Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Bozdağ’dan Açıklama ‘Suç duyurusunda bulunuyorum’

22 Aralık 2013 Pazar, 21:28
suc-duyurusunda-bulunuyorum-52b739c2288d6

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM” 

Bozdağ, “Gizliliği ihlâl edenler, savcılarsa savcılar, zabıt kâtipleriyse zabıt kâtipleri, kolluk görevlileriyse kolluk görevlileri, gazetecilerse gazeteciler, televizyoncularsa televizyoncular veya başkaca kişlerse onlar.. Her kimse bunların araştırılması, tespit edilmesi ve suçları sabit olduğu zaman da cezalandırılmasını ben buradan, yargıdan talep ediyorum. Bir kez de sizin aracılığınızla ihbarda bulunuyorum, Bence doğal değil. Dünyadaki tüm memelilerden Haberler sadece çeyreğinin tek eşli olduğunu biliyor muydun? Gerisi Haberler önüne gelenle yatıyor. O işi yapıyorlar. Onların çoğu kendi dışkısını yiyor. Bizim gerçekçi olmayan beklentilerimiz var. Evliliğin aslında ekonomik kazanç, ve güvenlik sağlamak için Haberler aileler arasında bir anlaşma olarak ortaya çıktığını ve sonra Haberler bütün bu aşk konseptinin içine dahil edildiğini, biliyor muydun? Ama birbirine uymuyorlar. Evlilik aşkı, aşk evliliği öldürüyor. Bu çok kötü. Şuradaki George ve Willma’yı ele alalım. Bir zamanlar eminim çok mutluydular. suç duyurusunda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR, GÜÇLENEN BİR TÜRKİYE VAR”

“17 Aralık” operasyonuyla ilgili soruya Bekir Bozdağ, “Bu yaşananlar esasında siyasal bir mühendisliğin, kirli bir operasyonun sonucudur. Çünkü Ak Parti hükümeti en güçlü noktasından vurulmak istenmektedir. Türkiye’de yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele konusunda hükümetimizin ortaya koyduğu kararları, elde ettiği başarılar ortadadır. Bunlar Ak Parti hükümetlerinin milletin emanetine sahip çıkması, milletin vergilerini doğru kullanması, yolsuzluk ve yoksullukla etkin ve aktif mücadele etmVe sonra evlendiler. Çocukları oldu, parasız kaldılar. George harika bir sıhhi tesisatçıydı ama çok kötü bir muhasebeciydi. Willma muhtemelen onu suçladı ve ondan ayrılmayı düşündü Haberler ama çocuklar için katlanmaya karar verdi. Ve tüm bu yıllardan sonra söyleyecek bir şeyleri olmadan Haberler işte bura oturuyorlar. Belki de, çok iyi tanıdıkları ve Haberler kendilerini çok iyi tanıyan biri ile oturmanın Haberler zevkini çıkarıyorlardır. Anlayışına söylenecek bir şey yok. Bence benim versiyonum daha iyiydi. Daha güzel bir hikayeydi. Daha önce hiç evlenmemiş biri olarak esinin doğal bir sonucudur. Eğer Türkiye’de yolsuzluk olmuş olsaydı 234 milyar dolarlık bütçe 784 milyar dolara, nüfus 10 milyondan fazla artmış olmasına rağmen çıkmazdı. Güçlü bir Türkiye var, güçlenen bir Türkiye var, istikrarlı bir Türkiye var, güven ortamının her yerde hâkim olduğu bir Türkiye var, böylesi bir Türkiye’den rahatsız olan çevreler de var. İsteniyor ki Türkiye’de istikrar bozulsun, huzur bozulsun, güven ortamı ortadan kalksın, IMF’nin kapısında dilenen yeni bir Türkiye ortaya çıksın” dedi.

“HUKUKA UYGUN BİR KARAR OLARAK DEĞERLENDİRMİYORUM” 

Bozdağ, kabinedeki değişiklik beklentileriyle ilgili soruya ise, “Bunlar tamamıyla sayın Başbakanımızın ta Haberler nasıl böyle bir uzman oldun. Bir veya iki kere yakınlaşmış olmalısın. Hayır. New York Üniversitesi psikanaliz bölümünden mezun oldum. Sen terapist misin? Ve taksi şoförü. Şoförlüğü ek iş olarak yapıyorum. Bilirsin işte, zevk için. Kariyerini değiştirmek isteyebilirsin. Taksi şoförlüğün terapistliğinden daha iyi. Hey! Dan! Dan! Dan! Dan! Dan! Dan! Tanrım! Vav, bu Haberler Öyle görünüyor ki, dümdüz giderken birazcık Haberler Haberler Arabayı durdur! Haberler Ne? Arabayı durdur. Neden? Az önce dört şerit birden geçtin. Haberler Onun sebebi Haberler Haberler Neydi? Haberler Dümdüz gidişin mi? Haberler Ben öyle söylemedim. Haberler Söylediğin buydu. Haberler Hayır. Haberler Çek kenara. Haberler Ne? Çek kenara hemen. Ne yapacaksın? İnip yürüyecek misin?kdirinde, değerlendirmesinde olan konulardır” diye cevap verdi.

BDP’li vekillerin tahliye taleplerinin reddiyle ilgili soruya da Bozdağ, “Eğer anayasa mevcut anayasaysa, eğer kanunlar mevcut kanunlarsa o zaman mahkemelerin verdiği iki ayrı kararı kimse bana izah edemez. Ben mahkemenin bu konuda verdiği kararı, işin doğrusu, hukuka uygun bir karar olarak değerlendirmiyorum” yanıtını verdi.

28 Şubat tanıklarının tahliyesi ile ilgili soruya da Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ” Biz tutuks Oraya, oraya. Pine Bluff Otel, km. Beni oraya götür. Peki Bayan Papatya. Bir oda tuttuktan sonra Haberler çekini vereceğim ve sen buradan kaybolup gideceksin. İyi olur. Burada mı çalışıyorsun? Bazen. İyi, bir oda lütfen. dolar. Çantam nerede? Dan, çantam nerede? Bu çanta mı? Sanırım bende değil. Aradığınız için minnettarım. Evet. Anlıyorum. Tamam, teşekkürler. İyi günler. centin kaldı mı yazıyor? Restorandın park alanını tamamen aramışlar. Hiç bir şey yok. Tüm kredi kartlarını iptal etmek zorunda kaldım. İyi haber, çantamı annemlere gönderecekler. Yani, Vegas’ta onu alabiliriz. BlackJack’te falan kaybedebilirsin. Tabii eğer bulurlarsa. Üzerinde ne kadar var demiştin? Söylemedim. Tamam. Bakabilir misin? dolar. Tamam. Kredi kartları. Kendi adıma dolar var. Terapist olduğunu sanıyordum.uz yargının esas olduğu, tutuklamanın da istisna olduğu bir uygulamanın Türkiye’ye daha da yakıştığına inanıyoruz” şeklinde cevap verdi.

“ONLARI ATAYAN İRADE ORADAN, GÖREVDEN DE ALABİLİR” 

Emniyetteki görev değişiklikleri ilgili soruya da Bozdağ, “Bir yerde idari bir tasarrufta bulunmak gerekirse Sadece Haberler dalga geçiyordum. Öyleyse sen fakir misin? Hayır, fakir olan sensin, benim dolarım var. Tamam, neyse. Bana sormak istediğin bir şey mi var? Hayır. Olur mu? Ne olur mu? Haberler olma, anladın sen. Ülkenin diğer ucuna gitmek için dolarımı kullanmak mı, olur mu? Olur mu? Ne olur mu? Ülkenin diğer ucuna gitmek için senin dolarını kullansak olur mu? Hayır. Neden hayır? doların bize, kıtanın yarısı için yeteceğini mi düşünüyorsun. Bilmiyorum. Senin bilmediğinle biz, ancak taksiyi doldurabiliriz. Söyle kocana sana para göndersin. Olmaz. Neden olmaz? Onu arayamam. Haberler Öldü değil mi? Haberler Hayır. Haberler Onu sen öldürdün. Haberler Hayır. bu bulunabilir. Onları atayan irade oradan, görevden de alabilir. Atarken bunun ardında bir şey aranmadığı gibi, görevden alınırken de bunun altında bir şey aranmaması lâzım” yanıtını verdi.Tamam o zaman Haberler Kocanı ara ki, sana para gönderebilsin Haberler böylece biz de buradan çok uzaklara gidebilelim. Haberler Onu aramayacağım. Haberler Neden? Haberler Çünkü Haberler Haberler Çünkü ne? Çünkü Haberler Tamam, unut gitsin. Sadece arabadan in, olur mu? Eşyalarını bırak, ben onları ebay’de satarım Haberler sen de mutlu yolunda gidersin. Haberler olsun. Çok fazla ağlıyorsun. Kes sesini! Hayır! Hayır, hayır. Ben bunu oynamıyorum, kusura bakma. Olmaz böyle, kadınlarla kavga etmem. Boynum! Ne! Nereye gidiyorsun? Lavaboya. İşte burada. Nereye gittin? Sadece Haberler yiyecek bir şeyler arıyordum. Aç mısın? Beni bırakıp gittiğini zannettim. İyi bir şeyler buldun mu? Nereye gidiyorsun? Haberler Günaydın. Haberler Merhaba. Nasılsın? Sana nasıl yardımcı olabilirim? dolara ucuz ve tek kişilik. Hayır.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...