Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdoğan’dan Açıklama”ABD’de Halkbank’ı yıkma projesi imzalandı”

23 Aralık 2013 Pazartesi, 15:27
erdogandan-aciklamaabdde-halkbanki-yikma-projesi-imzalandi-52b83966e5aa3

Giresun’daki programının ardından Trabzon’a gelen Başbakan Erdoğan’ı Trabzon Hava Limanı’nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bölge milletvekilleri ile öteki ilgililer karşıladı.

İşte Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

CHP VE MHP’YE SERT TEPKİ

– Biz geçmişteki CP iktidarlarına benzemeyiz, MHP’ye hiç benzemeyiz. MHP konuşuyor sen neye konuşuyorsun halk sana görev verdi 5 yıl kalamadın kaçtın gittin. Ozamanlarda Ziraat Bankası borç kaydı yapıp diyordu. bugün ne durumdayız bir bakın.

ABD’DE HALKBANK’I YIKMA PROJESİ

– Halkbankasını yıkmaya çalışıyorlar. Sen kullanamazsın. Kanunen değil. Claire. Bundan haberin var mı? Buraya nasıl geldiğimizi hiç bilmiyorum. Tek başına araba kullanırken yaptıkların Haberler çok etkileyici. Kendimden geçmiş olmalıyım. Hayır, kendinden geçen benim Haberler sen açıkça komaya girmişsin. Hayattayız değil mi? Hadi arabaya binelim Haberler ve otoyolu bulalım. Yoldan çıktığın otoyolu mu? Haberler Evet. Haberler Nasıl bulacağız, Claire? Benim görmediğim bir otoyol girişi mi var? İzleri takip edeceğiz. Hangi izleri Claire? Takip etmemiz için ekmek kırıntısı attıysan o başka. Haberler İz falan yok. Haberler Neden pislik gibi davranıyorsun? Sanki bilerek yapmışım gibi. Daha kötü yaptığının farkındasın değil mi? Çünkü bu, geri dönüş yolu olmadığı anlamına geliyor. İyi, sen burada kal. Eminim uçuşan çalılar senin alaycılığını benden daha fazla takdir edebilir. Bu harika olacaktı, değil mi? Arabayla mı gidiyorsun? Ben deneyebilir miyim? Tam olarak ne zaman sana yalan bağımlısı teşhisi kondu? Bu operasyonun içinde maalesef yargı da var, yürütme de var. Biz buna evet diyebilir miyiz? Bireysel cezalar varsa bunu yaparsınız ama Halk Bankamızı yıkmak için böyle bir yola başvurmak kimsenin haddine değildir. Bunların bu milleti sevdiklerine inanmıyorum. Çünkü Nisan 2013’te Amerika’da Halk Bank’aa yönelik operasyonun projeleri hazırlandı. Hatta bunu Kongre’ye getirmek istediler. Halk Bankası’nın uluslararası piyasalardaki çalışmalarına ket vurmak istediler. Bunu engelleyince bundan rahatsız oldular. Bu oyuna gelmedik, gelmiyoruz ve Halk Bankamızı da yedirmeyeceğiz, kusura bakmasınlar.

GÜLEN’E İKİNCİ BEDDUA CEVABI

– Sadece bunlarla kalmıyoruz, Sevgili gençler biz Müslüman’a lanet edilmiş bir toplum değiliz. Ben yalan bağımlısı değilim. Sen ünlü Dan Reeves’in. Tamam, o yalandı. Ve terapist olman da. Ve Wall Street’te iş adamı olman da. Ve az önce yalancı değilim demen de. Haberler Senin için çok basit değil mi? Haberler Aslında basit. Eninde sonunda yalan söylüyorsun. Büyütecek ne var anlamıyorum. Her zaman biz şey gibiyiz Haberler Aslında Haberler her şey hakkında tamamen sonuna kadar dürüst olalım. Ve bir yerde, bu sadece diş macununu Haberler yanlış tarafından sıkmaktan nefret ettiğime dönüşür. Ya da Haberler ya da yüzünde o ifade olduğu zaman Haberler hani seks yaptığın zaman oluşan. Onu sakın yapma. Çok çirkin. Veya keşke bir modele benzeseydin diye düşünüyorum. Ve bugün gördüğün herkesle seks yapmak istedim, sen hariç. Daha iyi hissediyor musun? Biliyorum, ben hissediyorum. İçimi döktüğüm için çok mutluyum. Bir kaç beyaz yalan söyleyerek onların işe yaramasını tercih etmezdim. Ama ailenin evinde söylediğin yalanlar işe yaramadı. Lanet Müslümanlar arası öyle kötü bir şeydirki döner dolaşır onu yapana gider. Milletin bölünmesine vesile olanlar iflah olmaz. Birileri bilbortlara kardeş olacaz diye reklam koymuş gezicilerle kardeş olacaz diye, sizin kardeşliğiniz elinde molotof olana karşımı? Sizin kardeşliğiniz polisimi hedef alana yakıp yıkana karşı mı?

PAKİSTAN ZİYARETİ

– Şimdi biz Pakistan’a bir yolculuğa çıkıyoruz, benim sizden bir isteğim var hanım kardeşlerim kapı kapı dolaşacağız, bildiklerimizi kardeşlerimize anlatacaz. Bütün o laf kıvırmalar. Ne için? Wall Street milyoneri olman umurlarında değil. Sadece mutlu olmanı istiyorlar. Haberler Bunu nasıl anladın? Haberler Çünkü onlar mutsuz. Haberler Öyleler mi? Haberler Kesinlikle. Baban her şeyi içine atıyor Haberler ve babanın varlığını, annen zar zor fark ediyor. Evlendikleri zaman aralarında ne varsa Haberler uzun zaman önce ondan vazgeçmişler. Evet, biliyor musun Haberler her zaman gökkuşakları ve çikolata kalpler olmaz. Çocukları, sorumlulukları oldu, yerleşik hayata geçmeleri gerekiyordu. Bazıları yerleşik bir hayata geçer bazıları ise sadece yerleşir. Açıkça sen bu kategoriye giriyorsun. Ne? Bırak şimdi, Kurt Russel’dan daha hızlı New York’tan kaçtın. Ve sonra seni dolandırdığımı zannettin ve geri dönmek istedin. Sonra da bilinmedik bir yerde Haberler seni bir otelde bırakmamı istedin. Yani, bir karar ver, aynı pin pon topu gibisin. Biri sana hafifçe dokunuyor, ve sen hemen uçuyorsun.ben inşallah Pakistan’a da selamlarınızı ileteceğim. Gençler sizler de dik durun, Allah’ın izniyle 30 Mart’ta alnımızın akıyla çıkacağız.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...