Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Antalya sallanmaya devam ediyor

29 Aralık 2013 Pazar, 13:25
antalya-sallanmaya-devam-ediyor-52c003c02c383

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün tespitine göre, Akdeniz Doğu Baseni’nde saat 20.55’te 7,4 kilometre derinlikte 4,2 büyüklüğünde sarsıntı Teşekkürler. Tahmin edeyim. Yine arkadaşın Eddie mi? Ne? Kıskandın mı? Hayır. Sadece o adama neden bu kadar ilgi gösterdiğini anlamıyorum. Ciğer rahatsızlığı olan altmış yaşında biri. Sadece ona yardım etmeye çalışıyorum. Merhaba. Merhaba Kerry. Bunu daha sonra konuşabiliriz. Ya da konuşmayız. Her şey yolunda mı? Evet. Bir hastayla ilgili bir anlaşmazlık sadece. Anladım. Hâlâ gidiyor olduğuna inanamıyorum. Evet. Biraz tuhaf geliyor. Korkutucu ama heyecanlı da. Burayı özleyeceğim gerçekten. Biliyorsun Haber Hayır Haber Dinle, ben Haber Sen söyle. Hayır, sen. Sen söyle. Yalnızca şunu söylemek istiyorum. Büyük ihtimalle beni Haber en kötü günlerimde ve en iyi günlerimde gördün. Her zaman anlaşamasak da hemşirelikten, tıp fakültesi Haber öğrenciliğine, sonrasında doktorluğa ve de Haber anneliğe geçişime Haber yardım ettin. Burada üzgün olması gereken benim. Biliyorum. Affedersin. Hemşire ve doktor olarak hep oradaydın. Daha önemlisi, Haber her zaman arkadaşım olarak yanımdaydın. Sence biri giderken erkekler de bunu yaşıyor mu? Carter’ın giderken bebek gibi zırladığını duydum.
kaydedildi.

6.0 ve 4.2 büyüklüğündeki depremin ardından Akdeniz’de büyüklükleri 2.7 ile 4.2 arasında değişen 13 sarsıntı daha meydana geldi.

Sarsıntının, Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde hissedildiği öğrenildi.

Aynı bölgede saat 17.21’de 6,0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Seni özleyeceğim. Teşekkür ederim. Artık kendi kendimize bakmamızın zamanı geldi. Haberler ile yine vakit geçirebilirsin. Aynı olmayacak. Hayır, ama yine güzel olacak. Seni kızdırdığımda Haberler’nin evine gidebilirsin. Ağır ol. Onun benimle yaşamasını istemiyorum. Bazen sende kalabilir miyim? Annen için sakıncası yoksa. Çok lüks bir bekâr evim olacak. Jakuzinin üstünde büyük ekran televizyon, Haber trampolin, akvaryum. Her şey olacak. Hiçbir şey sonsuza kadar aynı kalmaz Sarah. Büyümenin bir parçası bu. He birkaç yıla beni dert etmeyeceksin zaten. Kaçacak ve o Horndog denen herifle evlenecek, Haber altı çocuk yapacaksın. Sekiz kedin olacak. Ayrıldık. Ne? Evet. Tanrıya şükürler olsun. O çocuğu hiç sevmemiştim. Benim hatamdı. Kevin McIntyre’dan hoşlandığımı öğrendi. Ahlâksız kadın. Gitsek iyi olacak ufaklık. Haberler de işine dönsün. Bebeğim. Hayati göstergeleri normalleşti. Onu ikinci ameliyathaneye alalım. Ameliyattan çıkınca seni arayacağım. Tamam. Teşekkürler. Neela. Neela, bir şey söylemem gerekiyor. Hayır, gerekmiyor.
Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, Antalya’da saat 17.21’de yaşanan 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından kaydedilen sarsıntılar şöyle:

Saat                      Yer                                            Büyüklük

17.28               Gökova Körfezi (Akdeniz)                     3.1

17.31                 Akdeniz                                              3.0

17.38                 Akdeniz                                              3.0

17.52             Antalya Baseni (Akdeniz)                       2.9

17.54             Antalya Baseni (Akdeniz)                       3.0

18.07                 Akdeniz                                              2.8

18.10                 Akdeniz                                              2.8

18.13            Antalya Baseni (Akdeniz)                         2.9

18.45                 Akdeniz                                               2.7

19.09             Antalya Baseni (Akdeniz)                        2.7

19.48                 Akdeniz                                               3.0

19.58             Antalya Baseni (Akdeniz)                        3.4

20.55             Antalya Baseni (Akdeniz)                         4.2

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...