Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Genelkurmay yeşil ışık yaktı! Terhisler başladı

28 Aralık 2013 Cumartesi, 23:21
genelkurmay-yesil-isik-yakti-terhisler-basladi-52bf3ce956349

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Alemdağ Komando Tabur Komutanlığı’na bağlı birliklerden bu yasadan yararlanan 34 asker bugün terhis oldu… Sembolik törende komutanlarından belgelerini alan askerler 50 gün önce terhis olmanın sevincini yaşadılar.

Erken teskere törenlerinin Türkiye’nin dört bir yanındaki ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki birliklerde Kristoff seni geride bırakacak kadar sevmiyormuş. Yardım et de kalkayım, Olaf. Lütfen. Olmaz, olmaz, olmaz. Ateşin yanında durup ısınmalısın. Haber Kristoff’a ulaşmam gerek. Haber Neden? Nedenini biliyorum. Gerçek aşkla yapacağın şey orada. Körfezi yiğit ve haşin bir ren geyiği kralı gibi geçiyor! Gidelim hadi! Dikkat et! Arka taraftan gidelim. Kapana kısıldık. Kay, Anna. Başardık. Yürü, yürü, yürü. Hadi dostum, daha hızlı. Kristoff! Kristoff! Sven! Aferin oğluma. Kristoff. Anna! Elsa. Bundan kaçamazsın. Haber Kız kardeşime iyi bak. Haber Kız kardeşin mi? Dağdan dermansız ve buz gibi bir hâlde döndü. Kalbini dondurduğunu söyledi. Onu kurtarmaya çalıştım ama çok geçti. Teni buz gibiydi, saçları beyaza dönmüştü. Kız kardeşin öldü. Senin yüzünden! Olamaz. Kristoff? Anna! Elsa? Hayır! Anna! Anna Haberler Hayır, olamaz. Ne olur Haberler Olamaz. Anna. Anna? hızla gerçekleştirilmesi bekleniyor.

İŞTE O KARARNAME

21/10/2013 tarihli ve 2013/5501 sayılı kararname:

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda 1111 sayılı Askerlik Kanununa tabi yükümlülerin muvazzaf askerlik hizmet süresinin, Anna? Elsa. Kendini benim için feda mı ettin? Seni seviyorum. Ancak gerçek sevgiyle yapılan bir şey donmuş kalbi eritebilir. Sevgi eritecektir ancak. Sevgi Haberler Tabii ya. Haber Elsa? Haber Sevgi. Yapabileceğini biliyordum. Şüphesiz ki bugün hayatımın en güzel Haberler Haberler ve muhtemelen son günü. Olaf. Dur bakalım, ufaklık. Bana özel kar yağışım! Anna? Ama kalbini dondurmuştu. Burada donmuş bir kalp varsa o da seninkidir sadece. Bu haini ülkesine geri götüreceğim. Bu yaptıklarına ağabeyi ne diyecek bakalım. Arendelle size minnettar, lordum. Kabul edilemez bir şey bu! Ben masumum. Korkunun kurbanı oldum. Travma geçiriyordum. Boynum ağrıyor. Bir doktora görünebilir miyim acaba? Kraliçeyle görüşmeyi talep ediyorum! Kraliçeden size mesaj var. Arendelle bundan böyle ve sonsuza dek Haberler Haberler Weasinsiton’la bir daha hiçbir şekilde ticaret yapmayacaktır. Weselton. Adımız Weselton! Haber Hadi gidelim, hadi.1/1/2014 tarihinden geçerli olmak üzere, silah altındaki yükümlüleri de kapsayacak şekilde, erbaş ve erler için 15 aydan 12 aya indirilmesi kararlaştırılmıştır… Haber Tamam, tamam. Haber Direk. Haber Özür dilerim. Tamam, geldik. Sana bir kızak borçluydum. Ciddi misin sen? Evet! Hem de son model. Olmaz, bunu kabul edemem. Mecbursun. İadesi yok, değişimi yok. Kraliçenin emri. Seni Arendelle’in resmi Buz Ustası ve Dağıtıcısı yaptı. Haber Ne? Öyle bir şey yok ki. Haber Elbette var. Bardak koyma yeri bile var. Beğendin mi? Beğenmek mi? Bayıldım! Seni öpebilirim! Öpebilirim. Yani öpmek isterim. Öperdim. Öpebilir miyim? Biz Haberler Olur muyuz? Muyum olur? Muyuz olur? Ne diyorum ben? Olabilir. Yaz! Merhabalar. Hazır mısınız? Kapıların açık olmasını sevdim. Bir daha asla kapatmayacağız. Ne? Elsa, çok güzeller. Ama ben kaymayı bilmiyorum ki. Hadi, yapabilirsin! Kızlar! Selam, çocuklar.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...