Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Başbakan, İzmir’de İzmie ve 12 ili daha açıklayacak!

13 Aralık 2013 Cuma, 14:58
basbakan-izmirde-izmie-ve-12-ili-daha-aciklayacak-52ab028389b02

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın katılmasıyla bu gün saat 13.00’de Karşıyaka Arena Spor Salonu’nda “Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Buluşması”nın gerçekleştirileceği söylendi.

Açıklamada, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın ev MTV’deki çocuklar yaptığımızın en iyi Unplugged’lardan bir tanesi olduğunu düşündüklerini söylediler. Daha basit bir sistemle çalmış olsak da böyle bir karşıIık almak güzeldi. İyi bir şey söylediklerinde kimseye güvenmiyorum. Eğer seni iyi zaman geçirirken görürsem, derhal yakalanacaksın, ve uzaklaştırılacaksın. Güvenliğe lanet olsun. Yeah! Bu Ten popüler olmaya başladığında meydana gelmişti. Öğleden sonra üçte çalmışlardı. Ve sahnedeki ikinci gruptular. Ama tur devam ettikçe çıIgınlıkları gittikçe daha büyük bir boyut almaya başladı. ÇıIgınlıklar bir hortum gibi her şeyi içine alıyordu çünkü biz kamyonlardan küçük klüplerde çalmaya geçtik, oradan da biraz daha büyük klüplere, ve sonra da Lollapalooza”ddaydık, ve gittikçe daha fazla tanınmaya devam ediyorduk. Gösterilerden sonra kafam fazla iyi olduğu için gözüme hiç uyku girmeyen geceler oluyordu, hatırlıyorum. Yıllar sonra sonunda fark ettim ki eğer banyo yaparsam bazen uyuyabiliyordum. sahipliğinde düzenlenecek olan toplantıda; İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Uşak, Isparta, Burdur, Osmaniye, Kars, Kilis, Karaman, Tunceli illerinin belediye başkan adaylarının kamuoyuna açıklanacağı kaydedildi.

 

İzmir’in Belediye Başkan Adayı açıklandı Ulaştırma ve denizcilik Bakanı Binali Yıldırım.
Peki siz… bir gün yolda yürürken durup dururken bir anda, çok daha fazla insan yanınıza geliyor diye aşırı bir ilgiye maruz kaldığınızı düşünüyor musunuz? Benim merak ettiğim de bu milyonlarca insanın bir anda sizinle ilgilenmeye başladığını ne zaman fark ettiğiniz… Bunu düşünmek garip olurdu. Bunun hakkında pek fazla düşünmemeye çalışıyoruz. Amerika, bu cümle üzerinde bir süre kafa yorun. Üzerinde biraz düşünün. Headbangers eğlencesine geri dönelim. Pearl Jam grubundan Eddie ve Mike ile birlikteyiz. Albümünüzün ismi Ten, peki neden? Aslında bu Mookie Blaylock zamanına dayanıyor. İşte bu da onun numarası, albümümüzü tamamen Mookie’ye adadık. Şimdi Alive şarkınızın videosunu oynatacağız. Videoyu yaparken eğlendiniz mi, yoksa… Aslında olay bu,

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...