Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdoğan’dan Açıklama Savcı öç alacağım diyormuş

21 Aralık 2013 Cumartesi, 18:01
erdogan-savci-oc-alacagim-deyip-duruyormus-52b5b973754b1

Başbakan Tayyip Erdoğan, bakanlarını da kapsayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin çok sert açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, partisinin genel merkezinde dün akşam yemekte bir araya geldiği milletvekillerine yaptığı konuşmada, bugün başlayacak Karadeniz gezisinde “hükümete yönelik operasyon” dediği bu soruşturmanın arkasındakilerle piyonlarını tek tek açıklayacağını söyledi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları;

“BU İŞİN ARKASINDAKİLERİ AÇIKLAYACAĞIM”

Bu süreçten daha öncekilerde olduğu gibi yine güçlenerek çıkacağız. Yolsuzluk iddiaları önemlidir, elbette soruşturulacaktır ama işin bir de öbür boyutu var. Bu, hükümete yönelik bir operasyondur. Yarın ki (bugün) Karadeniz gezimde yapacağım konuşmaları iyi takip edin. Bu işin arkasında yurtiçinde dışında kimler var, piyonları kimler hepsini açıklayacağım.

“SAVCI SAVCILIĞINI Sorun olmaz John. Haberler Konuşmamı hazırlamaya vaktim olur. Haberler Peki, teşekkür ederim. Merhaba. Nasılsınız? Sizi görmek ne güzel. Yoksa güneş Ret mi edecek doğmayı Haberler Delbert, nasıl gidiyor? Haberler Merhaba John. Nasılsın? Haberler Merhaba diyebilir miyim? Haberler Konuşma üzerinde çalışıyor. Haberler Başlasın istiyorum. Sonra dersin. Haberler Tamam. Haberler Burada mı bekleyecek? Haberler Biraz burada oturacak. Haberler Kimse geldi mi? Haberler Eve, bazıları. Haberler Barnett? Haberler Onu görmedim. Birazdan burada olur. Bu bina eskiden beri burada Haber Paris kerestesi ve alçısıyla yapılmıştır. Haberler Öyle mi? Haberler Bu bina, bütün bu büyük bina Haber Haber yüzüncü yıl kutlaması için yapılmıştı Haber Haber ve insanlar sevdiler ve yıkılmasını istemediler. ‘e, Güney’in Atina’sı dendi. Bu bina yüzünden mi? Haberler Evet, doğrudur. Haberler Çok güzel. Sonra tekrar inşa etmeleri gerekti. Bu bina ben doğmadan önce yapılmıştır. YAPSIN”

Savcı, yok ‘Marmaraymış’ yok ‘ruhsat niye verdin’ diye operasyon yapıyor. ‘Yok burası yeşil alan yok burası imarlı mı’ diye operasyon yapıyor. Savcı savcılığını yapsın, sen imar müdürü müsün ki nereden bileceksin bunları. Bu savcı orada burada Aşırı sıcak olacak gibi görünüyor. Bütün bunları park polisi kontrol ediyor. Bütün bu sandalyeler de neyin nesi? Bütün bu sandalyelere ihtiyacımız yok. Haberler Bando filan yok değil mi? Haberler Ne oldu ahbap? İna Haber inanamıyorum! Ne oldu? Benimle dalga mı geçiyorsunuz? Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz, yoksa Haber O bez afişin orada ne işi var Triple? Bazı kurallarda anlaşmıştık. Siyasi afiş yok, reklam yok, hiçbir şey yok Haber Ne yapıyorsun? Kendi işine bak. Koyduğun bütün kurallara uyduk Barnett. Walker’ı burada, şunu arkasında bir gibi oturtuyorum. Güneşin alnında oturup, susuzluktan ölebilir. Umurumda değil! Karımın sağlığı iyi değil. Hastane yatağından çıkartıp getirdim buraya. Biraz daha yalan söyle! İşin gücün yalan, aynen adayın gibi! Haberler Bütün kurallara uydum. Haberler Hangisi hariç? Tepede bu bez afiş varken, karım sahneye çıkmayacak. Haberler İsteklerin için kıçım çatladı! bunlardan öç alacağım deyip duruyormuş.

“RUHSATLARINI ALINCA BAS BAS BAĞIRIYORLAR”

(Bazı gazete ve televizyonların yayınlarını eleştirerek) Bunların maden ruhsatları ellerinden alınınca Haberler Şimdi ben de çatlatacağım! Bıktım artık. Al karını ve yürü git. Bir daha sahneye çıkmayacağını ben bu insanlara söylerim. Haberler İyi, yap bakalım. Haberler Tamam, sen git, ben yaparım. Yaparsın ha? Karımı arkadan böyle bıçaklarsın değil mi? Onu arkadan bıçaklayan sensin. Sen yapıyorsun. Bu afişi indirip, tekrar asacak vaktim yok. Ne bağırıp duruyorsun bu insanların önünde? Beni utandırmaya mı çalışıyorsun? Kendimi duyurmaya çalışıyorum. Bu sandalyeleri kaldır, o zaman konuşuruz. Hepsini kaldır. Haberler Tamam, tamam, ben hallederim. Haberler Delbert Haber nerede o fare? Haberler Neden saklanıyorsun, küçük fare? Haberler Bu sandalyeleri kaldın. Ve bize bahşet ki Haber Haber Tanrı’nın vasıtasıyla sonsuz arkadaşlığa erelim Haber Haber bizim için ölen ve tekrar dirilen Haber Haber Yüce İsa, Tanrımız. Âmin. Bay Green, daha bitmedi. Haberler Martha’yı bulacağım. Haberler Ne için? Esther’a saygı borcu var. Bayanlar ve baylar, Barbara Jean ve . bas bas bağırıyorlar. Altın ağalığı yaparken iyiydi. Bunların hepsini açıklayacağım.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...