Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Apple Bedava Uygulama 26 Aralık’ta

15 Aralık 2013 Pazar, 08:38
apple-bedava-uygulama-26-aralikta-52ad4bf165774

Apple kullanıcılarına yılbaşı süprizi yapmaya hazırlanıyor. Apple’ın yılbaşına doğru seçtiği uygulamaları ücretsiz olarak sunduğu özel bir kampanya başlayacak. Charlotte. Hayatım. İyiyim anne. Aferin kızıma. Merak etme. Ağabeyini bulacaklar. Hiçbirimize bir şey olmayacak. Yerine oturtamıyorum Pratt. Peki. Ben deneyeyim. Bekle. Dur. Dur, dur. Tamamdır. Oturdu. Ventrikül fibrilasyonu. Peki. Kalp masajına başlayın. ‘e ayarlayın. Yükleniyor. Çekilin. Değişiklik yok. Ne yapıyorlar? Kalçasını tedavi edebilmek için anneni uyuttular. Babanın da kalbini tedavi etmeye çalışıyorlar. Hâlen ventrikül fibrilasyonu. ‘e ayarlayın. Baba. Peki Hope. Onu koridora alalım. Haydi Charlotte. Bırakalım çalışsınlar. Hayır. Kalmak istiyorum. Baba! Çekilin. Değişiklik yok. Bir miligram epinefrin. Ventrikül fibrilasyonu daha fazla süremez. Çekilin. Mario Dunston. Sokaklardaki adı Canavar. Birkaç hafta önce Stateville Hapishanesi’nden çıkmış. Gerçek bir gangster yani. Yirmi yıl yatmış. Çete bağlantılı çatışmada vurduğu çocuk felçli kalmış. Durumu istikrarını korursa onunla az sonra konuşabilirsiniz. Durumu nasıl? Hâlen kan kaybı cc. Ciğerin iflas etmiş. Hafif bir kanaman var. İyileşmesi üç gün sürer. Polislerin sana bazı sorular sorması gerekiyormuş. Buna göre 12 gün boyunca kullanıcılar ücretli bir uygulamayı bedava indirebilecek.

Apple her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı sürprizini yapmaktan geri durmadı. 26 Aralık tarihi itibariyle kullanıcıların indireceği ’12 Days of Gifts’ yani ’12 Gün Hediye’ uygulaması sayesinde kullanıcılar bu tarihten itibaren 12 gün boyunca her gün ücretsiz bir uygulama indirebilecek.

Uygulama kullanıcıya her gün bildirim göndererek ‘x uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz’ uyarısını verecek ve bu sayede kullanıcı da indirebileceği uygulamadan haberdar olacak.

Oyun, uygulama, film, kitap gibi birçok farklı kategoriden Apple’ın Neden? Bir şey bilmiyorum. Yirmi yıl hapis yatmışsın. İşbirliği yaparsan sana müsamahakâr davranabilirler. Müsamaha mı? Niye müsamaha göstersinler? Bir şey yapmadım. O zaman onlara kimin yaptığını söyle. Yapan kişiyi görmedim. Yani masum bir seyirci miydin? Peki Canavar. Sen bilirsin. Adım Mario. Ya da Bay Dunston. Hangisini tercih edersen. Morris! Ne var? Bir ihtiyacın var mı? Hayır, iyiyim. İyileşecek mi? Bilmiyorum. Sam! Yardım edebilir misin lütfen? Junior? Junior! Junior? Yerine yat! Göğüs tüpünü çıkaracaksın. Sam. Güvenliği çağır. Ne halt ediyorsun sen? Haydi. Hemen güvenliği çağır. Bırakın beni. O benim oğlum. Junior! Junior! O benim oğlum. Junior. İyi mi? Onu merdivenlerin dibinde baygın halde bulmuşlar. Seni buldukları yere yakın bir yerde. İyi mi? Tomografi çekilene dek kesin olarak bilemeyiz. Kafasına ağır bir darbe almış. Hâlâ ne olduğuna dair hiçbir fikrin yok mu? Lanet olsun! Yeniden venrikül fibrilasyonu. Yapabileceğim bir şey var mı? ‘a ayarla. Haydi Donnie. Hazır. Gözbebeği kaymış. Çekilin. Bir ampul daha epinefrin. seçeceği uygulamaların ücreti ne olursa olsun o gün kullanıcıya ücretsiz olacak. Ancak bunun için kullanıcıların söz konusu uygulamayı telefonlarına indirmeleri ve 26 Aralık tarihini beklemeleri gerekiyor. 6 Ocak tarihine kadar da bu kampanya devam edecek.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...