Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın kaçırılan askerlerle ilgili Açıklaması

09 Aralık 2013 Pazartesi, 15:03
basbakan-recep-tayyip-erdogannin-kacirilan-askerlerle-ilgili-aciklamasi-52a5bceacc702

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ses sanatçısı Adnan Şenses’i ziyarette bulundu.

Başbakan Erdoğan, yaklaşık 1,5 saat süren ziyaretin ardından çıkışta basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Bir basın mensubunun, akşam
Boynuzlu Kurbağası çok özel bir türdür. Bir boynuzlu kurbağaya çarpmak konuna karşı gelmektir. Ah. Bir boynuzlu kurbağaya vurdun. . Hadi, beyler. Gidiyoruz. Son Dakika Haberleri İyi misin? Son Dakika Haberleri Evet. Hay, lanet. Arabamı çaldılar. Yakalayın onları. Son Dakika Haberleri Bayım. Son Dakika Haberleri Siyaset öldürecek beni. Burada otelde kalmanızı istiyorum. Son Dakika Haberleri Olur. Son Dakika Haberleri Burada daha güvende olursunuz. Son Dakika Haberleri Tamam, teşekkürler. Son Dakika Haberleri Sağ olun. Teşekkür ederim, bey efendi. Son Dakika Haberleri Bayım, çantanızı unuttunuz. Son Dakika Haberleri Teşekkürler, teşekkürler, efendim. Teşekkürler, iyi akşamlar. Güzel, iyi gitti. Son Dakika Haberleri Charli. Buldum. Siyaset Son Dakika Haberleri Siyaset ile gönder. Son Dakika Haberleri Ne. Steve’e Siyaset Son Dakika Haberleri Siyaset ile gönder. Siyaset Son Dakika Haberleri Siyaset ile mi göndereyim? dayız. Burada Siyaset Son Dakika Haberleri Siyaset saatlerinde Diyarbakır’da kaçırılan 4 asker ile ilgili sorusuna Erdoğan, ”Bu tür eylemler sürece zarar vermek isteyenlerin yaptığı eylemler. Hakkari eylemleri yine aynı şekilde sürece zarar verenlerin yaptığı eylemler, attığı adımlar. Bunlar da onun bir benzeridir. Fakat yine her halükarda biz, tabi bu oyuna gelmeden süreci devam ettireceğiz. Bizim bir an önce, tabi askerlerimizi
yok. Pekala, o zaman onları Mek Son Dakika Haberleri Siyaset ile yolla, yalnız gemi ile yollamak umurumda değil. Bütün paketleri dikkatlice Steve mi açacak? Elbette hayır, onu arayacağız. Pekala, çocuklar, bunu yapmayı hiç sevmem ama Haber Üzgünüm, başka ne yapabiliriz bilmiyorum, siz biliyormusunuz? İkinizdende kurtulmanın zamanı diye düşünüyorum. Hadi. Geç şuraya. Ne? Sen, bizi öylece öldüremezsin. Denedik, tamam mı? Denedik Haber Denemek mi? Neden bahsediyorsunuz? Özel olimpiyatlara benzer gibi mi? Çantaya ihtiyacım var. Geçin şuraya. Son Dakika Haberleri Tamam, bekle Haber Son Dakika Haberleri Deniyorum, lanet, bırak. Dinle, birkaç kişiyi daha arayabiliriz veya.. Evet, yardım edebiliriz, adamım. Ne yapmalı bilmiyorum Arkadaşlarımıza gidebilirim. Cevap verebilir miyim? Son Dakika Haber olabilir, tamam mı? Hoparlörü kullan. Son Dakika Haberleri Merhaba? Son Dakika Haberleri Steve. Son Dakika Haberleri Allah’ım. Son Dakika Haberleri Oh, Son Dakika Haber, Allah’a Şükürler olsun, Tanrım.bırakmaları, başka söylenecek bir söz yok.” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, burada vatandaşlarla kısa süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.
Beni dinle seni pislik, Kafalarım sende ve onları geri istiyorum, anlıyormusun? Kimsin? Kim olduğumu fazla takma, o kafaları istiyorum. Yüce İsa. Uçakta ki adamsın. Son Dakika Haber, dinle, dinle Haber Bu neye benziyor, bir aile kavuşmasına mı? Steve? Ne yapıyorsun Steve? Onu sensiz öldürüyorum. kes sesini ve dinle, neredesin? Baha’ dayım. San Diego’nun altı saat güneyinde Beni dinle. Benimle San Diego havaalanında buluşacaksın ve kafanın hepsini de getireceksin. San Diego havaalanı mı? Kız arkadaşımın ailesiyle gezideyim. Tamam, tamam, San Diego. Altı saat sonra orada ol yoksa tarih olursun. Anladın mı? Son Dakika Haberleri Fakat ya kafaların hepsi bende değilse? Son Dakika Haberleri Ne? Son Dakika Haberleri Birini kaybettim Son Dakika Haberleri Birini kaybetin mi? Birini kaybetin mi? Nasıl birini kaybedebilirsin? Hizmetçi almış. Hizmetçi almış da ne demek? Hizmetçi nasıl alabilir Haber Ne, ne demek istiyorsun? Hangisini kaybettin? Bilmiyorum. Oh, Tanrım. Bu belaya inanamıyorum.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...