Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Artık Trafik zabıtalarda ‘egzoz pulu’ konusunda yetkili

02 Aralık 2013 Pazartesi, 14:21
artik-trafik-zabitalarda-egzoz-pulu-konusunda-yetkili-529c795731c87

Bundan sonra Trafik zabıtalarıda, araçların egzoz gazı emisyon ölçüm pulu olup olmadığını kontrol edebilecek.

Uygulamada yaşanan sıkıntılar dikkate alınarak hazırlanan Af Kurulunun huzuruna gittiğinde, kanıtı ortaya koymak zorundasın. Fakat resim… O resim Haber’nın onu teşhis etmesinden sonra da çekilmiş olabilir. Haber, harika bir iş çıkardın, bütün bu kanıtları bir araya topladın. Fakat İllinois Eyalet yasaları teşhis ve kanaat oluşturma için bir görgü tanığını yeterli görür. Şu ana kadar, o tanık ifadesini değiştirmedi ve o gerçek hala yerinde duruyor. Bay Palmer, bu durumda, korkarım bir süre önce burada bulunan o beyefendilerle irtibata geçmeme ve süre istememe ya da davayı gözden geçirme fırsatı elde edinceye kadar durdurulmasını istememe izin vermenizi önermem gerekiyor. Bu durumda sizin öneriniz her şeyi ertelemek. Doğru. Oh, şimdi, Bay Palmer, Bay Burns’ün yasalar konusunda benden daha fazla şey bildiğinin bilincindeyim. Fakat ben size bu dava konusunda bilmediğiniz bazı şeyler söylemek istiyorum. Ben bu işe hiçbir şeye inanmadan girdim. Şüphe içindeydim. Haberler’in kendisini kurtarmak için annesini kullandığını düşünüyordum. Fakat fikrimi değiştirdim. Bu adam masum, Bay Palmer. “Egzoz Gazı Emisyonu Kontrolü ile Benzin ve Motorin Kalitesi Yönetmeliği”, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmelik değişikliğiyle egzoz gazı emisyon ölçüm periyotları, hususi ve resmi otomobiller için 3 yaş sonunda ve devamında her 2 yılda bir, diğer motorlu taşıtlar için ise bir yaş sonunda ve devamında yılda bir olarak düzenlendi.

Trafik zabıtası, denetimler sırasında taşıtların egzoz Bunu hiç kuşku duymadan biliyorum. Şimdi, Haber Skutnik’i bulmamış olmam doğru, fakat onu bulmak için bana bir şans tanımanızı istiyorum Bu adamı hapisten kurtarmak için bana bir şans tanımanızı istiyorum. Şimdi, bu oturumu durdurursan, o fırsatı bir daha ele geçiremem. Pazarlık geçerli. Teşekkür ederim, efendim. Bir dakika, Haber. Sana son bir tavsiyede bulunayım. Şu Haber Skutnik’i bulsan bile, ifadesini değiştireceğini sanmam. Senin yapman gereken bir tek şey var, o da onu gözden düşürmek, onun bir yalancı olduğunu kanıtlamak. Aksi taktirde, zamanını boşa harcıyorsun. Harika. Müthiş söylev, Mac. Şimdi gerçekten Haber Skutnik’i bulman gerek. Şimdi, dinle, Son Dakika Haberleri. Zamanımı boşa harcamadım. Haber Skutnik konusunda çok şey biliyorum. İçki kaçakçılığı yapıyordu. Muhtemelen hala alkol işindedir. Polonyalı, ve depolarda çalışan bir adamla birlikte dolaşıyordu. Heyecanın başını derde sokmasın. Depolar belalı bir bölgedir. Beni korkutma, Son Dakika Haberleri. Lehçe konuşabiliyor musun? Hayır, Lehçe bilmiyorum. gazı emisyon ölçüm pulu olup olmadığını da denetleyebilecek.

Değişiklikle benzin ve motorinin teknik özellikleri de EPDK tarafından yayımlanan teknik düzenlemelerle uyumlu hale getirildi.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...