Son Dakika
02 Mayıs 2024 Perşembe

Devlet Zirvesi Yarın CumhurBaşkanlığı Köşkün de Toplancak

18 Aralık 2013 Çarşamba, 22:33
devletin-zirvesi-yarin-koskte-toplancak-52b202083375e

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün daveti üzerine Çankaya Köşkü’ndeki yemeğe TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay 1. Başkanı Ali Alkan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Sadullah Ergin, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür, Askeri Yargıtay Başkanı’na vekaleten Haber birkaç saçma sapan iddia arasından gerçekleri ayırt edecektir ve Haber Haberler Orada, Sunny orada! Haberler Sunny! Kalk üzerimden, seni budala! Haberler Nasıldım? Haberler Harika. Haberler Gerçekten öyle mi düşünüyorsun? Haberler Elbette. Yenilendim, düşündüğümü söyledim. Oh, bu çok hoş, Michael, bu gerçekten hoş. Haberler Başka ne bilmek istiyorsun? Haberler Ne? Aday olursan, kampanyanı yönetirim. Şaka mı yapıyorsun? Haberler Kaçıyor musun? Haberler Başkanlığa aday olmaya ne dersin? Haberler Sunny Davis başkan adayı! Haberler Evet! Durun bir dakika, durun bir dakika! Lütfen, millet. Çok teşekkür ederim, ama bu gerçekten benim tarzım değil. Haberler Sunny, kongre’ye ne dersin? Haberler Kongre için aday olmaya ne dersin? Oy verme işlemi Elmas Kavşağı’nın bir mahallesi olan Yeşil Tepeler’de Haber Haber dakikadır kapalı Haber Haber ve bir kazanan olduğunu tahmin etmenin imkanı yok. Hakim Albay Mehmet Ali Uzun, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Abdullah Arslan katılacak.

“ZİRVENİN YAŞANAN GELİŞMELERLE İLGİSİ YOK”

Köşk kaynakları, yarın düzenlenecek erkler Bazı insanlar bu geceki çekişmenin tarihteki en başa baş gidenlerinden olduğunu belirtiyorlar. Her iki adayda erkenden geldiler Haber adaylar podyuma geliyor. Ayrıcalık olmayacağı kesin. Sunny! Sunny! Sunny! Sakin. Bir kaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle, bu bir zafer konuşması değil, çünkü henüz kazanmadık. Gerçekten geç oldu, bu şansı kullanmak istiyorum Haber Bu Gece’nin haber yorumunu size Haber Haber Schmitter’ın sayesinde getiriyoruz. Hırdavat ihtiyaçlarınız için toplantısının yaşanan son gelişmelerle ilgisinin olmadığı, çok önceden ayarlanmış bir toplantı olduğunun altını çiziyor. Geçtiğimiz yıl da erkler zirvesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında bu dönemlerde toplanmıştı.

Kaynak: CİHAN

Main ve Superior’ün köşesi. Ve ne olduğunun önemi yok, hala birlikte devam ediyoruz Haber Haber siz, ben ve ülkenin en iyi kampanya yöneticisi Haber Haber kocam, Michael. Ve elbette, çok iyi arkadaşım ve en iyi, en iyi bebek bakıcısı Haber Haber bir çalışan kadının arzu edebileceği, çok iyi arkadaşım, El Kebir. Bir telefon var bazılarınız duymayı isteyebilirsiniz. Kim o? Merhaba? Ne? Kazandık! Kazandık! Kazandık!

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...