Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

CHP’nin kesinleşen Belediye başkan adayları

23 Aralık 2013 Pazartesi, 15:30
chpnin-kesinlesen-belediye-baskan-adaylari-52b8392fd7d59

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi (PM) toplantısı yaklaşık 7,5 saat sürdü.

Sonrasında açıklama yapılmayan toplantıda, 450’den fazla belediyede başkan adayı PM’nin onayına sunuldu.

Yapılan oylama sonucu CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Ankara adayı Mansur Yavaş, İzmir adayı ise Aziz Kocaoğlu oldu. Eskişehir’in merkez ilçesi Odunpazarı’nda ise milletvekili Kazım Kurt aday gösterildi. Manisa’da da yine milletvekili olan Özgür Özel aday gösterilirken, Trabzon’da Volkan Canalioğlu, Bartın’da ise Rıza Yalçınkaya aday gösterilen diğer milletvekilleri oldu.

CHP’de Kocaoğlu’nun yanı sıra halen büyükşehir başkanlığı görevini yürüten Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen, Antalya’da Mustafa Akaydın, Mersin’de Macit Özcan bir dönem daha adaylık için yarışacak. Mevcut belediye başkanlarından Artvin’de Emin Özgün, Aydın’da Özlem Çerçioğlu, Çanakkale’de Ülgür Gökhan, Muğla’da Osman Gürün de yeniden aday oldu.

CHP, Çerçioğlu’nun yanı sıra Rize’de Mine Orhan, Tokat’ta da Hadiye Ardahanlı olmak üzere kadın a New York’u kocam beni aldatırken yakaladığım için terk ettim. Oh! Evet oh. Yani, yaparken mi yakaladın? Hemen hemen. Kesinlikle bir şeyler dönüyordu. Ama hiç bir şey görmedin. Bir şey görmem gerekmiyordu. Anladım işte. Mail falan ya da Haberler Bahamalar’da çekilmiş resimler veya öyle şey yok muydu? Sadece anladım. Neye gülüyorsun? Ben yoldan çıktığımda Haberler sen beni yakaladın. Bu sanki birinin çıkış yolu aramasına benziyor. Sence ne kadar daha var? Değişir. Neye göre? Yola doğru mu yoksa aksi yönde mi gittiğimize göre. Şimdi yola iki günlük mesafede olabiliriz. Havalara bak. Birbirimizi kötülemeyi keselim, tamam mı? Buradan kurtulma ihtimalimiz burada kaldıkça azalıyor. Bu gece donmazsak eğer, yarın sıcaktan kavrulacağız. Susar mısın? Şu ufkun ötesinde bir otel varmış gibi davranmak istiyorsan Haberler durma devam et. Ama ben enerjimi daha çok birbirimizi nasıl sıcak tutacağımızı bulmak için Haberler harcamayı tercih ediyorum. Ne öneriyorsun? Hayır, teşekkürler.daylarla yerel seçimlere girecek.

CHP’de önceki gün ve bugün gerçekleştirilen PM toplantılarında 750’den fazla aday belirlenmiş oldu.

Bugünkü toplantıda PM’nin onayına sunulan büyükşehir ve il belediye başkan adayları şöyle:

Ağrı: İhsan Çağa

Ankara: Mansur Yavaş (Eski Beypazarı Belediye Başkanı)

Antalya: Must Benin bahsettiğim Haberler Her neyse. Şu an soğuk sanıyorsan, bir kaç saat daha bekle. Thom. Neredeyse tamam. Harika. Biraz sonra yolda olacağız. Neden kameradan çok utanıyorsun? Haberler Fotojenik değilim. Haberler Buna inanmam çok zor. Sana bazı okul fotoğraflarımı gösterebilirim. Hadi ama. Evet, üçüncü sınıfta çektirdiğim fotoğrafı gösterebilirim. Annem saçlarıma çok seksi perma yapmıştı. Gerçekten seksiydi. Kulağa çok seksi geliyor. Sonra bana o garip makyajı yaptı ve Haberler bana nefret ettiğim acayip bir kasap yeleği giydirdi. Boğa güreşçisi gibi görünüyordum. Otobüste benimle dalga geçildi, işte o kadar kötüydü. Neyse bir kaç yıl sonra babam ve Eve’yi ziyarete gittim. Eve benim kardeşim. Üvey kardeşim. Ve o resmin buzdolabında asılı olduğunu bilemezdin. Babam dedi ki Haberler Gördüm mü, sana her gün bakıyorum. Ama o ben değildim. Üçüncü sınıftaki halim bile değildi.afa Akaydın

Amasya: İlyas Ayık

Artvin: Emin Özgün

Aydın: Özlem Çerçioğlu

Balıkesir: Sami Sözat (Eski DYP Milletvekili)

Bursa: Necati Şahin

Bilecik: Sungur Turan

Bitlis: Kemal Uçar

Bursa: Necati Şahin

Çanakkale: Ülgür Gökhan

Diyarbakır: Ahmet Ay

Elazığ: Hamza Sorgucu

Erzincan: Metin Çan Sadece bir resim. Resmini çekebilir miyim? Hayır. Hadi ama. Az önce anlattığım hikayeyi dinlemedin mi? Bak, yaşlandığın zaman, gerçekten yaşlı olduğun zaman. Hatıralarını paylaşmak isteyebilirsin, tamam mı? Belki seksi permalı boğa güreşçisi Claire’i değil Haberler ama kesinlikle böyle bir şeyi. Neden bensiz çekilmiyor? Çünkü sensiz bu resim Haberler düz bir çekim olur, sanki kartpostal gibi ama eğer sen Haberler Tamam. Tamam, burası, hadi bir bak. Pekala. Beni merkezde bir yere koy. Bak, ön plandaki bir şeyle hepsini çerçeve içine almak biraz daha kolay. Evet, aynı değil. Kesinlikle. Pekala. Resmini çekebilir miyim? Pekala toplam dolar. Basit bir tamir sanıyordum. Öyleydi ama yolla birlikte oldu. Biz onu ödeyemeyiz. Biz onu ödeyemeyiz. Kusura bakmayın Haberler ama anladığınızı zannetmiyorum.akçı

Erzurum: Abdülkadir Demirci

Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen

Eskişehir – Odunpazarı: Kazım Kurt (Eskişehir Miletvekili)

Gaziantep: Akif Ekici

Hatay: Lütfü Savaş

Mersin: Macit Özcan

İzmir: Aziz Kocaoğlu

İstanbul: Mustafa Sarıgül

Kars: Naif Alibeyoğulları

Kayseri: Osman Çilsal

Kocaeli: Tahsin Tarhan

Manisa: Özgür Özel (Manisa Milletvekili)

Kahramanmaraş: Ünal Ateş

Muğla: Osman Gürün

Muş: Necip Bingöl
Çantamı dört şehir önce kaybettim. Ödeyemeyeceğimizi söylediğim zaman Haberler gerçekten ödeyemeyeceğimizi kastettim. Onu arabanızı çölün ortasına park etmeden önce düşünecektiniz. Tamam. Taksi şirketini ara. Evet, aslında taksi şirketinin Haberler Yani eminim yol yardımları falan vardır. Bu araba hiç bir şirkete ait değil. Yani hayır, yol yardımı yok. Bekle, şimdi aklıma geldi, bende bir şeyler var. Sen neyden bahsediyorsun? Bu ticari bir taksi olsaydı, farklı bir plakası olurdu. Bu araba hiç bir şirkete kayıtlı değil. Sadece şu adam, Tom Covanake adına, tamam mı? Haberler Yani toplam borç Haberler Haberler . Çok teşekkür ederim. Tamam, bekle. Tamam, bunun kötü olduğunun farkındayım. Başka bir şey var mı? Ne? Bana söylemediğin başka bir şey var mı? Bunu geçen bahar bir açık arttırmadan aldım. Ve kredi çektiğim zaman insanları taşıyordum. Bu her zaman yaptığım bir şey değil. Seninle karşılaştığım ilk akşam evden kovulmuştum. Sana söylemedim çünkü paraya ihtiyacım vardı.
Niğde: Fahri Eker

Rize: Mine Orhan

Samsun: Tarık Cengiz

Siirt: Abdulvehap Galip Çakmak

Tokat: Hadiye Ardahanlı

Trabzon: Volkan Canalioğlu (Trabzon Milletvekili)

Yozgat: Selahattin Koştan

Bayburt: Hacı Mustafa Akkuş Ondan sonra da söylemedim çünkü utanmıştım. Ve tam söyleyecektim ama zaten çok geçti. Arkadaki DVD’lerin hepsi benim. Yine ilk gece sen arkada uyuduğun zaman Haberler eteğinin altına baktım. Çok baktım. Paraya gelince, para benim değildi. Ailemindi ve ben onu onlardan ödünç almadım. Çaldım, ve bu sabah Haberler Bu sabah Haberler Otoyoldan gelen sesleri duydum ve seni uyandırmadım Haberler çünkü senin yanında uyumak istiyordum ve Haberler Sen de Haberler Sende kesinlikle yanlış bir şey yok. Şunu bilmeni istiyorum ki Haberler olduğum kişi olmaktan yoruldum. Ve asla sana bir daha yalan söylemeyeceğim. Biliyorum. Senin sağ salim olduğunu bilmek onu mutlu edecektir. Rahat uyumasını sağlayacaktır. O senin kocan. Bunu biliyorum. Bak, aranıza girmeyeceğim. Bence araman gerekir. Ona iyi olduğunu söyle. Ara onu. Belki. Haberler Denedim ben. Haberler Evet denedin. Thom, Claire’in daha iyi olan yarısı ile tanıştın mı? Henüz tanışmadım. O mükemmel biri.

Kırıkkale: Ahmet Eroğlu

Batman: Çetin Kızılbulut

Bartın: Rıza Yalçınkaya (Bartın Milletvekili)

Ardahan: Mete Özdemir

Iğdır: Aran Kalafat

Yalova: Vefa Salman

Karabük: Erdal Demir

Kilis: Öcal Berk

Düzce: Basri Karslıoğlu

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...