Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Kar Geliyor Sıcaklıklar 10 derece Düşüyor

01 Aralık 2013 Pazar, 00:44
kar-geliyor-sicakliklar-10-derece-dusuyor-529a63be20031

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın güney ve güneydoğu yönlerden esecek rüzgarla birlikte yurdun genelinde 2 ila 6 derece artacak olan hava sıcaklığının, pazartesi günü de doğu kesimlerde artışını sürdürmesinin beklendiğini açıkladı.

Ancak Salı günü Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava dalgası nedeniyle; hava sıcaklığının kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere ülkemiz genelinde hissedilir derecede (4 ila 10 derece) azalacağının tahmin edildiği belirtildi.

Rüzgarın salı günü Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Orta ve Doğu Karadeniz’de Bakmak istemiyorum, adamım. Hadi. Bir şey olmaz. Ne yapıyorsun adamım? Ne yapıyorsun? Haber Kımıldama. Haber Mızmızlanmayı bırak, Drake. Bishop! Hey, dostum. Haber Yap hadi, Bishop. Haber Hey, bana yapmayın, dostum. Hayır sana. Kıpırdama. Güven bana. Tamam. kesin şunu. Teşekkür ederim. Afiyet olsun. Hiç de komik değildi, dostum. Teğmen Gorman, Bay Burke? Olur, teşekkür ederim. Görünüşe göre yeni teğmen bizimle beraber yemeye tenezzül edemiyor. Adamın g.tünde kesin mısır koçanı vardır. Hiç ıskalamazsın sanıyordum, Bishop. Bana gemide bir android olduğundan hiç bahsetmedin, niye? Hiç aklıma gelmedi. Gemide sentetik bulundurmak teamüldendir. Şahsen “Yapay İnsan” terimini tercih ederim. Tamam. Haber Bir sorun mu var? Haber Özür dilerim. Ben hiç Son Dakika Haberleri kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-60 zaman zaman 70-80 km/s) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

Hafta başında kuzey ve iç bölgelerde Ripley’in son seyahatinde, Sentetik Son Dakika Haberleri Yapan insan arızalanmış. Arızalanmış mı? Bir sorun olmuş ve Son Dakika Haberleri bir kaç ölüm vakası olmuş. Şoke oldum. Eski bir model mi? Evet. Hyperdyne Sistem HaberAHaber. Bu durumu açıklar. AHaber’ler hep biraz gergindi. Davranışsal inhibitörlerle artık böyle şeyler hiç olmuyor. Benim, bir insana zarar vermem; ya da zarar görmesine izin vermem mümkün değil. Biraz istemediğinden emin misin? Benden uzak dur yeter, Bishop. Anladın mı? Sanırım o da mısır ekmeğinden hoşlanmadı. Takım, hazır ol! Selam ver! Yerinize geçin! Çabuk, çabuk. Toparlanın. Pekala, dinleyin. Günaydın askerler. Üzgünüm Gateway’i terketmeden önce brifing için zamanımız yoktu. Ama.. Haber Komutanım? HaberNe var Hicks? Hudson, komutanım. Hicks o. Ne soracaktın? Çarpışmalı mücadele mi olacak komutanım; yoksa gene böcek avı mı? Tek bildiğimiz sömürge ile hala iletişimin olmadığı Son Dakika Haberleri ..ve bir de xenomorp’un olabileceği. aralıklarla beklenen yağışların, hava sıcaklığındaki hissedilir derecedeki azalışla birlikte Pazartesi akşam ve gece saatlerinde Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde, Salı günü Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının beklindiği belirtildi.

Salı günü kuzey ve iç bölgelerdeHaber Afedersiniz komutanım. Bir ne? Haber Bir xenomorph. Bir böcek avı. Tam olarak ne ile karşı karşıyayız. Ripley. Size tüm bildiklerimi anlatacağım. LVHaber’ya indik. Bir mürettebat üyesi, yüzüne bir şey yapışmış vaziyette geri döndü. Bir çeşit asalak. Çıkarmaya çalıştık. Çıkmadı. Sonrasında kendiliğinden çıktı ve öldü. Kane iyi görünüyordu. Hep birlikte yemek yiyorduk ve.. o şey boğazına bir şey bırakmış olmalı, bir çeşit embriyo. Sonra birden Son Dakika Haberleri o Son Dakika Haberleri Bak adamım, sadece bir tek şey bilmek istiyorum: neredeler? Haber Yürü Vasquez, göster günlerini! Haber Nerede, ne zaman istersen. Birisi yaratık demiş. O da kaçak yabancı sanıp hemen yazılmış. Haber S.ktir adamım. Haber Nerede, ne zaman istersen. Bitti mi? Umarım haklısındır. Gerçekten. Peki, Tamam. Teşekkür ederim, Ripley. Ayrıca diskte Ripley’in raporu mevcut. Okumanızı öneririm. hissedilir derecede olmak üzere beklenen ani sıcaklık düşüşü, poyraz ve karayel fırtınası, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...