Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Hüseyin Çelik’ten Cemaate şiirli mesaj

20 Aralık 2013 Cuma, 21:46
celikten-cemaate-siirli-mesaj-52b49919551b4

Hüseyin Çelik, TRT Türk’te yayımlanan Görüş Farkı Programı’nda Ömer Şahin’in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, partisinin bir yöneticisine ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin olarak, “Kim kime yaparsa Sağır olmadan önce büyükbabam Haber Haber hep böyle dedi. Sağır olduktan sonra Haber Haber pek fazla konuşmadı. Tabii “Hay Allah” veya “Hay aksi” ya da “Tüh” dışında. Büyükannem bütün gün dişlerini radyoya tıkırdatırdı. Çok eğlenceli bir kadındı, en sevdiğim yemeği pişirirdi; rozbif. Dünya tatlısıydı. Tavuk yetiştirirdi. Tavukların çıkarttığı sesi hiç duydunuz mu? Tavuk sesi. Her neyse, çok geç olmadan şarkıya başlayalım. Pekâlâ çocuklar. İlk işimi düşünüyorum Haber Büyükannem Haber radyoya takma dişlerini tıkırdatan. Anneme şarkı söylemeyi öğretti, annem de bana. Bir keresinde beni yanına aldı çünkü yeni bir buzdolabı alacaktık. Beni buzdolabı mağazasına götürdü ve erkekler reklamı yapıyordu Haber Haber ve plak dönüp duruyordu ve annem adama şarkı söylemeyi bildiğimi söyledi. Adam “eğer bu şarkıyı öğrenip, gelip söylerse Haber Haber herkese bir çeyreklik vereceğim” dedi. Annem ve ben eve gittik Haber Ve sonra ne oldu? Bir bakalım, sanırım Haber oh, evetyapsın tek kelimeyle iğrençliktir, şerefsizliktir, aşağılıktır” diye konuştu.

TRT Türk’te konuşan Çelik, yolsuzluk operasyonuna ilişkin olarak “Bizim adımız AK Parti’dir. Hiçbirimiz partimiz kadar, ülkemiz kadar önemli değiliz. Bu partinin arkasında milyonlarca insanın alınteri, milyonlarca insanın duası, desteği, gözyaşı ve hepimizin burada çok emeği var” dedi. Çelik, söz konusu 4 bakanın istifa ettikleri söylentilerini ise yalanlarken, bakaEve gittik ve ben Haber Haber plağın iki yüzünü de yarım saatte öğrendim. Giyinip kuşanıp oraya geri gittik ve adama Haber Haber öğrendiğimi söyledim ve adam da Haber Haber “söyle bakalım” dedi, ben de sadece bir şarkı yerine Haber Haber plağın iki tarafını da söyledim. Bize kuruş verdi, biz de sokağın karşısına gidip gazoz içtik. O günden beri çalışıyorum. Hiç Haber Sanırım o günden beri çalışıyorum ve kendi Haber Haberler Hadi, hadi. Haberler Haber kendimi geçindiriyorum. Her neyse Haber Haberler İyi miyim? Haberler Sana bir limonata verelim. Haberler İyi miyim? Haberler Çok iyisin canım. Haberler Problem mikrofonda. Ver bana. Haberler Daha bitirmedim. Haberler Biliyorum, biliyorum. Haberler Daha bitirmedim. Bize bir bardak su getirin. Çocuklar, inmesine yardım edin, tamam mı? Haberler Geri döneceksin. Tamam mı canım? Haberler Teşekkür ederim. nların Başbakan Erdoğan’a “Hükümetimizin elini rahatlatacaksa biz bu işi bırakmaya hazırız” dediğini ancak Erdoğan’ın buna cevabının “Gerektiğinde ve gerektiği zaman” şeklinde olduğunu kaydetti.

Kabinede revizyon olup olmayacağına ilişkin soru üzerine “Başbakan yarın sürpriz yapar mı bilmem” yanıtını veren AK Parti Sözcüsü Çelik, 4 bakana ilişkin değişiklik beklenti Tamam. Kabloya dikkat et. Tamam, tamam. Yapmayın. Biraz anlayışlı olun. Teşekkür ederim. Yapmayın. Çok erkendi. Hepiniz biliyorsunuz Haber Yapma şimdi, böyle yapmak istemedin değil mi? Daha yeni hastaneden çıktı. Durun çocuklar, durun, durun. Zavallı kız daha yeni hastaneden çıktığını biliyorsunuz. Zavallı kız şimdi içeride iki gözü iki çeşme ağlıyor Haber Haber çünkü sizleri hayal kırıklığına uğratmamak istemişti. Defol git. Hepiniz yarın Parthenon’daki Centennial Park’a gelin. Ve bizim davetlimiz olarak onu para vermeden seyredin. Oldu mu? Tamam mı? Tamam, şimdi Barbara Jean’e şifalar dileyin. Duyamadım. Hadi. Nankör bunlar, nankör. Orada tuzağa düşürdüler beni, biz de gördünüz. Farkındayım Barnett. Haberler Bazı kurallar istiyorum, hemen, şimdi. Haberler Sen ne istiyorsan.si konusunda ise “Başbakan takdir edecek. Hassas bir mesele, gerektiğinde Başbakan cevabını verir” dedi.

“İtibar katliamı yapmamalıyız”

Hüseyin Çelik, “Fezleke hazırlandı, geldi, geliyor’ diyorlar. Bir kere mahkemenin sonuçlanması lazım, hüküm tesis etmesi lazım. Haysiyet cellatlığı, itibar infazları yapmamamız lazım” diye konuştu.

“Bu hareketin hükümete, Başbakan Erdoğan’a dönük özel bir proje olduğuna inanıyor musunuz?” sorusu üzerine ise soruşturmanın 14 ay önce başlatılmasına rağmen harekete geçmek için beklendiğini ve polisin suçluyu görmezden gelme hakkına sahip olmadığını söyleyen Çelik, operasyon yapılmadan önce yetkililere haber verilmezken ardından ise soruşturma gizliliğinin ihlal edildiğini belirtti. Çelik, Türkiye’de ne zaman Cumhurbaşka O adam gözükmeden, şarkı söyleyecek ve gidecek. Tamam. Nasıl istersen. Haberler Onu buraya hiç getirmemeliydim. Haberler Ne istersen öyle olacak. Herhangi bir eşya dağıtılmayacak veya broşür dolaştırılmayacak. Anladın mı? Evet. Ve asla, hiç bir zaman Hall Phillip Walker ile ilişkilendirilmeyecek. Haberler Alo? Haberler Hey. Bil bakalım ben kimim? Haberler Haberler Evet, benim. Merhaba. Ben, . Dinle Haber şehirde programım var bu gece. Benimle bulaşmak ister misin? Yerin adı No Exit ya da The Exit. Exit Out ya da öyle bir şey. Her neyse, Church Sokağı’ndaki Friday’in karşısında.nlığı seçimi olsa ülkede kaos yaratılmaya çalışıldığını ancak partiye dönük karalama çabalarının karşısında anlatmayı sürdüreceklerini, itham altında kalmayacaklarını kaydetti.

Cemaate şiirli mesaj

Dersaneler konusunda bir süredir cemaat ile AK Parti hükümeti arasında yaşanan gerginliğe işaret eden Çelik, muhalif olmanın savaşmak anlamına gelmediğini ve Nerede olduğunu biliyorsun, değil mi? Neyse, saat :’de orada olacağım ve Haber Haber benimle orada buluşur musun? Olur mu? Acı ama gerçek Aşkımızın ışığı Titreyerek söndü Haberler Mary Haber Haberler Şoför bey, biraz daha şampanya alabilir miyim? Adım Norman. Norman, evet. Norman, tabii ki. Şoför denmesinden hoşlanmıyor. Çok teşekkür ederim Norman. Bir zamanlar sıcacık bir kalpten aldığımı Soğuk bir biradan alıyorum şimdi Madem benim bebeğim Başka adamın tavasını kızartıyor Haberler Buradaki bayanlar tuvaletine gittin mi hiç? Haberler Hayır. Exit Inn’de kısılıp kaldım, gidecek hiçbir yerim yok. Eğer sevişmeler Margarin olmuşsa Pahalı tereyağıdır benim kız da Haberler Şıra alayım. Haberler Elma şırası mı? Haberler Evet. teşekkür ederim. Haberler Benim hesabıma yazın. cemaatin, içindeki yanlış yapanlara destek olmaması gerektiğini söyledi.

Çelik, “Yanlış cemaat adına yapılmaz. Bizim parti içinde birileri yanlış yapsa, hata yapsa, günah işlese parti adına mı işliyor? Şahsi menfaat cemaat meselesi haline getirilmemelidir. Aklı selim sahibi insanlar bu ortamın Türkiye’ye zaHaberler Hayır Haber Haberler Evet. Peki. Şarap bardağına koyar mısınız lütfen? Şarap bardağına koy ve benim hesabıma yaz, tamam mı? Böyle samimi ve birbirine yakın seyahat etmek Haber Haber yani bir odada kamp kurar gibisiniz. Haberler Mary ile ben aynı odada kalıyoruz. Haberler Tabii ki. Haberler Evet, ben Haber Haberler bir sürü farklı odada kalır. Benim adım Wade Coolidge. Seninki nedir? Adım Linnea. Vallahi, ve ben Haber Haberler La Haberler la Haberler la! Haberler Beraber şarkı mı söylüyoruz demek mi istiyorsun? Hayır, birbirimizi tanıdık demek istiyorum Haber Haber Adem ile Havva gibi denebilir. Haberler Kiliseye mi gittiniz? Haberler Pardon. Hayır. Pardon. Çok korkunç. Ama kendisi çok yakışıklı, düşünüyordum da Haber Haber bunu size sormamalıyım aslında, Mary’ye sormalıyım. rar vereceğini hesaba katmalıdır” dedi. Çelik ayrıca, Nurullah Genç’in “Yağmur” şiirinin “Kardeşler arasında heyhat, su-i zan düştü; Zedelendi sağduyu, körleşen iz’an düştü” dizelerini paylaştı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, 28 Şubat davası kapsamında tutuklu yargılanan Emekli Orgeneral Çevik Bir’in tahliyesine ilişkin olarak bunun beraat anlamına gelmediğini ve davanın iç Onunla yattın, değil mi? Tabi. Anladın sanmıştım. Böyle yapmamalıyım Haber Onunla nerede yattın? Bize özel bir sürprizimiz var bu gece. Bir arkadaşım albüm hazırlıyor. Frank seyirciler arasında. ? Tam da ondan bahsederken! Gelip, birkaç şarkı söylemeyi kabul etti. Kendini evindeymiş gibi hissettirelim ona. Frank! Onu günde iki dakikadan çok görmedim. Teşekkür ederim. Haberler Bazılarınız hatırlar, eskiden bir üçlünün üyesiydim. Haberler Eskiden mi? Onlardan bir haftadır saklanıyordum ama sanırım beni burada buldular. Bu durumda onları da buraya şarkı söylemeye çağıralım Haber Bill ve Mary. Harika! Evet, gitmelisiniz. Bütün hafta bunu seyredip durdum. Özgür değilsin diyebilirsin Ama endişelendirmiyor beni Endişelendirmiyor beni Haberler En sevdiğim şarkı. Endişelendirmiyor beni Haberler Bizim söylememize gerek bile yok. Haberler Sizler bizim yerimize söyleyebilirsiniz. Özgür değilsin diyebilirsin Haberler Çok iyi bir seçim.inin boşaltıldığını da düşündüğünü söyledi. Çelik, CHP’nin Ankara Beledi2, 4 etmiyor” şeklinde konuştu.

Sayıştay tartışmalarına yanıt verdi

Bütçe görüşmelerinde öne çıkan Sayıştay tartışmasına da değinen Çelik,şunları söyledi:

“Biz mali denetim yön kanunun çıkaran bir hükümetiz. Anayasa’nın 164. Maddesine göre Genel Uygunluk Bildirimi geldiğinde Kesin Hesap Kanununu görüşürsünüz. Bildirim gelmiş midir? Gelmiştir, bitti. 104 kurumla ilgili olarak nizam da bilançoda hazırlanmış. Geriye kalmış 42 kurum. Milli Eğitim Bakanlığı Endişelendirmiyor beni Gittiğinden beri Kalbim kırıldık Bir kere daha Raylı tren Aldı onu Benden Bütün zevklerim Döndü ızdıraba Tek istediğim oydu hayatta Neden kaçtı benden Gittiğinden beri Kalbim kırıldık Bir kere daha Gittiğinden beri Kalbim kırıldık Bir kere daha Bilmiyordum Gittiğini Kapıdan çıkana kadar Çıkana kadar Bilmiyordum Sunduğun aşkın Gerçek aşk olduğunu Bilmiyordum Birçok şeyi o zaman Biliyorum ama şimdi Gittiğinden beri, kalbim kırık Bir kere daha Bir kere daha Gittiğinden beri Kalbim kırık Bir kere daha Gittiğinden beri, Kalbim kırık Bir kere daha Bu bittiğinde, onları bir yere geri götüreceğim.bu anlamda bir işletme değil ki ona bu anlamda nizam ve bilanço hazırlayasınız. Bunu Sayıştay da biliyor. Kamu niye denetimden kaçsın ki?”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...