Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Hakan Şükür Talimatla mı istifa etti?

20 Aralık 2013 Cuma, 21:49
sukurun-istifasiyla-ilgili-onemli-iddia-52b4990f70964

İstifa ettiği gün üyesi ve sözcüsü olduğu TBMM Doping Komisyonu’nda yaptığı konuşmaları ile birkaç saat sonra yaptığı Partisinden istifası hayatın doğal akışına ters olarak görülüyor.

PLANLARINDAN BAHSETMİŞTİ

AK Parti’den istifa ettiğinde Komisyondaki görevinin sona ereceğine bilen Şükür, ‘Ama, bilinçlendirdiğiniz ve gençlerin spora daha aktif bir şekilde katılabilmesini sağladığınız her ölçüde bunun tabana yayılması… Bununla ilgili planlarımızı Araba ile etrafta dolaşabiliriz, sana ‘i gösterebilirim. Aklını başından alacak şeyler söyleyebilirim. Dalga geçmiyorum. Bildiğim şeyler Haber Mesela biliyorum ki Haber Haberler Adın nedir? Haberler Norman. Evet, Norman. Lütfen, Norman Haber Haber hizmetlilerle asla dedikodu yapmamaya özen gösteririm. Teşekkür ederim. Pekâlâ beyler, bildiğiniz gibi arasında olmamız gereken iyi bir insan var. Çok vaktinizi almak istemiyorum çünkü sizin için hazırladığımız bir şov var. Masalarda bağış kartları var. İstediğiniz kadar bağış yapabilirsiniz. Oraya yazdığınız kadarını sizlere ödeteceğim. Elinizde çek varsa, ciro etmekten çekinmeyin. Siz ödemeyi durduramadan, ben onu bankada bozdurmuş bile olurum. Nakit, ne olursa Haber Haber alçakgönüllü veya utangaç davranmayın. Siz bağış kartlarını doldururken, sıkılmayasınız diye Haber Haber sizleri meşgul edecek bir şey geliyor. Gözleriniz yukarıda olsun, çünkü tepeden güzel şeyler gelecek. Herkese merhaba. Merhaba. Merhaba. önümüzdeki Komisyon toplantılarında söyleriz inşallah…’ demesi henüz istifa etmeyi düşünmediğinin göstergesi olarak değerlendirildi. Komisyonda böyle konuşan Şükür birkaç saat içinde neden istifa etti henüz anlaşılamadı.

AKŞAMA DOĞRU İSTİFA GELDİ

Galatasaray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür’ün, futboldaki başarısını siyaset alanında da göstermek için katıldığı AK Parti saflarından ayrılması esrarını koruyor. 16 Aralık’Adın Sueleen Gay Haber Haber ve hiç doymayan bir kız hakkında bir şarkı söyleyeceğim. Hiç doymam Hiç doymam Aç olduğum aşka Hiç doymam Hiç doymam Hep isterim, çok, ama daha çok fazla Hatta beraber olsak Haber tüm hayatımız boyunca Hiç doymam Hiç doymam Hiç doymam sana Şimdiye kadar duyduğum en kötü şarkıcı. Karga gibi sesi var, değil mi Hiç olmadım o tarz İhtiyacım yok cebimi doldurmaya Yüz dolarlık banknotlarla Hey, ceketini unuttun. Pardon. Tuvalete gitmem lazım. Pekâlâ, daha şarkı istiyorsanız, ta akşam saatlerine doğru istifa eden Şükür aynı gün üyesi ve sözcüsü olduğu TBMM Doping Komisyonu’nda geleceğe ilişkin sözler söylemişti.

Talimatla mı istifa etti?

16 Aralık saat 11’de başlayan toplantıda Hakan Şükür, önümüzdeki günlerde diyerek komisyon çalışmalarına katılacağı sinyalini verirken toplantı sonrası Partisinden istifa sadece benimle yetineceksiniz Haber Haber çünkü az önce terk edildim. Yeni yazdığım Haber Haber bir parça söyleyeceğim. Buraya kayıt etmek için geldim. Bu şarkıyı, burada olma ihtimali olan özel birine adamak istiyorum. Şarkının adı “I’m easy”. Kimse bakmazken seni sevmek bana uygun değil Bana uygun değil Emin değilken tutmak elini Bana uygun değil, izin vermem Görmeni, içimden geçenleri İhtiyaç duymadığın bir aşktır bu Özgür değilsen eğer Yakamdan çekmekten vazgeç Sadece eğleniyorsan eğer Vermek istediklerimi almak istemiyorsan eğer Hiç meraklısı olmadım oyunların Bu oyun deli ediyor beni Biraz bile uzaklaşacak kadar özgür değilsen İddia ettiğin kadar Kolay biriyim ben Evet kolay biriyim Oynarım oyununu, söylemen yeter Olması gerektiği gibi Çünkü kolay biriyim ben Kandırma beni eğer başka bir yer yoksa Götürebileceğin beni Seni sevmek olacaksa eğer Arada bir kaçamağı Koyamam içime demir parmaklık Aşkım saklayamayacağım bir şey Üzüyor etmesi ‘Talimat mı aldı?’ şüphesini akıllara getirdi. Şükür, ‘..Basketbol Federasyonu Başkanımız -herhâlde yarın gelecek- ifade edecekler’ diyerek de gelecek planlarından söz etmişti.

Kaynak: Yeni Şafak

beni hâlâ Denediğim zamanları hatırladığımda Kolay biriyim ben Evet kolay biriyim Tut elimi ve çek beni Savaşmayacağım artık Kolay biriyim ben İyilik yapma bana Uzaktan seyrettirerek seni Çünkü yakın olduğunda Güçlük çekiyorum kafamı toplamakta Gözlerinden bir ışık geldiğinde bana Yetiyor fikrimi değiştirmeye Tedbirli laflarımı ve hareketlerini unutturmaya İşte kolay biriyim bundan dolayı Evet kolay biriyim Eğer istersen, koşarak gelirim Hiç düşünmeden Çünkü kolay biriyim ben Evet kolay biriyim Tut elimi ve çek beni Savaşmayacağım artık Çünkü kolay biriyim ben Evet kolay biriyim Oynarım oyununu, söylemen yeter Olması gerektiği gibi Çünkü kolay biriyim ben Haberler Merhaba. Haberler Merhaba. Barbara Jean’ın yazdığı bir şarkıyı söylemek istiyorum sizlere. Rahat hareket etmek istiyorum. Adı “One, I love you”. Hayatımın mahvolduğunu hissettiğimde Telefon ederim sana Neşelendirirsin beni Kırıldığımda Çünkü her üzüldüğümde Ve kontrolden çıktığımda

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...