Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Jani 73 yıldır aç ve susuz yaşıyor

28 Aralık 2013 Cumartesi, 14:14
jani-73-yildir-ac-ve-susuz-yasiyor-52bebe15b9998

Jani 73 yıldır aç ve susuz yaşıyor ; Kendisine ne yiyerek beslendiği sorulduğunda ise tanrı Amba’nın desteği ve Prana’yla beslenerek hayatta kaldığını ifade etti. Hindular Prana’nın evrenin her Harika. O zaman sen beni gezdirebilirsin. Hediyelik eşya dükkânını bulamıyorum. Gel. Her görüşümde daha da sevimli geliyor. Ben. Seni duydum. Onu peşini bırakmamalısın. Birlikte çalıştığın biriyle çalışmak zor. Nesi zor? Yakalanmadan cinsel ilişkiye girmek mi? Gracie. Bak canım. Nasıl bir hayatın olduğunu biliyorum. Güven bana, biliyorum Sammy. Ailemizdeki tüm kadınlar aynı. Çok doğurganız, kestaneye alerjimiz var, idrar yolları enfeksiyonlarına meyilliyiz. Kötü erkeklerden kolay etkilenmemize neden olan o lanet gen var bizde. Kestane mi? Hayat kısa Sammy. Mutlu olmayı hak ediyorsun. İyi bir adamı hak ediyorsun. Ondan hoşlanıyorsan ilişkiyi başlat. En azından bana dürüstçe mesleki fikrini söyleyebilirsin. Söyledim. Hayır, söylemedin. Nereden biliyorsun? Cerrah değilsin. Sen de değilsin. Özür dilerim. Bak. Hayır, sen bak. Aşağıya geldim. Muayenemi yaptım ve Haber cerrah olarak kararımı verdim. Fikrime katılmıyorsun. İyi. Katılmayabilirsin. Şahsi fikrin. Ziyaretin gibi. Son Dakika Haberleri yana olmanın tek nedeni onunla birlikte olman. yerinde bulunan bir çeşit yaşam enerjisi olduğuna inanıyor. 2010’da Jani’nin ünü ülke sınırlarının dışına taşınca bir grup doktor Hindistan’a gelerek yaşlı adam üzerinde inceleme yaptı.

35 doktor, 24 saat gözetim altında tuttukları adamın iki hafta boyunca tek bir lokma yemeyip, tek bir damla içecek tüketmeden hayatını sürdürdüğünü açıkladı.

Adamın suyu sadece yıkanmak ve gargara yapmak için kullandığını söyleyen doktorlara testin bilimselliği konusunda eleştiriler de yapıldı.

Benzer bir durum Avrupa’da da Ellen Greve adlı kadınla ünlenmişti. Yazdığı kitaplarda evrenden aldığı enerjiyle beslendiğini söyleyen kadının birçok takipçisi olmuştu. Bunu söylediğine inanamıyorum. Doğru mu? Hayır. Doğru olsa da, Haber seni alakadar etmez. Hele bu vakayla hiçbir ilgisi yok. Karar verme yetini etkiliyorsa vardır. Belki de bir şef doktorun daha fikrini almalıyız. Hayır. Hayır. Biri burada ne olduğunu bana anlatmak ister mi? Demek aniden her şey iyi oldu. Birinin iyi bir açıklaması vardır umarım. Ray? Peki. yaşında bir çocuk kar arabasıyla çite çarpmış. Tomografisi normal, hematokrit ve kan basıncı istikrarlı. Son Dakika Haberleri, cerrahiden konsültasyon istedi. Ben ihtiyacımız olmadığını düşünüyordum Haber ama o yine de Neela’yı çağırmış. Tedbirli olmak, pişman olmaktan iyidir, değil mi? Hayır. Bu karar sana düşmezdi. Ray senin üstün. Doktorunla bir sorunun varsa ya da kararına katılmıyorsan Haber şef doktor çağıracaksın. Kovac’a sunuş yapmak istedim. Ben istemedim. Başka bir travma vakasıyla meşguldü. Hastanenin cerrahisinde kalan son yatak da dolmuş oldu. O çocuğun saat müşahede altında tutulması lazım. Cerrahideki son yatağı veremezsin. Seri muayene yapmam gerekiyor. Kadın da Almanya’da kameraların kaydı altında aç ve susuz yaşamaya başlamış, fakat 4’üncü günün sonunda hayati tehlike oluşturabilecek tıbbi semptomlar baş gösterince, doktorların da ısrarıyla yayın durdurulmuştu.

Guinness Rekorlar Kitabı’na göre şimdiye kadar sıvı tüketmeden hayatta kalabilme rekoru 18 saat.

Kaynak: Sabah

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...