Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Atak helikopteri satışı için ilk görüşme yapıldı

25 Aralık 2013 Çarşamba, 09:59
atak-helikopteri-satisi-icin-ilk-gorusme-yapildi-52ba8d7d74482

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 günlük Pakistan ziyaretini değerlendiren Türkiye’nin İslamabad Büyükelçisi Sadık Babür Girgin, ziyaretin çok olumlu geçtiğini ifade etti. Pakistan tarafının çok iyi Biraz beklememizin bir sakıncası var mı? Gerçekten mi? Niye? İnsanlara evleneceğini söylersen Son Dakika Haberleri sana düğünle ilgili milyonlarca soru sorarlar. Evlilik düğün demek değildir. Yüzük demek olmadığı gibi. Biraz keyfini çıkaralım. İkimiz. Olur mu? Doğru. Gizli nişanlılık eğlenceli olur. Jane, göğüslerinde kızarıklık olan hastayı al, Son Dakika Haberleri Ray, sen de gutu olan ödül avcısını. Doktor Kovac’ın dönüşü. Seni burada görmek güzel. Seni de. Hoş geldin. Sensiz burası garip. O ne? Hava boşaltma deliğinde bir fare ölmüş. Temizlik ekibi orada. Gerçekten elini mengeneye sıkıştırdın mı? Vay canına. Bu gerçekten de Son Dakika Haberleri Doktora ihtiyacım var. Hastayla ilgilenelim Jane. yaşında. Nöbetleri önlenemiyor. Sen otobüse bin. Bugün hızlı trende kötü bir şey olacak. İlaçlarımı artırdım ama nöbetler durmuyor. Şu anda nöbet geçirmiyorsun. Hayır. Evet, geçiriyorum. İki miligram Ativan yeterli olur. Oturmuş benimle konuşuyorsunuz. Nöbet geçirmiyorsunuz. Burada durmasak olur mu? Sizi götürüyoruz. Evet. bir konukseverlik gösterdiğini ifade eden Girgin, ikili ilişkilerin her alanda geliştirilmesi için görüşmeler yapıldığını dile getirdi.

Ziyarette, özellikle müzakereleri devam etmekte olan tecihli ticaret anlaşmasının gündeme geldiğinin altını çizen Girgin, “Tercihli ticaret anlaşmasının 2014 yılının ilk üç ayı sonunda imzalanması kararlaştırıldı. En geç mart ayı sonunda anlaşmanın imzalanmasını bekliyoruz. Bu imza, ikili ticaret hacmini arttıracak bir adım olacak” dedi.

Üst düzey iş adamları heyetinin de Başbakan Erdoğan’a refakat Beni arka tarafa alabilir misiniz? Sabırlı olun. Beni buradan hemen götürün. Lütfen! Tamam, tamam. Lily hasta, Marquez tatilde, Son Dakika Haberleri bizler de onların yerine bakmak için çift mesai yapıyoruz. Bu yüzden hemşireler yorulup işi bırakıyor. Eksiklik gittikçe artıyor. Ya senin erkek arkadaşın Ben? Minneapolis’teki bir hastane ona cazip geldi. Altı ay çalışmayı kabul eden hemşirelere yeni araba veriyorlarmış. Bunu sorun etmiyor musun? Bir araba için terk edilmiş olmamı mı? Hayır, iyi bir iş. Onu suçlayamam. Anna Hayes, yaşında. Kusuyor, bilinci gelip gidiyor. Taşikardi . Satürasyon . Annen mi? Evet. Onu bu sabah zor uyandırdım. Bayan Hayes, ben Doktor Gates. Gözlerinizi açabilir misiniz lütfen? Lütfen beni eve götürün. Oksijen ve sıvıya ihtiyacımız var. İyileşecek mi? İyiyim hayatım. İyi değilsiniz hanımefendi. Vücudunuz çok susuz kalmış. Size yardımcı olacağız. Damar yolu açıldı mı? Sağ koldan ‘lik kateter denedik ama olmadı. Sam. Travma bir açık. Hemen geliyorum. Jeff. Ne haber? Sana ait bir şey var burada. ettiğini hatırlatan Girgin, “İki ülke arasında kargo treni seferlerinin başlatılmasına karar verildi. Bu da ikili ticaretin artmasına yardımcı olacak. Başbakanımız ayrıca iki ülke iş adamlarının üçüncü ülkelerde birlikte iş yapmaları konusunu ele aldı. Ayrıca T-129 helikopterlerin satışı ile Pakistan tarafı ilgili. Pakistan Savunma Üretimi Bakanı’nın önümüzdeki dönemde Türkiye’ye ziyareti olacak. Pakistan tarafı bu konuyla ciddi olarak ilgileniyor” şeklinde konuştu.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...