Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Arınç Sitemli Bunu hak etmedik. Dedi

21 Aralık 2013 Cumartesi, 17:59
arinc-sitem-etti-bunu-hak-etmedik-52b5b9aceb1c9

Arınç, konuya 2014 yılı bütçesinin kabul edildiği TBMM oturumunda değindi.

Hükümete karşı bir linç kampanyası yürütüldüğünü öne süren Arınç, “Son yaşanan olaylar sebebiyle hükümetimizin tamamı hakkında suçlayıcı ve bir linç kampanyasına dönüşen bir hakaret kampanyası var. Bunu haketmedik, bu doğru değil” diye konuştu.

Arınç, ‘yolsuzlukla mücadelenin hükümetin şimdi çatlayacağım. Bir yıl kadar önce Hal Philip Walker adında bir adam Haber Haber bazı sorularla bir grup öğrenciyi heyecanlandırdı. Hiç yüksek ve rüzgârlı bir tepede durup Haber Haber meşe palamutlarının düşüp yuvarlanmasını dinlediniz mi? Hiç bir vadide, dere yanında tek başınıza Haber Haber yürüyüp, hatırladınız mı? Noel size portakal gibi kokuyor mu? Bir mezuniyet töreni için bu sorular uygundu belki Haber Haber ama başkanlık seçimi kampanyası için hiç değil. Politikayı yakında takip edenler bile Haber Haber herhalde Hal Philip Walker ve Değişim Partisini Haber Haber biraz zayıf buldu. Yaz dönemi, hatta ilkbaharın sonu bu durumu halledecek. Şimdi yaz geldiği ve başkanlık önseçimleri yaklaştığı halde Haber Haber durumu hâlâ zayıf, belki de olaya daha yakından bakmamız lazım. Hal Philip Walker esasında gizemli bir adam. Neredeyse hiç profesyonellerin desteği olmadan bir kaç öğrenci ile Haber Haber üç önseçim kazanmayı becerdi Haber Haber ve‘varlık sebebi olduğunu’ kaydetti ve ekledi:

“Yolsuzluk kimden gelirse, kim işlerse, kiminle birlikte yapılmışsa lanetli bir iştir. Onunla mücadele edeceğiz.”

‘TUTUKLU VEKİL’ ÇAĞRISI 

Arınç’ın, oturum sırasında BDP’li vekillerin ‘kürsü işgali’ne neden olan tutuklu vekillerin tahliye talebinin Tennessee’de dördüncüyü kazanma ihtimali var. O eyalette kazanmasının ayrı bir önemi olacak Haber Haber çünkü Tennessee son yılda sadece Haber Haber bir kere kazanamayan adaya oy verdi. Hiç şüphesiz ki, bir sürü Amerikalı, özellikle siyası parti idarecileri Haber Haber Hal Philip Walker’ın yok olup gitmesini Haber Haber her zayıfın yok olduğu gibi gitmesini Haber Haber ve daha uygun bir zamanda gelmesini istiyor. Ama nereye gidiyorsa Haber Haber Hall Philip Walker yok olmayacak gibi görünüyor. Haber ki bu da gerçek bir çekicilik yaratıyor Haber Haber ve bu durum, bu adamın doğal cesareti ile alakalı. Başkanlık için adaylığını koymak, dev petrol şirketleri ile reddedilmesine yönelik de değerlendirmesi oldu.

Konuyla ilgili 4 partinin bir araya gelmesi gerektiğini kaydeden Arınç, şunları söyledi:

“Ben bu infiali haklı buluyorum. Arkadaşlarımıza bu davranışları sebebiyle herhangi bir tavizde bulunmak mümkün değil. Tutukluluk bir tedbirdir ve istisna olması gereklidir. Milletvekili seçildikten sonra yeri parlamentodur ,görevine başlamalı ant içmelidir.

Yargı derhal bu hatasını düzeltmelidir. 4 siyasi parti, sayın Bahçeli de izin verirse, grup başkanvekillerimiz bir araya gelsinler. Biz de hükümet olarak, konu üzerinde çalışalım ve y savaşmak Haber Haber aracıları yok etmek Haber Haber kiliseleri vergilendirmek, seçmek heyetini dağıtmak Haber Haber ulusal marşı değiştirmek Haber Haber ve avukatları devlet kademesinden, özellikle Kongre’den uzaklaştırmak. Bu aşamada pek çoğumuzun Hal Philip Haber Haber Walker’ı sorularını anlamadığını söylemek doğru olur. Ama bir sorusuna cevap vermek gerekirse Haber Haber Noel bana her zaman portakal gibi kokmuştur. Ülkemiz ağlıyor Barış için bugün Problem var Amerika’da Watergate Bir şey hatırlattı mı size Merak ediyoruz Bu yıl ne getirecek diye Haberler Yanlış yolda gidiyorsun! Merak ediyoruz Bu yıl ne getirecek diye Haberler Hepiniz yanlış yolda gidiyorsunuz! Üzüntü mü olacak Göz yaşı ve acı Yoksa güneş Ret mi edecek doğmayı Merak ediyoruz Bu yıl ne getirecek diye ‘de Duydum bugün Yiyecek sıkıntısı Yolda diye Denver’da ise Benzin sıkıntısı baş göstermekte Tanrım, merak ediyorum Bu yıl ne getirecek diye Haberler Dışarıda oturmanız gerekebilir.asal düzenleme gerekiyorsa hemen gerçekleştirelim. Hukuksuzluğu ve adaletsizliği ortadan kaldıralım.”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...