Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Başbakanın İstediği Şehir Hangisi

09 Aralık 2013 Pazartesi, 15:10
basbakanin-istedigi-sehir-hangisi-52a5bc87531b4

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun için düzenlenen tanıtım toplantısında, ‘Gücümüze güç katacağız, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili olması için uğraşacağız’ dedi.

Bakan Çelik, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda yapılan toplantıda, konuşmasına salonda bulunanlara Başbakan
olsun. Ne oluyor? Bilmiyorum, iyi birşeyler olduğunu sanmıyorum. Son Dakika Haber, dinle. Adam ciddi. Dolandırıcının teki değil. Bir psikopat, tamam mı? Ne dediğini anladın, tamam mı? Son Dakika Haberleri Orada mısın? Son Dakika Haberleri Evet, Evet. Tamam, dinle. Pekala, geri kalanını getir ve orda olduklarından emin ol. Son söylediklerimi iyice anladın mı? Son Dakika Haberleri Anladım. Kapamadan önce Haber . Son Dakika Haberleri Ne? Arkadaşlarımı incitirsen onları asla alamazsın. Son Dakika Haber, ne yapmaya çalışıyorsun? Beni tehdit mi ediyorsun? Hayır, sana sadece gerçeği söylüyorum Haber ve kitabımıda kaybetme. Tek kopyası. Son Dakika Haber Pekala. Pekala. Tamam, kitabı unut. Orada olacağım. Evet, bu daha iyi. Ne oluyor? San Diego’ya dönmek zorundayız. San Diego mu? Babam delirecek. Ona ne diyeceğiz? Bölüm raporunu değiştirmeyi unuttumda ne demek? Son Dakika Haberleri Biliyorum kulağa cıvık geliyor ama Haber Son Dakika Haberleri Cıvık mı? Komik. Erdoğan’ın selamını ileterek başladı.

Başbakan Erdoğan’ın ”Arkadaşlara söyleyin bu sefer Adana’yı istiyorum. Onlar ne yapacaklarını bilirler” dediğini belirten Çelik, partililerin dediği gibi
Raporunu değiştirmeden Meksiya geldiğini söylüyorsun ve bunun için eve dönmek zorunda mıyız? Annem hasta ve neyse senin hatan. Benim hatam mı? Görüşünü aldı ve birşeye karar verdi. Güzel, asla bu ailenin bir üyesi olamayacağına karar verdi. Emin olabilir. Son Dakika Haberleri Gidiyoruz. Son Dakika Haberleri Nasıl karşıladı? Kötü başlayıp sonu iyi biten kategoride sınıflandırmak zorundayım. Ona bir iyilik yapacağım ona yıllık bedava analiz yapacağım. Son Dakika Haberleri Ne güzel. Al. Son Dakika Haberleri Bu ne? Doğumgünü için bir hediye Maço şeyleri sever. Çantana koyabilir misin? Onun görmesini istemiyorum. Onu tam olarak nereye koymamı önerirsin? Son Dakika Haberleri Eğer gidiyorsak, gidelim. Son Dakika Haberleri Tamam, baba. T Son Dakika Haberleri şört sana, katla koy. Ve bütün bu iğrençlikle maço heykel Haber Çamaşır. Vermedim ki Haber Teşekkürler. Bu herif kim? Bu olabilir. Son Dakika Haberleri Ne için olur? Son Dakika Haberleri Siyaset. Dur bir dakika. “AK kadroların” dik durmaktan başka bir şey bilmediklerini ifade etti.

AK Parti kadrolarının bir sürü belaya, sıkıntıya, provokasyona, tuzağa direnmesi ve bu iradeyi koymasının partililerin sayesinde olduğunu vurgulayan Çelik, ”İnşallah üç şeyi yerine getirirsek, aklımızdan üç şeyi çıkarmazsak inşallah seçimin ertesi sabahı belediyenin önünde buradaki gibi toplantı yapacağız. Seçim gününün ertesi sabahına kadar aklımızdan üç şeyi çıkarmayacağız. Bu üç şey de Adana, Adana ve Adana” dedi.

AK Parti’de arka sıralarda oturanların, ön sıralarda oturanlardan daha çok hakkı olduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu:

“Arka sıralarda oturanlar, ismi burada zikredilmeyenler, sabırla toplantının başlamasını bekleyenler, size söz veriyorum. Hepinizden daha çok ben çalışacağım ve koşacağım. Sizin çok çalışacağınızı ve her vatandaşımıza ulaşacağınızı biliyorum. Ama Allah bana sağlık, güç, kuvvet versin hepinizden daha fazla ben çalışacağım. Çünkü bu parti, bir faninin hayatında asla nasip olmayacak imkanları nasip etti bize. Allah bize nasip etti; bu milletin hayır ve duası bu parti sayesinde üzerimize yağmur gibi yağdı. Allah bize nasip etti; bu milletin imkanlarını, gücünü ve kuvvetini Somali’den Moğolistan’a, Gazze’den Bosna’ya sizin sayenizde götürdük. Aradan geçen 11 yılda bu memleket krizler içinde boğulurken,
Son Dakika Haber’nin kaybettiği kafanın yerine benzerini mi bulmaya çalıştığını mı söylüyorsun? Evet. Havalanına gitmeden önce biraz zaman öldürüyoruz. Oh, Aman Allah’ım. Ama bunlar kolejin öğretmenleri. Yani masun insanlar. Sadece başka birine benziyor diye öylece masum insanları öldüremezsin. Sana bir şey söyliyeyim kolej çocuğu kimse masum değildir. Şimdi, bu kim? Anatomi öğretmenim. Neredeyse beni bırakıyordu. Güzel, dallamayla ödeşmek için al sana bir şans. Adresini getir bana. Dur bir dakika. Bir fikrim var. Son Dakika Haberleri Ne? Son Dakika Haberleri Kiryonik. Son Dakika Haberleri Kiri.. ne? Son Dakika Haberleri Kiryonik. Donmuş ceset. Bu üniversite ülkedeki en büyük kiryonik vakfına sahip. Ne yani? Yanisi seni bir çok beladan kurtarabilir. Burada öldürme cümbüşü düzenlersen, Büyük Sep’in bundan haberi olacaktır. Bir gangester çift öldüğünde kimse umursamaz. Fakat öğretmenlerin kafasını uçurursan, Büyük Sep bunu okuduğunda ki Haber Büyük Sep okumaz. krizden çıkamazken sizlerin bu salonlarda bir araya gelmeniz ve iradenizi ortaya koymanız ile büyük bir güç merkezi haline geldi. Bunun kuvvet kaynağı, ne ekonomi, ne petroldür, ne de başka bir zenginlik keşfettik. Bunun yegane kuvvet kaynağı sizsiniz. Biz, sizin adınıza ‘önce Allah sonra millet’ diyen bir yolda hep beraber yürüyoruz.”

Yerel seçim öncesi birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Çelik, AK Parti’de makamdaki yer yükseldikçe sorumluluğun arttığını, ülke ne kazanmış, ne elde etmişse milletin desteği sayesinde olduğunu kaydetti.

Verilen güç ve destekle Başbakan Erdoğan liderliğinde bu hareketin hiçbir şeyden korkmadan, hiçbir şeyin önünde eğilmeden, gösterilen iradeye sahip çıkarak ve bu iradenin peşinden koşarak, yolundan sapmadan Adana’yı daha çok büyüteceklerini dile getiren Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Adana için daha fazlasını yapacağız. Çünkü biz büyük bir kadroyuz ve büyük bir ekibiz. Pek çok kıymetli başkan aday adaylarımız vardı. Bu arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Genel merkezimiz anketler yaparak, teşkilatlarımıza sorarak ve bazı başka izlenimler alarak bazı arkadaşlarımızı aday olarak belirledi. Bunun neticesinde büyükşehirler başta olmak üzere adaylar açıklandı. Ama görüyorsunuz, AK Parti’nin içerisinde küskünlük ve dargınlık yok. Hepimiz bir ve beraberiz. Gücümüze güç katacağız,
Yine de bu kiryonik biriminde yüzlerce donmuş ceset var. Niye yüzlerce donuk ceset bulunduruyorlar? Son Dakika Haberleri Sanıyorum bu gibi yerler için. Son Dakika Haberleri Daha az zeki olamaz mısın. Çünkü insanlar, birkaç yüzyıl içinde onları sağlıklı bedenlerle kulonlayıp Haber yeniden geri getirmeyi düşünüyorlar. Son Dakika Haberleri Benimle kafa mı buluyorsunuz? Son Dakika Haberleri Ne? Oh, aman Allah’ım, vücudumun %’ından fazlasını yara bere ve çürük içinde bıraktın şimdi de benden birkaç öğretmenin kafasını kesmek için benden yardım etmemden bahsediyorsun. Senden kurtulabilir miyim? Sakinleş, zor çocuk. Ne anlatmaya çalışıyorsun? Sana kampusun tam karşısında zengin bir kafa madeni olduğunu söylemeye çalışıyorum. Bizim kafalarımız. Binbir Kafa Gecesi. Senin gibi bir kafa arayan umutsuz bir adam olsaydım, bir kez gidip bakardım. Bayım, Jipinizi hiçbir yerde bulamadım. Ne demek bulamadım? Kırmızı, rojo Oh, aman Allah’ım. Unutmuşum. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili olması için uğraşacağız. Her arkadaşımızın çok çalışacağını biliyorum. Biz sadece Adana büyükşehir için çok daha fazla olmaya değil, bunun ötesine giderek örselenmiş Adanalılık kimliği, yıpratılmış ve incitilmiş insanımızı yeniden Adanalılık kimliği etrafında aynı duygudaşlık, aynı kaderdaşlık ve kardeşlik etrafında inşallah bu seçim sürecinde, ondan sonra da belediye AK Partili olduğu zaman önümüzdeki bütün yıllar boyunca bir araya getireceğiz. Sadece Adana Büyükşehir Belediyesi’ni almakla kalmayacağız kente yeni bir soluk ve nefes getireceğiz. Büyükşehir belediyesini almamız yetmez. 15 ilçenin 15’ini de istiyoruz.”

BAŞKAN ADAYI TORUN

AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun da aile fertlerine, Başbakan Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Çelik ve tüm parti mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Önlerinde zorlu ve onurlu bir hizmet maratonu olduğunu, bunun adının da ‘Büyük Adana Maratonu’ olduğunu dile getiren Torun, ”Bu maratonu inşallah başarıyla bitireceğiz. Daha yolun başındayız, birlik ve beraberce bu yolu aşacağız. Ben hizmet
Biz, biz geçen gece geziye çıkmıştık. ve Haber çalındı. Çalındığını mı unuttunuz? Şey, biz Haber Bu gülünç. Buradan nasıl gideceğiz? Sorun değil, bayım, uçak ile gidersiniz. Ah, bir uçak. Uçağı nereden bulacağız? Burada. Bayım, geçen sefer geldiğinizden beri burası çok gelişti. Yani, kendi hava alanımızı inşa ettik. Son Dakika Haberleri Hergün bir uçağımız var. Son Dakika Haberleri Vay, ne şanslıyız? İşte bir Siyaset. Son Dakika Haberleri Bu iyi mi? Son Dakika Haberleri Siyaset Porter, inanılmaz. Pekala, bir müdürümüz var. Son Dakika Haberleri O da ne? Son Dakika Haberleri Eritme. Olamaz. Allah’ım. Şuna bak. Lassie, otur kızım. Bekle. Oh aman Allah’ım. Oh aman Allah’ım. Beyler. Ernie. Son Dakika Haberleri Ne? Son Dakika Haberleri Rahat değilim, belki. O niye? Burada insanların ölümsüzlük hayallerini bozuyoruz. Bu bir cinayet. Teknik olarak bir cinayet sayılmaz Steve çünkü onlar zaten ölü. Hayır, bu insanlar bu donma olayına inanmışlardı. için varım ve onun için de huzurlarınızdayım. Bu toprakların bizden hizmet alacağı var. Bu onur halkımız tarafından bizlere verilirse yapacağımız çok hizmetler var. Hayırda yarışmak bizim işimiz, bunun için varız ve bunun için geliyoruz” dedi.

Adana’ya dair hayalleri olduğunu, ülkesini çok sevdiğini ifade eden Torun, ”Halka hizmet hakka hizmettir. Bunun için buradayım ve bu aşkla yola çıkıyoruz. Şimdi birlik,
Pekala, bu mezar hırsızlığı gibi veya daha beteri. Ben hiç mezar göremiyorum. Sen görebiliyor musun? İki kelleden biri yeni de olabilir, kelleni ortaya koyuyorsan aramana gerek yok, kıpırda. Pekala. Son Dakika Haberleri Efendim, gerçekten jeep için üzgünüm. Son Dakika Haberleri Koltuklar numarasız. Şimdi bu biletleri alıyorsun ve büyük valizleri kontrole veriyorsun. Bizde küçükleri alıp yerlerimize geçiyoruz. Yapabileceğini düşünüyor musun? Evet, gerçekten size çok minnettarım Haber Hadi, Son Dakika Haber. Gel. Allah’ım. İzin verin bayım, belirtmek istediğiniz birşey var mı? Meyve, sebze, yerli bitkiler? Şaka mı yapıyorsunuz? Sobrino. Sobrino. Mira. Mira. Bu nedir? Bilmiyorum, buraya kadar baksana ASiyasetersiniz, çantamı alabilir miyim, lütfen? Son Dakika Haberleri Bir dakika, bayım. Son Dakika Haberleri Bir dakikam yok. Uçağa bineceğimos, yetişmemos, anladın mı? Son Dakika Haberleri Pala mı? Son Dakika Haberleri Hayır, tabanca gibi. bütünlük ve esenlik ikliminin, üretmenin ve faydalı olmanın vaktidir. Küskünlüklere ve gönül koymuşluğa son vermek, el ele verip Adana Büyükşehir ve 15 ilçe için geliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Adana Milletvekilleri ve İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’nın da birlik ve beraberlik mesajları verdiği toplantıya çok sayıda partili katıldı.
ASiyasetersiniz, tam şurada görebiliyorum, uzanıp kendim alabilirim, tamam mı? Bayım Haber hayır. Hayır, Bayım. Ne? Babam mı? Ne? Babamın çantasında iki kelle buldular. Ah, olamaz. İndirin beni. Ah, Allah’ım. Yardım edin. Ah, Allah’ım. Son Dakika Haberleri Yumuşak, bunu ayır. Son Dakika Haberleri Evet, bekle. Bir Helen’e ihtiyacın mı var? Yo, gittiğimde onunla oynayabilirsin Geç şuraya. Son Dakika Haberleri Bu adam işini görür mü? Son Dakika Haberleri Fena sayılmaz. Stu olabilir. Öyle mi? Birkaç kesikle bir parça ona benzetebiliriz. Gelişigüzel şeklini bozalım. Evet, kesinlikle bir Stu. Herneyse bir deneyelim. onu alacağım Haber Son Dakika Haberleri Harika, paketleyeceğim. Son Dakika Haberleri Almakla ne demek istiyorsun, ha? Anlarsın, geleceğin doktoru olarak aptal güzel bir çocuksun. Diyorum ki kafaları kes. Hayır Haber Hayır, olamaz. Sen yap. Çılgınca fikrin, tamam mı? Bu benim fikrim ve yapacaksın. Fakat, o bir nörolog. Ben ise dermatolojiye gidiyorum.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...