Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Hamsi ararken köpekbalığı buldu

10 Aralık 2013 Salı, 18:26
hamsi-ararken-kopekbaligi-buldu-52a73ef0883f3

Hisarönü köyünde hayatını sürdüren Volkan Ölmez (19), 3 arkadaşı ile beraber balıkçı teknesiyle Bozburun açıklarına balık avına çıktı. Ağları denize bırakan balıkçılar iskeleye geri dönüşleri sırasında Volkan Ölmez, Hepimiz bunun sonsuza dek sürmeyeceğini biliyoruz ama Haber ikinizin sevgisinin süreceği konusunda hemfikiriz. Şansımız varsa belki o sevginiz, Haber burada olan herkese geçer ve ikiniz gibi Haber özel birini bulmamıza faydası olur. Hayatımızı birlikte geçireceğimiz birini. Arkadaş ve sevgili olarak. Haberler ve Luka’ya. Sevgi ve dostluğa. Şerefe. DJ ne yapman gerektiğini biliyorsun. Haydi. Marquez? Merhaba bebeğim. Kiminle konuşuyorsun? Acil servisin en Haber hemşiresiyle. Konuğun yemeğini bitirdiğine emin olun. Boş tabaklar beklemesin. Masalardaki kırıntıları da silmeyi unutmayın. Sen de yeleğini ilikle. Lütfen! Hope. Burada ne işin var? Hayır! Dışarıda olmalısın. Olmaz. Gelin ayaktakımıyla arkada olmaz. Tüm yaptıkların için teşekkür etmek istiyorum. Öyle mi? Evet. Canımı yakmayacak mısın? Hayır. Sorun ne? Çok güzel görünüyorsun. Luka. Haberler’yi gördün mü? Tebrikler Luka. Şanslı adamsın. Teşekkürler. Ciddiyim. Haberler harikadır. Biliyorum. Sakın onu incitme. Efendim? Ciddiyim. Peki. Chuny. Sana acil servisin en Haber hemşiresi olduğunu söyleyen oldu mu? Evet. sırtı tabir edilen balık avlanma yöntemiyle oltasını denize bıraktı. Bir süre sonra misinanın gerildiğini fark edip çekmeye çalıştı ancak, oltanın ucundaki ağırlık nedeniyle misinayı çekmekte zorlanınca arkadaşlarına haber verdi.

Teknede bulunan diğer 3 balıkçıyla birlikte oltayı çekmeye başlayan balıkçılar suyun yüzünde köpek balığı görünce şok oldu. Teknenin vincine bağlı ipi, çırpınan balığın kuyruğuna bağlayan balıkçılar köpekbalığını güçlükle tekneye almayı başardı. Vinçle havaya kaldırdıkları köpek balığının resmini çeken balıkçılar daha Cidden üzgünüm. Harikasın. Onu asla incitmezsin. Bunu biliyorum. Neden öyle bir şey dedim. Ama incitirsen, bir çita gibi peşine düşerim. Lucien. Eğleniyor musun? Evet, eğlenceli. Çok eğlenceli. Bir seferinde cerrahiden birinin düğününe gitmiştim. Çok sıkıcıydı. Sürekli konuşup durdular. Acil servis düğünlerinde kıvılcım var. Eğer ihtiyacın varsa, şu anda kahve servisi yapılıyor. Ya sen? Eğleniyor musun? Evet. Eğlenceli, değil mi? Çok. Lavaboya gitmem gerekiyor. Ben şeyi Son Dakika Haberleri Affedersiniz. Özür dilerim. Herkes mi delirdi? İyi misin? Düğünlerde hep ağlarım. Yalnızım. Önemli değil. Bana yol göstericilik yaptığın için teşekkür etmek istiyorum. Yaptım mı? Sana hayranım. Hem de çok. Bunu bilmeni istedim. Çok iyi bilmeni. Burada tuhaf şeyler oluyor. Evet. Büyük ihtimalle sudaki bir şey yüzünden. Timmy bana acil servisin en Haber hemşiresi olduğumu söyledi. Benden ne istiyorsun? Bir de benim fikrimi mi soruyorsun? Merhaba. Bir sek, zeytinli martini, bir de tekila sunrise. Merhaba Ray. Naber? Sek ve zeytinli mi? Bunu anlamam gerekirdi. sonra denize geri bıraktı.

köpekbalığı34

5 yıldır balıkçılık yaptığını söyleyen Volkan Ölmez, şöyle konuştu: “Oltanın ucunda koca bir köpekbalığı görünce korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Hemen arkadaşlarıma haber verdim teknenin vinci olmasaydı onu içeri almazdık. İlk defa oltayla bu kadar büyük bir balık yakaladım. Arkadaşlarla düşündükten sonra köpek balığını geri suya bırakmaya karar verdik.”

Kaynak: İHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...