Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Dışişleri Bakanı, D-8 Zirvesi Görüşmeleri için Pakistan’a gidiyor

18 Aralık 2013 Çarşamba, 00:42
bakan-davutoglu-d-8-zirvesi-icin-pakistana-gidiyor-52b0cf480b976

Dışişleri’nden yapılan açıklamada Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun 19 Aralık’ta İslamabad’da düzenlenecek 16. Bakanlar Konseyi toplantısına katılacağı ve evsahibi ülke makamlarıyla resmi temaslarda bulunacağı ifade edildi. İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya’nın katılımıyla 22 Ekim 1996 tarihinde kurulan ve sekretaryası İstanbul’da bulunan D-8, İslam Dünyasının Gelişen Sekiz Ülkesi arasında her alanda işbirliğini öngörüyor. 16. Bakanlar Konseyi toplantısında, Teşkilatın 2012 yılında İslamabad’da gerçekleştirilen son zirvesinden bu yana kaydedilen gelişmeler ile D-8’in görünürlüğünün arttırılarak daha etkin bir düşünüyorsanız… …kafayı yemişsiniz siz. Hey, bir saniye. Bu anlaşmadan yarım milyon dolar mı alacaksın sen? Aşağı yukarı. Sana inanmıyorum. Beni dinle. Açıklayabilirim. bin dolar kazanacaksın ve bana sadece mu veriyorsun? Sen bin mi alıyorsun? Ben alıyorum! Şey, siz para mı alıyorsunuz bu işten? Sen bir yalancısın. Hayır, hayır, hayır. Tekrar pazarlık etmek istiyoruz. Hayır. Olmaz. Ne? David. Hayır. Olmaz. Benimle anlaşmanızı yaptınız. Ben de Brad’le anlaşmamı yaptım. Buradan gidiyoruz. Bak. Güzel, Casey anlıyor beni. Tekrar pazarlık etmeyeceğiz. Gidelim. Sanırım tam da şu an edeceğiz. Çünkü biz olmasak buraya kadar bile gelemezdin. Bu konuda haklısın. Siz beni yavaşlatmasaydınız, şimdiye Denver’daydım. Sen kafa mı buluyorsun… Seni yavaşlatmak mı? Sen ne bok diyorsun… Hey, ne cehenneme gidiyorsun? Hey, hey! Hey, nereye gidiyorsun dedim! Öyle mi? Gidersen hiçbir şey alamazsın. Senin paranı istemiyorum, tamam mı? Casey, geri dön. Bir arada kalmalıyız.
yapı haline gelmesine yönelik hedeflere ulaşılmasına dair yürütülen faaliyetler ele alınacak. Ayrıca, teşkilatın güçlü bir kurumsal temele oturtulması ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek işbirliği projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

İKİLİ GÖRÜŞMELERDE BÖLGE SORUNLARI ELEHadi! Neden? Çünkü biz bir aileyiz, öyle mi? Noel’i birlikte mi geçirmek istiyorsun? Ödevlerimde yardım etmek falan? Lütfen. Tüm bunlar tamamen bir fıkra gibiydi. Hayır, sana fıkra nasıl olur göstereyim. Fıkrayı duymak… Fıkra… Sana fıkrayı anlatmıyorum. Bu fıkrayı duymayı hak etmiyorsun. Senin fıkra bildiğini hiç sanmıyorum. Bildiğim bir fıkra vardı. Gidip onu geri getirmeliyiz. Ne? Dalga mı geçiyorsun? O gitti!sin gitsin, tamam mı? Benimle geliyor musun, gelmiyor musun, Rose? Pekala. Çekini kapının altından atarım. Kenny, gidelim. Kenny, hadi. Gidelim, adamım. Onu bırakamayız, David. Bu doğru olmaz. Bakın ne diyeceğim. Ne? Siz birbirinize layıksınız. David… Ne… Geri dönecek… Değil mi? Yo, kızım! Mesajını aldım. Ne haber? Selam. Yalnız mısın? Evet. Özel konuşabileceğimiz bir yere gidebilir miyiz? Tam yerini biliyorum bunun, anlarsın ya? Pazar, pazar, pazar! Sesi yüksekmiş. Evet, iyi deneme, radyo. İyi deneme. Tamam. Varalım şuraya. Sessiz oldu.
ALINACAK

Açıklamada ”Bahsekonu toplantı, D-8’in Dönem Başkanlığının, önümüzdeki yılın son çeyreğinde ülkemizde düzenlenecek zirve ile ülkemizce üstlenmesi öncesindeki son Bakanlar Konseyi toplantısı olmasıyla da ayrı bir önem taşımaktadır. Sayın Bakanımızın, bu vesileyle D-8 üyesi ülkelerin Dışişleri BakanlarıHer şeyin farkındaydım aslında. Ama hep beraber yolculuk ederken… …eğlenceli bir hale gelmişti olay sanki. Evet. Ve bizi bir şey gibi düşünmeye başladım… Her neyse, saçmaydı. et şunları. Evet, et. Yo, şimdi kızım, Scottie P. seni harika hissettirecek, anlarsın ya? Özür dilerim, biraz ağlak hissediyorum şu an ve… Ben gideyim en iyisi, olur mu? Yapma, kızım. Bana mesaj attın. Olayın farkındasın. Scottie. Hey! Çek ellerini kızın üstünden! Buraya gel, Casey. Onu bir daha dokunursan… …o ik dövmeyi söker atarım göğsünden. Anlarsın ya? Gerçekten mi, ? Evet, . Bak ne diyorum. Neden kızları rahat bırakmıyorsun, adamım? Bırakmazsam ne olur, kalem kaş? Bir… İki… Burnumu kırdın! Sen agresif bir kadınsın! Anlarsın ya? İyi misin? İyiyim. Bu manyaktı. Onu yere serdin, koyayım! Elleri durmayan pisliklerle uğraşmaya iş yerinden alışığım. Hadi gidelim buradan. Destek için sağ ol. Neden saydın öyle? Birine yumruk atacaksan, hemen atmalısın. David saymamı söylemişti.
ile ikili görüşmelerde bulunması tasarlanmaktadır.” sözlerine yer verildi. Ahmet Davutoğlu’nun Pakistan makamlarıyla yapacağı ikili görüşmelerde, Türkiye-Pakistan ikili ilişkileri ile güncel bölgesel ve uluslararası meselelerin ele alınması öngörülüyor.David mi? David kimseyi yumruklamamıştır hayatında. Sanırım bu taraftan. Çıkış. Döndüm. ” koyayım senin.” İşte bunu özledim ben. Bu atışmalar, laf sokmalar. ” koyayım senin.” “Ben senin koyayım.” Sonra Rose; ” koyayım.” Kenny de; “Kimseye koymak istemiyorum.” Hayır karavana binmiyoruz. Ciddi misin sen? Bakın, bakın, bir dakika. Tamam. Sorunun ne olduğunu biliyorum ve sizi anlıyorum. Tamam mı? bini bölüşeceğiz. Eşit olarak. Dördümüz arasında. Ne dediğimi anlıyor musunuz benim? Kenny şöyle olacak; “Pof!”. Sanki şeyden gelmiş gibi… Bu kadar video oyunu oynarsan olacağı bu, evlat! Evet, Casey. Artık bir ev alıp, onu terk edebilirsin. Anladın mı beni? Öyle işte. bin alacaksın. Sen de bin alacaksın. Sen de… Yani, burada Oprah gibi oldum. Değil mi? Sanki beyazmış gibi ve karnavaldaymış gibi. Tamam, bakın. Ne istiyorsunuz? Yalvarayım mı size? Çocuklar, ne diyorsunuz? Bu bana oldukça iyi gelirdi. Bana da uyar. Olur tabii.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...