Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

Çankaya Köşkü’nde kritik görüşmeler yapılıyor

12 Aralık 2013 Perşembe, 14:36
cankaya-koskunde-kritik-gorusmeler-yapiliyor-52a9a989a4aec

Devlet Günü çerçevesinde Türkiye’nin 2013 yılına damga vuran önemli konuları, bugün Çankaya Köşkü”nde yapılacak üç görüşmede ele alınacak.

Türkiye, 1 Ocak tarihinden itibaren YSK’nın ilan ettiği takvim çerçevesinde yerel seçim sürecine resmen girecek.

Önümüzdeki 10 gün içinde kabinede kısmi revizyonun yapılması bekleniyor. Ancak dış politika ile iç politikaya doğrudan yansımaları olan Suriye ve Irak’taki gelişmeler, devletin gündeminde ayrı öneme sahip. Çözüm Bu hakları korumak için insanlar Haber Haber arasında meşru, iktidar hak ve Haber Haber yetkilerini yönetilenin rızasından Haber Haber alan hükümetler kurulmuştur.” Çok ilginç. Bununla gerçekten gurur duyuyoruz. Neyin var, hasta mısın? Hayır, sayım için kitap evini kapattılar. Güzel gözüküyor. Banada bir tane yapabilir misin? Al. Öğle yemeği yediğini düşünmüştüm. Yedim, ama adam Tibetli’ydi. Bilmediğim yemekleri veriyorlar. Ana yemek hala canlıydı. Oh, kola. Hiç ünlü gördün mü? Şey, masanın altından bacağımı elleyen bir senatörün yanında oturdum. Haberler Hangisi? Haberler Sağdakini. Hayır, hangi senatör? Bilmiyorum. Enerjisini takdir ederdin. Bir eliyle yedi, diğeri ile okşadı. Aynı zamanda da mali sorumsuzluk üzerine konuşuyordu. Beni asıl şaşırtan, bu adamların Haber Haber bütün zamanlarını ziyafet ve Haber Haber açılışlarda geçirerek ülkeyi yönetmeleri. süreci çerçevesinde yaşanan gelişmeler de, devletin, aktüel siyasetin dışında önemli gündem maddeleri arasında yer almaya devam ediyor.

Milliyet’te yer alan habere göre; Bu çerçevede bugün Çankaya Köşkü’nde üç önemli görüşme yapılacak. Yılın son Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bu ayın sonunda yapılacak. Perşembe günkü üç ayrı görüşme, yılın son MGK toplantısının öncesinde bir ön değerlendirme özelliği de kazandı.

Perşembe günlerinin devlet günü olması çerçevesinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah Nasıl başarıyorlar bilmiyorum. Fakat hiç eğlenmiyor musun? Oh, evet, eğlence, Allah’ım, Çok iyi vakit geçiriyorum. Yani, gerçekten çok ilginç oluyor. Çok hata yapıyorum, ama onlar umursamıyor gözüküyorlar. Haberler Merak ediyorum niye öyle yapıyorlar? Haberler Belki saadece seni sevdiklerindendir. Evet, belki. Donna? Donna! Hey, Donna! Kornaya basabilir misin, lütfen? Hey, Donna! Allah’ım, Sunny! Oh, Sunny. Selam, tatlım! Sunny, ne yapıyorsun? Çok özel bir görev. Söyleyemem? Köpek gibi görünüyorlar. Gerçi, çok önemli köpekler. Bulgar bir kodamana aitler. Hadi, beyler, oturun. Kal! Şeba! Hadi, kal. Kal, bebeğim, kal. Haberler Selam. Haberler Oh, Sunny. Allah’ım, seni gerçekten özledik, Sunny. Haberler Allah’ım, ben de sizi özledim. Haberler Öyle mi? Herkes seni o kadar kıskandı ki. ilk görüşmesini saat 11.00’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yapacak.

Gül, saat 14.00’de MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul edecek.

Gül, saat 15.00’te ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüşecek.

Bu üç görüşmede; çözüm sürecinden Suriye ve Irak’ta yaşanan gelişmelerden Ermenistan ile ilişkilere Bütün o büyük davetler meşhur insanlar Haber Haber hayatımızı şekillendiren o olaylar, ve gibi şeyler. Oh, gitmeliyim. Mübarek şeyler. Lou’ya sevgilerimi iletin, olur mu? Sanırım kulübü kapatmak zorunda kalacak. Şaka mı yapıyorsun? Para kaybediyor. Hepimiz başka iş bakıyoruz. Oh, bu korkunç. Yapabileceğim bir şey yok mu? Doğru konuşmak gerekirse, sanırım Lou Haber Haber yeni ilişkilerinle Haber Haber bu durumdan sıyrılmasına yardım edebileceğini ümit ediyordu. Niye binmiyorsun, konuşuruz. Hayır, önemli değil, yürüyeceğim. Hadi. Sunny, köpekleri sevdiğim söylenmez. Köpekleri sevmediğini biliyorum Haber Dur biraz! Dur! Şeba! Bizim sevgili Sunny’miz nerede? Banyoda. Anlıyorum. Bay Ransome? Banyoda. Haberler İyi misin? Haberler Oh, evet. Şimdi, şöyle uzun ve değin Türkiye’nin önemli dış politika sorunları ve iç güvenliğe yansımaları ele alınacak.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...