Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

CHP’de Nazilli Adaylığı için Toplu istifa protestosu!

25 Aralık 2013 Çarşamba, 16:14
chpde-nazilli-adayligi-icin-toplu-istifa-protestosu-52bae3cf9d09b

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Deveci’nin de aralarında bulunduğu 44 kişi, Nazilli Belediye Başkan adayı olarak Ferda Çağlar Erkut’un aday gösterilmesine tepki için istifa ettiklerini açıkladı. Deveci, ihanete uğradıklarını öne sürdü.

CHP Genel Merkezi tarafından Nazilli Belediye Başkan adayı olarak Ferda Çağlar Erkut’un açıklanması CHP Nazilli İlçesiTamam. Tamam. Tamam. SKD’yi başlatıyorum. , , , , Haberler Ne oluyor? Ne oluyor? Hadi, hadi. Bir Haberler Hadi, hadi. Yok artık! Yok daha neler! Hayır! Sakın ola ki Haberler Kayıp Houston. Kayıp Houston. Konuşan Doktor Ryan Stone. Soyuz TMA M’den arıyorum. Yakıtım bitti ve sürükleniyorum, duyuyor musunuz? Houston, ben Doktor Ryan Stone. Duyuyor musunuz? Houston, ben Doktor Ryan Stone, duyuyor musunuz? Houston, burası Missish Haberler Görev Uzmanı Ryan Stone, duyuyor musunuz? Houston, Houston lütfen kimliğimi doğrulayın. Houston, AM frekansından bağlısınız, duyuyor musunuz? Duyuyor musunuz? Orası Çin istasyonu mu? Tiangong mu? Duyuyor musunuz? Mayday. Duyuyor musunuz? Mayday. ‘nde tepkilere yol açtı. Daha önce aday adaylığını açıklayan inşaat mühendisi Cavit Yenipazarlı’yı destekleyen bir grup partili, Erkut’un aday gösterilmesi nedeniyle istifa kararı aldı. Bugün saat 13.30’da parti hizmet binasında basın açıklaması yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci’nin de aralarında bulunduğu 44 partili, Mayday. Haber Mayday. Haber Evet, mayday? Evet, evet mayday. Mayday. Mayday. Aningaaq. Bu Haberler ? Bu senin Haberler ? Bu senin adın mı? Aningaaq senin Haberler senin adın mı? Bu senin adın mı? Mayday! Hayır hayır, benim adım mayday değil, Stone. Doktor Stone. Yardım lazım. Ben Haberler Bunlar köpek. Dünya’dan çağırıyorlar. Dünya’dan çağırıyorlar. Aningaaq Haberler ..köpekleri benim için tekrar havlatır mısın lütfen? havlayabilirler mi acaba? Köpeklerini. Köpekler işte. Hav, hav. Köpekler. Öleceğim Aningaaq. Biliyorum hepimiz öleceğiz. Bunu herkes biliyor. Ama ben bugün öleceğim. Bunu bilmek tuhaf bir duygu. Ama mesele şu ki hâlâ korkuyorum. Çok korkuyorum. Kimse benim için yas tutmayacak. Kimse ruhuma dua etmeyecek. Benim için yas tutar mısın? Benim için dua eder misiniz? Yoksa artık çok mu geç? Yani kendim için dua ederdim ama hayatımda hiç dua etmedim. Yani Haberler Kimse dua etmeyi öğretmedi. Kimse nasıl dua edileceğini öğretmedi. Bir bebek. istifa ettiklerini dile getirdi. Deveci, “Her ne kadar geçen zaman sonunda kendimizi ihanete uğramış, satılmış olarak hissetsek de prensipleri yoluna yaşayan kişiler olarak elbet bunun da üstesinden geliriz” dedi.

Kaynak: DHA

Demek yanında bir bebek var, öyle mi? Söylediğin şey ninni mi? Çok güzel. Ben de bebeğime söylerdim. Umarım onu yakında görürüm. Çok güzel Aningaaq. Aynen böyle söylemeye devam et. Söyle de uyuyayım. Söylemeye devam et. Devam et. Hayır, hayır, olamaz! Saatini kontrol et. saat ve dakika. Anatoly’i ara ve ona tozu yuttuğunu söyle. Haber Burası biraz kasvetli değil mi? Haber Buraya nasıl geldin? Haber İnan bana bu müthiş bir hikaye. Haber Fakat nasıl? Böylesi daha iyi. Fazladan batarya buldum. İyi ki dikkatimi dağıtmaman için seni uzaklaştırmışım. İtiraf edeyim Haberler Haberler seni gördüğüme sevindim. Başaracağını sanmıyordum. Haber Votkayı buldun mu? Haber Sen Haberler Haber Haberler onun yerini bana hiç söylemedin. Haber Şey Haberler Anatoly’e. Na zdorovje. Haber Hayır. Haber İçmiyor musun? Pekala. Hadi gidelim buradan. Çin İstasyonu km kadar uzakta. Küçük bir Pazar gezintisi. Haber Yapamayız. Haber Tabii ki yapabiliriz.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...