Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP operasyonun ardından kriz masası kurdu

18 Aralık 2013 Çarşamba, 00:31
chp-operasyon-icin-kriz-masasi-kurdu-52b0cfb1c4144

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, KESK yöneticilerini Meclis’te kabul etti. Kabulde gazetecilere açıklamalarda bulunan Altay, ihale yolsuzluğu operasyonuyla ilgili soruşturmaya ilişkin, “Şu anda yolsuzluk operasyonu yürütülüyor.

CHP, bugün iki saat öncesi itibarıyla bu konuyla ilgili bir kriz masası ça kalın. İyi ki doğdun Amerika! Hoşça kalın. Görüşürüz. Hoşça kalın. Teşekkürler. Güle güle. Hadi, gidelim şuradan. Siz karavana gidin. Ben de anahtarları alayım. Kimse var mı? Selam, Brad. Ben de seni arayacaktım. Neredesin? Şimdiye dek gelmiş olmalıydın. Sana söyledim, mal bugün lazım bana. Biliyorum. Ufak bir motor sıkıntısı yaşadık sadece, tamam mı? Beş dakikaya yoldayız, birkaç saat sonra da kapında oluruz, tamam mı? Bizi durduran bir şey yok şu an., ne oluyor be? Telefonu bana ver. Brad, bir saniye bekler misin? Tamam, aceleyle bir şey yapmayalım. Ben David, sizin adınız ne? Pablo Chacon. oradan! Durun, durun. Merhaba, Brad. Pablo! Benden çalması için bu amatör salağı mı gönderiyorsun? Dinle, David sana ne dedi, bilmiyorum… Alo? Malı Pablo Chacon adına aldığımızı söyledin sanıyordum. Öyle sanıyordum. Brad bana Pablo Chacon olduğunu söylemişti. Neden o herife güveniyorsun? Güvenmiyorum, tamam mı? Atışmayı beş saniyeliğine kesebilir misiniz? Pekala, bizi nasıl buldu ki? Bilmiyoruz.
teşekkül ettirmiştir. 3 milletvekilinden oluşan bir kriz masası kurduk. İstanbul Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu, Kocaeli Milletvekilimiz Haydar Aka ve Sakarya Milletvekilimiz Engin Özkoç’tan oluşan bir kriz masası bu süreci çok yakinen takip edecektir. Biz, suçlu hükmedilmeyen herkesin suçsuz olduğunu hep söyledik Bilmiyorum. Bununla. Süper, bir verici. Bu şey gibi… Bunu karavana yerleştirdiniz, öyle mi? Poşetlerden birinde miydi? Bunu nasıl düşünemedin? Çünkü ne yaptığımı bilmiyorum! Bu aklına hiç mi gelmedi? Susun! Hepiniz ölüyorsunuz şimdi. Ama bir aile olarak. Gururla. Biz gerçek bir aile bile değiliz, tamam mı? Bu insanları tanımıyorum bile. O haklı. Bu tamamen doğru. Hiçbirimizin en ufak akrabalığı yok. Bak ben yalnızca ufak çapta bir uyuşturucu satıcısıyım. dolarlık poşetler satıyorum, tamam mı? Şuradaki kızım; evsiz, pis serserinin teki, tamam mı? Ve oğlum da, benimle aynı binada yaşayan bir salak. Benzemiyoruz bile! Akrabalık yok. Bir bakir, tamam mı? Ve “karım”. Sadece ucuz bir striptizci. Hey, sağ ol David. Çok kibarsın. Biz hiçbir şey yapamayız… Dur, dur. Kapri ve düz taban ayakkabı giymişsin ve bir striptizcisin öyle mi? Evet. Doğru, öyleyim. Bay Chacon. Bana, canlıyken ölü halimden… …çok daha değerli olduğumu ispatlamak için bir şans verin. Biraz saygı göster, annen o senin
. Kimseyi itham etmek istiyoruz.

Ancak, 90 yıllık Cumhuriyet deneyimi olan bir ülkede şimdilik 3 Sayın Bakanın çocuğu, en büyük kamu bankasının genel müdürü, kimi belediye başkanları bürokratlarla ilgili başlatılan ve çok sayıda gözaltının olduğunu bildiğimiz bu operasyon AKP’nin Türkiye’yi devleti yönetirken ne kadar kirlettiğininNiye kavga ediyoruz ki? Bunu kullanmayı biliyor musun? Hayır. Silah yok, hadi bakalım. Acele et! Nasıl çalıştığını bilmiyorum.! Az önce ne oldu? Onu yere serdim. Gidelim. Hayır, sermedin. Evet, serdim. Hadi, Rose. Hadi, hadi! Dikkat et! Hayır, lütfen. Kenny! Kenny, direksiyonu bana ver! Hayır, kenara çekme. Şu taraftan! Hayır, hayır, hayır. Otoyola çıkma. Kenny, bana ver şunu. Veremem, durmam lazım. Durma! Duramazsın! olsun! Bıraksana şunu! Hayır, hayır, hayır! Öldüreceksin bizi! Hadi, çekil şuradan artık. Yapamam. Herkes iyi mi? İyi misin? İyiyim. Ne…!! Hay sikeyim! Siktiğimin… Tanrım! Hay amına koyayım! Ne bok yiyor bu? Anasını avradını sikeyim! Acayip acıyor. Sakin ol, adamım. Ne oluyor? Tanrım! Öleceğim. Kenny, beni dinle. Sakin ol, tamam mı? Ölmeyeceksin. Bize ne olduğunu söyle. Ne olduğunu söyle. bir örümcek ısırdı beni, David. Ne? Nerede oldu bu? Taşaklarımı ısırdı. taşaklarımı ısırdı. Taşaklarımı, taşaklarımı! Tanrım, bir bakayım şuna.
, bizdeki bu kanaati belgeleyen somut bir gelişmedir” dedi. Şu anda savcıların ve polisin başlattığı bu operasyondan değişik sebeplerle geri adım atılmaması ve gerçeklerin ortaya çıkarılmasını ısrarla talep ettiklerini belirten Altay, kurdukları kriz masasıyla bu konudaki bilgileri kamuoyuna bildireceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...