Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Diyarbakır Ak Parti il başkanlığı Binasına bombalı saldırı!

09 Aralık 2013 Pazartesi, 15:17
diyarbakir-ak-parti-il-baskanligi-binasina-bombali-saldiri-52a5bc58d9104

Ulaşılan bilgiye göre , AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na, gece saat 22.00 sularında, kimliği belirsiz kişiler tarafından bombalı saldırı yapıldı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin 4 kişi olduğu belirlenirken, el yapımı iki adet bombanın polis noktasından sekip il binasının hemen yanında bulunan bir mağazanın önünde patladığı kaydedildi. Tahrip gücü yüksek ve çiviler ile desteklenen bombaların patlaması ile AK Parti Diyarbakır il binasının hemen yanında
Yani derisini yüzemez misin. Güzel bir ses. Bay Escobedo, annem, Annette, Son Dakika Haber ve Fran Bennett Babamın annesi. Bize yardım etmeye geldi. Nona, babamın lı avukatı. Son Dakika Haberleri Memnun oldum. Son Dakika Haberleri Büyülendim. Şimdi nezaketi kes ve neler oluyor anlat. Elbette. Miamigos, ülkenizde Bir iyi haber birde kötü haber verirsiniz. İyi haber Bay Bennet orta ölçekli işkence gördü. Son Dakika Haberleri İsa adına. Son Dakika Haberleri Oh aman Allah’ım. Kes sesini, seni kaniş. Kötü haber ne? İtiraf etti ve idama mahkum oldu. Son Dakika Haberleri Oh Allah’ım. Son Dakika Haberleri Ne zayıflık. Oh, Anne. Son Dakika Haberleri Durun bir dakka. Moralinizi bozmayın. Son Dakika Haberleri Moralimizi bozmayalım mı? olsun, bırakın adam konuşsun. Bir çare bulacağız. Burası uygar bir ülke. Bir duruşma olmalı. Elbette. Ortağım geldiğinde stratejimizi belirleyeceğiz. O zamana dek rahatlamaya çalışın. Güzel bir gün. ‘nın tadını çıkarın. İnanamıyorum. bulunan bir mobilya mağazanın camları kırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Parti binasında kimsenin olmadığı saatlerde yapılan saldırı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri
Az bir zora geldi ve öttü. Son Dakika Haberleri Nona, ona işkence yaptılar. Son Dakika Haberleri Oh, Ne? Boğazından aşağı az bir hint yağı mı boşalttılar? Taşaklarına az bir elektrik mi verdiler? Kedi pisliği. Tükendim. Baltayla kesmek çok vaktini almazdı ha. olsun. Gitme vakti, dört kelle var, mahfoldum. Fakat iyi bir başlangıç yaptın. oradaki kafalardan biri Charli’nin kaybettiği ile uyuşuyordur. Şüpheliyim, bugün şansım iyiydi çocuk. İkinci bir tane daha alalım ve şimdiye kadar ki vardığımız yeri hesaplayalım. Sana birşey söyleyeyim çocuk, tamam mı? Şunu bilmelisin ki, ikinizi de öldürecektim. Ama bana yardım ettiğiniz için fikrimi değiştirdim, tamam mı? Evet, biliyorum, eminim, demek istediğim herşey yolunda gitti. Düşündüğünden daha iyi bir durumda olabilirsin. Tamam, ama benimde demek istediğim sadece bunu bilmeni istediğimdir. Tamam, bakalım, bir Siyaset, bir Marty bir Stu ve bir de Bela Frank var. Doğru, morgda küçük Joey hakkında birşeyler demiştin. saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Son Dakika Haberleri Doğru. Son Dakika Haberleri Tamam. Pekala, böylece bir küçük Joey, bir Siyaset, bir Marty ve bir de Bela Frank var. Son Dakika Haberleri Hayır, Stu nerde? Son Dakika Haberleri Stu’yu söyledim, so Son Dakika Haberleri so Stu Hayır, az önce küçük Joey dedin. Biliyorum küçük Joey dedim ama Stu da dedim. O zaman Frank nerede? Pekala, baştan alalım. Bir Siyaset’n var Bir küçük Joey Haber . Son Dakika Haberleri Haber bir Frank Haber Son Dakika Haberleri Evet. Son Dakika Haberleri bir bela Stu Haber Son Dakika Haberleri Hayır Haber Frank Haber bela Frank Bende öyle dedim. Hayır, demedin, bela Stu dedin Stu sadece so Son Dakika Haberleri so idi. Hayır, efendim. So Son Dakika Haberleri so Stu dedim sen söylemedin. Bela Stu dedin. Evet, söyledim. Herkes duydu. so Son Dakika Haberleri so Stu dedim. Bela Stu dedin. İsimlerini biliyorum ama sen bilmiyorsun. İkinizde kesermisiniz şunu. olsun. Burada beyzbol kartlarından konuşmuyoruz.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...