Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Cemil Çiçek’ten operasyonla ilgili için açıklama

18 Aralık 2013 Çarşamba, 02:00
cemil-cicekten-operasyonla-ilgili-icin-aciklama-52b0e2fa6f675

Cemil Çiçek, TBMM kulisinde milletvekilleriyle sohbet etti.

Cemil Çiçek, gazetecilerin, İstanbul’daki merkezli operasyonla alakalı soruları üzerine, “Ben açıklama yapmam. Bilmediğim bir konuda ne açıklaması…? Bir yargısal işlem süreci sürüyor. Ama ben sana bir kelimeyle olabilirim. Las Vegas. Efendim? Peki. İki kelimeyle. Şehir dışındaki düğünler için popüler bir yer. Ne? Sen nasıl… Hayır, hayır. Hiç endişe etme. Kimseye söylemeyeceğime yemin ettim. Las Vegas. Gösterişli, ihtişamlı. Celion Dion orada. Haberler ve ben gösteriş ve ihtişamı seven kişiler değiliz. Birçok kültürel aktivite de var. Hoover Barajı, Liberace Müzesi, Haber çıplak buz pateni gösterileri. . sayfada. Morris, bu konuda konuşmayacağım. Yerinde olsam Haberler’ye de bundan söz etmem. Ya bekârlığa veda partin? Nevada’daki genelevlerden söz ettim mi? Yasallar. Yasal olan ne? Louisiana’daki horoz dövüşleri. Bunu bilmek iyi oldu. İyi misin? Çok iyiyim. Seninle sohbet etmeyi isterdim ama Frank beni çağırıyor galiba. Evet. Ne var Frank? Merhaba. Ben Doktor Haber. Demek bayıldın. Solaryumda. Solaryuma girmek için bekliyordum. Bayıldı. Korkunçtu. Kahvaltı etmiş miydin? Diyet gazoz içtim ve iki kraker yedim. Bu pek kahvaltıya benzemiyor. Canımız pahasına da olsa bahar tatiline dek bronzlaşmış ve zayıflamış olacağız. Siyasetçiler olarak bilmediğimiz konuda konuşmak doğru olmaz. Herkes için böyle, bizim için daha böyle. O nedenle bir açıklama yapamam” diye konuştu.

Çiçek, bir gazetecinin, “İçişleri Bakanı’nın oğlunun gözaltına alınmasından bakanın haberinin olmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu etik mi?” sorusuna, gülerek, “Bu kapıdan size ekmek çıkmaz” karşılığını verdi.

Çiçek’in yanında bulunan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Evet. O yolda ilerliyorsunuz. Sam. İki litre serum fizyolojik ve kan testleri lütfen. Tabii. Vay canına. Nasıl bir renge dönüşmüşsünüz böyle? Teşekkürler. Teşekkürler. Solaryum kanser riskini ciddi ölçüde arttırır. Otobronzan veya sprey denemeyi düşündünüz mü? Kırklı yaşlara geldiğinizde cildiniz kösele gibi olacak. Hâlen görünüşümüze önem verdiğimiz yaşlardayız. Peki. Test sonuçlarını beklerken burada kalacaksın. O iki simsiyah küçük kızın bizi aşağıladığına inanamıyorum. Umarım bahar tatilinde her gün yağmur yağar. Bu arada iyi ki doğdun. Teşekkürler. Merhaba Bay Gower. Size uygun bir gastrik tüpümüz var. Tıkanıklığı açamıyor musunuz? Denediler ama olmadı. Doktorun yenilemesi gerekecek. Gastrik tüpünü unutalım. Herkese biftek ve kırmızı şarap ısmarlayayım. Çok cazip ama size püre ve peşine de Ensure içeceğinden getirsem nasıl olur? Bir şekilde benim teklifim karşısında yetersiz kalıyor. Daha önce fırsat bulamadım. Ben Diana Moore. Merhaba. Sam Taggart. Olanlar hakkında… Dert etme. Sorun değil. Hayır. Milletvekili Abdülkadir Aksu, aynı sorular üzerine, soruşturmanın gizli olduğunu belirterek, “Hiçbir şey bilmiyoruz. Boşa konuşmuş oluruz. Biraz sabırlı olalım, açıklansın. Nedir, niye gözaltına alınmışlar, ondan sonra konuşalım” dedi.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...