Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Cumartesi İstanbul’da Kar ve fırtına donduracak!

04 Aralık 2013 Çarşamba, 16:16
cumartesi-istanbulda-kar-ve-firtina-donduracak-529f37ad0060a

Cumartesi Günü İstanbullular dikkatli olmalı. Kar ve fırtına ile birlikte yurt genelinde sıcaklığın hissedilir derecede düşmesi bekleniyor.

Cumartesi günü, poyrazla beraber İstanbul’da kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor. Yardıma ihtiyacımız var! Sam, bir litre serum fizyolojik. Ona monitörlü yatak bul. Hemen geleceğim. Bana antibiyotik falan veremez mi? Yaklaşık üç saattir triyajda bekliyoruz. Biliyorum. Üzgünüm. Burada işler böyle yürüyor. Boş yatak var mı bakayım. Hemen döneceğim. Sam. Anne ve babamla tanış. Barb ve Len. Long Island’dan ziyarete geldiler. Merhaba. Memnun oldum. Weston! haydi, sıra sende. Bu hastaya göğüs tüpü takılması lazım. Sizi sonra bulurum tamam mı? Son dakika haberleri ile gurur duyuyor olmalısınız. İyi geziler. Söylediğinden de güzelmişsin. Sonunda bir kız arkadaş bulmasına çok seviniyoruz. Çıkarın beni buradan! Ortopedi malzemelerini nereye kaldırdılar? Seni ailemle o şekilde tanıştırdığım için kusura bakma. Kız arkadaşın değilim Son dakika haberleri. Bunu biliyorsun değil mi? Yapma. Sam Haberler Öpüştük. Bir düğünde. Sarhoş ve bekâr kişiler düğünlerde bunu yapar. Sevgili olduğumuz anlamına gelmiyor bu. Ben gündelik ilişkiler kuran biri değilim Sam. İlişki kurmadık! Bu ilişkiyi nasıl tanımladığına bağlı.

Pazar günü, Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin batısı dışında tüm yurtta yağış bekleniyor. Yağışlar, Akdeniz Bölgesi’nin kıyı kesimleri ile Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

Kuzeyli rüzgarlarla birlikte İstanbul’da sıcaklığın pazar günü 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığındaki azalışa paralel olarak Isparta, Burdur, Afyon, Uşak, Denizli’nin yüksek kesimleri, Karaman, Konya’nın güney ve batı çevreleri ile Son dakika haberleri, ilişki kurmadık. Üstümüzde giysi varken sayılmaz mı? Aman Tanrım! Ne? Bandaj mı, süyek mi? Bandaj olur. Burası kapalıyken yapılan sözde değişiklikler nerede? Ne? Yeni kayıt masasını görmedin mi? Ya prizleri? Kırmızının farklı bir tonu. Bileğini nasıl incittin? Doktor Moretti ile hastanede koştururken. Kiminle? Doktor Moretti’yle. Yoğun bakımın başında. Bir ay onunla çalışacağım. Parmaklarını oynat. Acil Yanıt Ekibi’nin çağrı cihazı üstümde. Ne üstünde? Moretti’nin son icadı. Hemşireler, hastalar hakkında kötü bir hisse kapılırsa bizi arıyorlar, gidiyoruz. Acil durum ekibi gibi. Daha çok acil durum öncesi ekip gibi. Doktorlar bileğine baksın. Sadece emin olmak için. Ray olmadığı sürece sorun değil. Evet, anladım. Morris, sonunda Hope ile mercimeği fırına verdin mi? Sadece üç gündür ilk kez otelden çıktığımı söyleyebilirim. Çoğunlukla dua ediyoruz. Birçok özel dua. Favori radyologunla ne oldu? Yapma. Kadının mahremiyetine saygı göstermelisin. Seni sinsi herif. Ray’i gören oldu mu? Hayır. Birkaç saat gecikti. Büyük ihtimalle düğün sonrasında hâlâ baş ağrısı çekiyordur. Batı Toroslar’da kar şeklinde görülmesinin beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji ayrıca, Muğla kıyıları için de su baskını, yıldırım, kısa süreli fırtına, su hortumu riski gibi olaylara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Soğuk hava ve fırtına dün de yurdun pek çok kesimini olumsuz etkiledi. Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde etkili olan poyraz nedeniyle feribot ve deniz otobüsü seferleri iptal oldu. Burhaniye’nin Ören ve Adyar bölgeleri ile Ayvalık’taki çok sayıda balıkçı teknesi zarar gördü, bazıları battı.

Çanakkale’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulan poyraz fırtınası nedeniyle Gelibolu-Lapseki arasındaki arabalı vapur seferleri iptal edildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...