerektiğini bilmeliydi. yaşında. Yarım bulmak için Clarke’ı bir buçuk kilometre taşıdığını biliyor muydun? Ona eziyet etmek yerine Haber teşekkür etmelisin belki. Büyük ihtimalle oğlunun hayatını kurtardı. Tavrını beğenmedim. Sahi mi? Ben de çocuğuna davranışlarını beğenmedim. Benimle böyle konuşma hakkını nereden buluyorsun? Şefin nerede? Benim ve ailem hakkında hiçbir halt bilmiyorsun. Hayır. Bu doğru değil. Çünkü Dennis’in iyi bir çocuk olduğunu biliyorum. Senin de pisliğin teki olduğunu. Yerinde olsam ona biraz daha iyi davranmaya başlardım. Çünkü birkaç yıl sonra senden daha iri yarı olacak. Ona kötü davrandığın anların hepsini hatırlayacak ve Haber seni bir güzel benzetecek. Anladın mı? Geçerli doktorluk lisansınız var mı Doktor Haberler? Tabii ki. Ya eczacılık lisansınız? Doktorluk lisansım reçeteyle ilaç yazabilmemi sağlıyor.

Gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Kars ve Ağrı’da 25, Ardahan’da 21, Iğdır’da 19, Erzurum’da 11 ve Erzincan’da 7 derece ölçüldü.

Günün beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının ise sıfırın altında olmak üzere Iğdır’da 14, Ağrı’da 11, Kars ve Ardahan’da 5, Erzurum’da ise sıfır derece olması tahmin ediliyor.

Bölgede etkisini sürdüren soğuk hava nedeniyle ev, iş yeri ve araçların camları buz tuttu.

Kent merkezlerinde kar kalınlıkları Ağrı’da 16, Tamam, ama ya reçeteyle satılan ilaçları, yetkisi olmayan Haber bir dağıtımcıya yönlendirmeyi? Hiçbir şeyi yönlendirmedim. Hastaları tedavi ediyorum. Yasadışı kliniğinizde mi? Yasadışı klinik mi? Yapmayın arkadaşlar. Kendimizi kaptırmayalım. Cemaatinin yarısı sağlık sigortasından yoksun olan Haber bir kiliseye yardım ediyordum. Öldürdüğün adam gibi mi? Birinizin iyi polis olması gerekmiyor mu? Ray. Doktor Weaver, günümü kardeşinin hayatını kurtaran Haber harika bir çocukla geçirdim. Üvey babası geldi ve herkesin önünde Haber onu azarladı, küçümsedi. Bilmiyorum. Herhalde bana eskiden tanıdığım birini anımsattı. Veda etmeye gelmiştim. Seni burada tutarak rock dünyasına zarar vermiş olabilirim ama Haber çok iyi bir doktor olabilirsin Ray. Zaten öyle olduğumu sanıyordum. Şaka yapıyordum. Vay canına. Teşekkür ederim Doktor Weaver. Her şey için teşekkürler. Şimdi ne yapacağız? Sarılacak mıyız, öpüşecek miyiz? Tabii. Sırada ne var? Beni lastik hortumla dövecek misiniz? Ne oluyor? Doktor Haberler tutuklu. Erzurum’da 10, Iğdır’da 9, Ardahan’da 5, Kars’ta 4, kayak merkezlerinde ise Palandöken ve Konaklı’da 65, Cıbıltepe’de 26 santimetre ölçüldü.

Meteoroloji yetkilileri, akşam saatlerinde Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sistemi etkisine girecek olan bölgede Erzincan, Iğdır ile Erzurum’da kar yağışı beklendiğini belirterek, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...