Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Erdoğan 12 ilin daha adayını açıkladı Bunlardan 4ü Büyük Şehir

14 Aralık 2013 Cumartesi, 14:36
erdogan-12-ilin-daha-adayini-acikladi-bunlardan-4u-buyuk-sehir-52ac4e91d18eb

Başbakan Erdoğan, partisini İzmir teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında 12 belediye başkan adayını açıkladı.

Partililerin büyük katılım gösterdiği tanıtımda, Erdoğan, adayları, illerin milletvekili ve il başkanlarını sahneye davet ederek açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanırken salondakilere mesir macunu dağıttı.

İŞTE ERDOĞAN’IN AÇIKLADIĞI İLLER VE Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Hiçbir anlama geldiğini düşünmüyorum. Sadece böyle hissediyorum. Yüzlerce arkadaşımla kavga ettiğimi hatırlıyorum, çünkü onların çoğu Adamım, sizin çocuk ne alt yediğini sanıyor?” diye soruyorlardı. Eğer orada olmak istemiyorsa,” o zaman orada olmasın,” ve bu tarz şeyler. Ben de Siktirin gidin. ” diyordum. Tam olarak ne demek bu, biliyor musunuz? Yani benimle dalga mı geçiyorsunuz? Sanat için bir ödül alıyorsunuz? Bu sadece bir saçmalık. Her durumda aynı şeyi söylerdim. Tam burada bir kavga çıkartmalıydım. Bir kavga daha heyecan verici olurdu. Bu genç insanların eğer depresyon ya da Vietnam gibi gerçek problemleri olsaydı Ne yapıyor olurlardı? Çalışıyorlar mı? Bu kadar çok şey sömürdükleri bu dünyaya herhangi bir katkıları var mı? Ticketmaster turu zamanıydı. Dördümüz, Jack, Stone, Jeff ve ben bir jet uçağındaydık. Eddie bir radyo programı yapmak için bir kamyonette seyahat ediyordu, daha sonra bir sonraki gösteri için bütün gece araba kullanıyordu. ADAYLAR:

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: Binali Yıldırım

Erzincan’ın Refahiye kasabasında 1955 yılında doğdu, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu ve daha sonra aynı bölümde yüksek lisans eğitimini gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsü İşletmeleri (İDO) Genel Müdürlüğü görevini üstlenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İDO’yu kendi alanında dünyanın en büyük kurumlarından biri haline getirirken, İstanbul’da toplu taşımacılığın denize kaydırılması yönünde önemli projelere imza attı.

İstanbul 1. Bölge Milletvekili olarak 3 Kasım 2002 seçimlerinde parlamentoya giren Binali Yıldırım, kabinede Ulaştırma Bakanı olarak görev aldı.

22 Temmuz 2007 tarihli Genel Seçimlerinde Erzincan Milletvekili seçildi. 58. ve 59. Hükümetlerde Ulaştırma Bakanı görevini üstlenen Binali Yıldırım, 12 Haziran 2011 seçimlerinde İzmir 2.bölgeden 1.sırada milletvekili seçildi. AK Parti’nin tüm Türkiye’yi kucakladığı bu seçimlerde İzmir’de eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın öncülüğünde puanını muhalefeti ciddiBundan dolayı çok büyük fiziksel bir ayrıIık vardı, ayrıca duygusal bir ayrıIık da vardı. Hiç kimse neredeyse hiç konuşmuyordu. O daha çok gerçekçi olmayan bir-işi-kendin yap tarzı bir kafayla bir şeyleri devam ettirmeye çalışıyordu. Bilirsiniz, onu seviyorduk ama artık tam olarak bir grup değildik. Onunla oturup ona şöyle dememiz gerekiyordu,Bak, bizden utanıyor musun?” Artık bizimle ayrı grupta olmak istemiyor musun?” Eninde sonunda dağılacağımızı düşünüyorduk. Bunun olacağını düşünüyordum. Ve hepimiz biraz ara verip sorunu çözmede karar kıIdık. .cü karayolundayız. Ovando’yu biraz önce geçtik. Lincoln’e doğru gitmekteyiz. Sürekli kuzeydoğuya gitmeye devam ediyoruz. Gitmemiz gereken nokta tam orada, Big Sandy. Orası sizin doğduğunuz şehir mi? Orası ıssız yerin teki adamım. Aileme beni böyle bir ıssızlığın içinde yaşamaya zorladığı için biraz kızıyordum. Bağlantıya geçebileceğim insanlardan yüzlerce kilometre uzaktaydım. yaşımdayken burayı terk etmek için hazırdım. biçimde tedirgin edecek şekilde artırdı. “İzmir’de artık tek kale değil, çift kale maç oynanıyor” diyen Binali Yıldırım’ın bu kinayeli sözleri, hizmet bekleyen İzmirliler için gelecek adına sevindirici bir haber niteliği taşıyor.

61. hükümette Binali Yıldırım, Türkiye’nin 71. Ulaştırma Bakanı olarak görev aldı. 8 yıl 2 ay boyunca Ulaştırma Bakanı olarak ülkeye büyük hizmetlerin kazandırılmasına vesile olan Yıldırım, bu göreve 4. kez getirilen ilk bakan oldu.

Evli ve 3 çocuk babası olan Binali Yıldırım, İngilizce ve Fransızca biliyor.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: Hüseyin Tanrıverdi

Hüseyin Tanrıverdi, 4 Eylül 1956’da Manisa Kula’da doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Müşerref’tir. Eğitimci ve Sendikacı; Gaziantep Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü bitirdi. Hizmet-İş Sendikasının Kurucu Genel Başkanı oldu ve yirmi üç yıl bu görevini sürdürdü. HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. TGTV’nin kurucu üyesi oldu. İki kitabının yanı sıra çok sayıda makalesi yayınlandı. Azerbaycan İşçi Sendikaları Konfederasyonunun “Özel Hizmet Nişanı” sahibidir. 22 ve 23. Dönemde Manisa Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye-Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubunun Başkanlık görevini yürüttü. Tanrıverdi, evli ve 2 çocuk babasıdır.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: Osman Zolan

1964’de Denizli’nin Tavas ilçesinde doğan Osman Zolan ilkokulu Tavas’ın Garip Köyü’nde, orta ve lise eğitimini ise Isparta – Gönen Öğretmen Lisesi’nde tamamladı.Akademik eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Zolan, Denizli Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yaptı. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilen zolan o tarihten bu yana Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Zolan, 16 Mart 2011 tarihinde ise Denizli Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: Mustafa Savaş

1965 yılında Aydın’ın Çine ilçesi’nde doğan Mustafa Savaş, İzmir Atatürk Lisesi’ni bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Yabancı dil bilen Mustafa Savaş, 1991 yılında Türkiye Halk Bankası’nda müfettiş yardımcısı olarak başladığı görevinde Kaliforniya’ya birkaç yolculuk, benim gerçekten de sinirimi bozmuştu. Annemin erkek kardeşi, amcam Pat uzun saçIıydı ve odasının duvarlarında kilimler asıIıydı, kulaklıkları bana takar, Santana’dan Abraxas’ı çalardı, ve bu benim aklımı başımdan alırdı. Bundan büyük zevk aldığımı ve biraz duygusallaştığımı hatırlıyorum. Dışarıya çıkıp yeni kayıtlara bakardım. Yeni kayıtlar bulmak gerçekten zordu. Kasabamızda müzik dükkanı yoktu. Bundan dolayı Circus ve Cream derginlerine abone olmaya başladım, ve amcam da Rolling Stone dergisini alıyordu. Bu dergilerin üzerinde çalışırdınız. Bütün o punk-rock kayıtları içerisinde, Genel Müdür Yardımcılığı’na kadar yükseldi. Yurt dışında da görev yapan AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mustafa Savaş, özellikle 2001 yılında yaşanan ekonomik kriz sonucu, Halk Bankası’nın yeniden yapılandırılması sürecinde aktif rol aldı.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: Nurullah Cahan

1973 doğumlu. Hukukçu. Avukatlık yaptı. 2001 yılında AK Parti teşkilatında görev yaptı. 2009 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babası.

TUNCELİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: Erkan Eroğlu

1966 doğumlu. İktisat mezunu. Sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Evli ve 2 çocuk babası.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI: Mehmet Gürbüz

Osmaniye’de 1960 yılında doğdu. İlk, orta ve liseyi Osmaniye’de okudu. Yüksek tahsilini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. 03 Kasım 1996 belediye başkanlığı ara seçimlerinde yüzde 31 oy alarak Osmaniye’nin ilk il belediye başkanı oldu ve 03.11.1996-18.04.1999 tarihleri arasında görev yaptı. Kuruluşundan AK Parti’ye katılmasına kadar HAS Parti’nin kurucu Osmaniye il başkanı olarak görev yaptı. Halen Osmaniye’de serbest avukatlık mesleğini sürdüren Mehmet Gürbüz, evli ve dört çocuk babasıdır.

KİLİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: Hasan Kara

1 Ocak 1969′da Kilis’te doğdu. babasının adı Mehmet, annesinin adı Raziye’dir. Avukat; Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Antakya Altınözü’nde Hâkim olarak görev yaptı. Ümraniye Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Serbest Avukat olarak bass’ı gerçekten de duyardınız. Ramones kayıtlarında kahrolası Dee Dee’yi duyabiliyordunuz. O kulaklığın sağ taraftaydı ve Johnny de soldaydı. Eğer şarkıları öğrenmeye çalışıyorduysanız, sadece sağ tarafı dinleyerek Dee Dee’nin bütün bölümlerini öğrenebilirdiniz. yıIında Seattle’a taşındım, ve o noktaya kadar tüm yapmak istediğim daha büyük bir şehirde yaşamaktı çünkü orada bana benzeyen insanlar vardı daha fazla kültür ve bir punk-rock gösterisi vardı. Eğer gidip iyi bir film görmek istiyorsam, Bütün bu Eraserhand”ller vardı. Daha önce görmeye hiç fırsat bulamadığım bütün bu filmler hakkında bir şeyler duyuyordum. çalıştı. Sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevi üstlendi. 22. Dönem Kilis Milletvekili. Orta düzeyde Almanca bilen Kara, evli ve 4 çocuk babasıdır.

KARS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: Nevzat Bozkuş

1961 yılında Kars İlinin Selim ilçesine bağlı Karahamza Köyünde doğdu.ilkokulu Karahamza Köyü ilköğretim okulunda,Ortaokulu Selim ilçesinde, Liseyi Ankara Gazi lisesinde tamamlayan Bozkuş, yüksek öğrenimini Sivasta Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirerek tamamladı. (1986-1989) Erzurum Tedaş Müdürlüğü, (1989-1990) Sivas Tedaş Müdürlüğü, (1990) Hakkari Tedaş Müdürlüğü, (1990-2000) Kars Tedaş Müdürlüğü, (2000-2008) Ardahan Tedaş Müdürlüğü yanı sıra bu illerde üstlendiği görevler ise (1993-1995) Kars Tedaş Tesis Başmühendisi, (1995-1996) Kars Tedaş Tesis Şube Müdürü, (1996-2000) Kars Tedaş Müessese Müdürü, (2000-2008) Ardahan Tedaş İl Müdürü olarak görev yapmıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.

KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: Ertuğrul Çalışkan

Astsubay olan babasının görev yeri olan Erzurum’da 1965 Yılında doğan Ertuğrul Çalışkan, .babasının Şehit olmasından sonra Karamana gelerek İlk, orta, lise öğretimini Karamanda tamamladı. 1987 yılında Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesini bitirdi. 2004 yılında Ak Parti’den İl Genel Meclisine seçildi. 2005 yılında yeni çıkan 5302 İl Özel İdareler Kanunu gereği yapılan seçimle İl Genel Meclisi Başkanı Seçildi. Çalışkan evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: Nuri Uzaktaş

1966 yılında Isparta’da doğdu. İlköğretimini Onaç İlkokulunda , orta ve lise eğitimini Isparta İmam Hatip Lisesinde tamamladı.1986 yılında başladığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1991 yılında mezun oldu.1992 yılında vatani görevini yaptı.1995-1998 yılları arasında Zonguldak Karaelmas Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı.

1998 yılında istifa ederek ticaret hayatına başladı. Metal sektöründe üretim yapan Isparta ve Antalya’da işletme sahibidir. 2006 yılında Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 28.05.2007 tarihinde Genel Merkez tarafından Ak Parti İl Başkanlığına atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

BURDUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: Sabahattin Akkaya

1951 yılında Senirkent’te doğdu. İlk, Orta ve Liseyi Burdur’da bitirdi. Bursa Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türk Dili ve EdebiyatıBağlantıya geçtiğim ilk kişi miydi bilmiyorum, ama o olmalı, Jeff’ti, ve orada gerçekten de bir şey olduğunu, telefonda gerçek bir bağ kurulduğunu hatırlıyorum, sanat üzerine konuşuyorduk, onun sanata ne kadar ilgisi olduğu hakkında, ve bir grup üyesi olarak sorumluluklarınız hakkında, ya da bir grubunun olmasının tembellik anlamına gelmediğini düşünen insanlarla çalışmak hakkında, ya da tembelliğin bir rock yıIdızı olmayla alakası olmadığı hakkında… Bütün olay müzik. Bütün olay sanat. Bütün bunlarda ortak noktalarımız vardı, ki zaten muhtemelen bundan dolayı tura ilk başladığımız zaman, sonunda oda arkadaşı olduk. Birbirimize bağlandığımızı ve gerçekten de yakınlaştığımızı düşünüyorum. Şimdi geçmişi hatırlamak gerçekten de şaşırtıcı. Ed’in ilk defa kasabaya geldiği zamanı hatırlıyorum. Dışarıdan, sanki hayatı boyunca bunu bekliyormuş gibi gözüküyordu, ve ilk bir iki dakika içinde belli oldu ki onun beklediği şeyi ben de bekliyormuşum. Lisans Tamamlama Programından mezun oldu. 2 dönem Burdur Belediye Başkanlığı yapan Akkaya evli ve 3 çocuk babasıdır.

Erdoğan’ın aday açıklamasından ömnce yaptığı konuşmada satır başları şöyle;

-Tarih boyunca İzmir’e hizmet etmiş kahramanları rahmetle yad ediyorum. Çaka bey, Umur bey, gazeteci Hasan Tahsin, merhum Adnan Menderes başta olmak üzere İzmir’in tüm yiğitlerine, efelerine, İzmir’in şehit ve gazilerine Rabbimden rahmet niyaz ediyorum.

-Selanik’ten göçüp İzmir’e yerleşen, burada Gazi Mustafa Kemal’in merhume annesi Zübeyde Hanım’ı rahmet ve hürmetle yad ediyorum.

-Bugün burada İzmir’le birlikte 12 ilimizin daha adayını açıklıyoruz. Aydın’ı selamlıyorum. Manisa’ya, Denizli’ye, Uşak’a, Kars’a, Tunceli’ye, Burdur’a, Isparta’ya, Kilis’e, Karaman’a, Osmaniye’ye selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. İlçeleri daha sonra hep bir arada yapacağız.

-Bugün itibariyle artık 80 vilayetimizin adayını belirlemiş ve açıklamış olacağız. Geriye sadece Antalya kalıyor.

-Cumartesi günü de Antalya’yı açıklıyor, 81 ilimizi açıklamış şekilde artık 30 Mart’a doğru emin adımlarla ilerliyoruz. AK Parti teşkilatının çok değerli mensupları. Bugün İzmir’de bir milat yaşıyoruz.

-İzmir’i tarihteki o güzel günlerine şanlı günlerine kavuşturacak, ayağa kaldıracak süreci bugün burada başlatıyoruz.

-İzmir demokrasi tarihimizde her zaman müstesna bir yere sahip oldu.

-Yakın tarihimizde tek parti döneminde CHP yönetimine karşı en anlamlı itirazları dile getirmiş bir şehirdir.  Baskıya zulme boyun eğmemiştir.

-İzmir özgürlük ve demokrasi istiyordu. Tek parti CHP zulmünden kurtulmak istiyordu.

-İzmir CHP’den çok çekti. Gerçekler ortadayken İzmir inanıyorum Düşünüyorum da bizim bir araya gelip bir grup oluşturmuş olmamız dışarıdan imkansızmış gibi gözüküyor olabilir. Hiç kimse bizim tekrar tekrar bir araya gelmemizi sağlayan şeyin ne olduğunu tam olarak çözemiyor, ama bu oldukça garip bir bağ. Mike McCreaady’le yedinci sınıftayken tanışmıştım. O oldukça iyiydi. Bilirsiniz, solo yapıyordu. Bir gitarı vardı ve onunla bir sürü şey yapabiliyordu. Daha önce Los Angeles’ta yaşamıştım, yıIında grubum Shadow’da işleri bir sene devam ettirmeye çalıştım Roxy’de çalabilmek için para ödedim, Aralık ayında bir Pazar gecesi dolar ödedim ve orada sadece kişi vardı. Böyle bir süreçten geçerek çabaladım, çalmayı bir süreliğine bıraktım, Seattle’a döndüm ve Yapamıyorum,benden bu kadar dedim. ” Ve daha sonra, şu işe bakın ki, durup dururken Stone’dan haber alıyorum. Bir gece bir partide onu çalarken izleme fırsatım olmuştu, Oturup birisiyle birlikte gitar çalmıştı ve çalarken, bilinçsizce de olsa, sizi sarsıyordu.ki CHP demeyecek. Gerçek vizyonuna ulaşacaktır.

-30 Mart çok önemli, durmak yok yola devam. Kapı kapı dolaşacağız.

-İzmir artık ‘Yeter’ diyor. Biz buna ilave olarak ‘Yewter söz de karar da milletin’ diyoruz.

-İzmir, iddiası, hedefi olan bir şehirdir. İzmir tüm dünyada marka olmayı hakeden ve tanınmayı hakeden bir vizyon şehridir.

-Biz belediyecelikten geldik. Biz belediyeciliği biliyoruz. Bu bizim sanatımız. Bunu icra edeceğiz.

-İzmir’in büyük düşünmeye, büyük hedefler belirleyip atılım yapmaya ihtiyacı var.

-İzmir’e hiç AK Parti eli değmedi. Buraya bir kongre merkezi dahi yapamadılar.

-Bayrağmızın dışında ikinci bir ülke bayrağı bu ülkeye kimse dayatamaz.

-Belii bir bölgenin değil 780 bin kilometrekarenin partisiyiz. Hizmetimizin gitmediği yer yok bu ülkede.

-Şu anda Hakkari’ye havaalanı yapıyoruz. Terör örgütü orada çalışanları engelliyor. Tüm engellemelere rağmen Yüksekova’ya havaalanını bitireceğiz.

-Kimlik politikalarını biz yıktık. Asimilasyona bir hayır dedik.

-Tek millet tek bayrak tek vatan, Rabia dedik. Doğu, Batı, Kuzey, Güney ayırımı yapanlara fırsat vermedik.

İZMİR ADAYIMIZ BİNALİ YILDIRIM

-İzmir’de adayımız Binali Yıldırım dedik ve yola öyle çıkıyoruz.

-İnşallah yatırımlarımızla İzmir çok farklı bir yere kavuşacaktır.

-Millet ve milliyetçilik kimsenin ipoteği altında değildir. Cumhuriyet kimsenin tapulu malı değildir. Ancak insanın milleti için hizmet ve eser üretmesiyle somut hale gelirler. Milliyetçilik Öyle bir çalıyordu ki çaldıkları kulağa kahrolası gökyüzünden iniyormuş gibi geliyordu, ama sanırım içinden bir yerlerden geliyordu. Onun çalış şeklinde ruhani bir şeyler var. Ve bu iyi şeyler çalarken ön plana çıkıyor. Bildiğiniz gibi Temple of the Dog kaydı için yazdığım ikinci şarkı olan Reach Down”uun biraz da olsa Neil Young gibi olmasını istedim, ” Gitar solosu duymak istemeyen bu dünyanın bütün insanları kahrolsun. ” Çoğunluğu gitar solosu olan ya da dakikalık bir şarkı yapacağım, ve bu albümün ilk şarkısı olacak, Bundan sonra hepiniz siktir olup gidebilirsiniz. Cready’i gitar çalarken duyduğumda İçimden şöyle geçiriyordum, Bu sefer bunu gerçekten başaracağız. ” Bu bir şaka olmayacak. Bu kahrolası gerçekten de çalabiliyor. ” Çünkü ben çalamıyordum. Aklını kaçırmıştı. ve cumhuriyetçilik Türkiye’yi içine kapatmak demek değil, Türkiye’yi büyütmektir.

-Türkiye AK Parti iktidarları döneminde 11 yıl içinde milli geirini 3 kattan fazla arttırdı. Milleti seven biziz. Milliyetçi de biziz. Yani 1 milyon dolar için, batı kapılarında dolaşıp eli boş dönen iktidarlar varken, şimdi alan değil, veren el olan bir Türkiye var. Bu hale geldik.

-Ülkenin milli bankasıdır Merkez Bankası. MB’nin kasasında biz göreve geldiğimizde 27 buçuk milyar dolar vardı. Şimdi tarihi bir rekor kırdık. MB’nin döviz rezervi dün itibariyle 135 milyar 637 milyon dolara ulaştı. Kim halkını daha çok seviyor? Elbette biz.

-Türkiye hizmet bekliyor, efendilik değil..

ERDOĞAN’IN İZMİR NOTLARI

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte öğle saatlerinde Adnan Menderes Havalimanı’na inen Başbakan Erdoğan’ı, partisinin İzmir milletvekilleri, Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partililer ve bir grup işçi karşıladı. 45 dakikalık rötarla havaalanına ulaşan Başbakan Erdoğan’a Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi ve kızı Sümeyye Erdoğan’ın da eşlik ettiği görüldü.

Uçakta olduğu için havaalanı mescidinde vakit namazı kılan Başbakan Erdoğan, yaklaşık yarım saatlik dinlenmenin ardından herhangi bir açıklama yapmadan VİP salonundan ayrıldı. El sallayarak Bu çocuk…bu çocuk kahrolası bir rock yıIdızı. Sorunları var, ama biz onun sadece tatlı küçük bir çocuk olduğunu düşünmüştük. Ama içinde bir şey var, sanki bulaşıcı bir hastalığı var, ve bu hastalığı bir gün yine tekrar edecek. İyi şanslar,çocuklar. Beni tanıyor. Bu… Bunun yüzde yüz doğru olduğunu söyleyebilirim. Eddie şöyle dedi, Mike’a davulcuları sorun. ” Bana davulcuları sormak? Evet. Şöyle devam etti Mike, siz davulcuları hiç umursamıyor bile. ” Hadi başlayalım. Dave Krusen ile başlamıştık. İşler yolunda gitmedi. Matt Chamberlain de yolculuk yapmak istemedi. Dave Abbruzzese adlı bir davulcuyu tanıyordu. Bu kadar fazla davulcunun olması bizi gerçekten zorluyor. Jack Irons. – İyi davulcu. – Yakışıklı. İyi davulcu. Stone’dan aldığı kaydı Ed’e veren kişi Jack’ti. Ed bu iyiliğe karşıIık vermek istiyordu Ona şöyle dedi Hey, gelip bizimle denemek ister misin? Yield albümünü yaptıktan sonra onunla birlikte tura çıktık. ve o bütün kayıtta çaldı. parti otobüsüne binen Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı’na doğru yola çıktı. Başbakan Erdoğan, saat 14.00’te Karşıyaka Arena’da partisinin İzmir ve Ege illeri büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklayacak.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...